Sonra o da beni aradı sonra mesaj attım, yanlışlıkla oldu dedim, o da benim de yanlışlıkla oldu dedi acaba konuşsam mıydım
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Cevap
1Cevap
Eski eskide kalmıştır şunu bi kavrayamadınız.
Ozlediysen şansını dene ama Gerçekten seviyorsan
Özledim çok hemde
Sen mi ayrılmıştın o mu ayrıldı
Ama yanlışlıkla oldu benimde diyince geri durdum
O ayrıldı
Kaç yıllıktı
1 yıl
Benim de 3 yıl süren bir ilişkim vardı Askerdeyken ilk aylarda benden ayrılmıştı 1 ay sonra dönüp her şeyi düzelteceğim söz veriyorum demişti ben de kabul ettim devam ettik sonra TikTok falan çektiğimi görünce (o 1 aylık süreçte ayrı kaldığımız zamanlar çekip atmıştım. Ama gizlemedjm de direkt sordu söylemiştim) ayrılmak istedi ben de onun için her şeyi sildim süpürdüm. İkna ettim yanımda kaldı yine düzgün ilerledik bir hafta sonra kuaför hesabını neden hesabıma kabul etmişim diye ayrılmak istedi. Ve ne kadar çabalasam da ikna olmadı bitirdim ben dedi ve gitti. Gerçi gelse bile bu sefer kabul etmeyeceğimi çok iyi biliyor. Sizin durumunuz nasıl bilmiyorum bizim kadar feci mi onu da bilmem ama değilse bence dene. Sevmeyen insan kalem ucunu bile bahane edip gider ama seven insan her şeyi çözer kollar hallederiz aşkım der bir şeyler der yani yapar o yüzden sizinki bu kadar feci ya da kötü bitmediyse aldatma yoksa işin içinde denemeye der çünkü bir ilişki her zaman erkeğin elindedir erkek bitirdi mi kız hiç istemez ama erkek her şeyi hallederiz güzelim devam ederiz yaparız ederiz derse kız umutlanır orayı bahçe eder güzellikler sunar yani kısacası bir erkeğe bağlı
Çocuk meselesi yüzünden bitti
Nasıl çocuk meselesi
Sağlık sorunu oldu yumurtalıklarında çocuğu olmayacak
E bunu sen kabul ediyorsan o niye ayrilıyor onu anlamadım
İlerde pişman olurum diye o eksikliği yaşattığı için yük gibi görüyor kendini
Seni düşünmüş aslında sen seviyorsan yaz istersen
Bakalım teşekkür ederim yorumların için
bir şey olmaz
Seviyorsan konuş
Atma ziya 😂
Yemin ederim 😂😂
Wptan oldu hemen bildirim gidiyor 😂😂
Öyle teşekkür ederim
Kesin yanlislikladir
İnanmadın mı hangimizinkine
Erkeğe 🤣
Teşekkür ederim saol ya çok iyi moral verdin o da inanmamıştır😂😂
Yoklamışsın işte inkar etme bari 🤣
Wp aramalar kısmı varya oradan aşağı doğru kaydırıyordum bir numarayı bulmak için eski sevgilimle çok konuştuğumuz için kaydırırken elim nasıl değdi anlamadım direk kapattım ama bildirim gidiyormuş öğrenmiş oldum 😂
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
O kadar insanın içinden niye hep eski sevgililer yanlışlıkla aranır, değil mi? 😂 Telefonlar da bizi shipliyor resmen 💔📱
İkiniz de “yanlışlıkla” dediysen konu kapanmış gibi. İçinde hala konuşma isteği, merak, özlem varsa asıl mesele o. Yoksa tek aramayla bir şey kaçırmış değilsin.
Kendine sor: Onunla konuşmak sana ne kazandırır, ne kaybettirir? İçin rahat değilse, konuşmak ister miydin gerçekten? 🧐💬