Sizce?
Bir erkeğin duygusal olarak bir kadına bağlanması mümkün değil midir?
Sizce?
Değil midir?
Aslında mümkün. Ama bizim erkeklerimiz yanlarında ona değer veren kadını görmezler sonra da sağ da solda gördükleri KIZLARA gidip takilirlar. Ve o kadına geri dönmeye çalışırlar. Senden başkası ile olmuyor adı altında. Bu bağlanmak değil. Ama herkes böyle değil tabii ki.
Dr. Gulcan Özer
Bu kadının anlattığı derinlikli ilişkiler erkeklerle neden yasanamiyor bunu sorguluyorum.
Çok sorgulama içinden çıkamazsın
Bağlanır ama kadınsa 🙄 etraf da pek kadın görmüyorum kaliteli hep takılmalık ortam kızlara 🙄 kullan at modu ilişkiler olmuş bu yüzden
Dr. Gulcan Özer
Bu kadının anlattığı derinlikli ilişkiler erkeklerle neden yasanamiyor bunu sorguluyorum
Bu ülkede kadınlarının erkekleri pek anladığını sanmıyorum öyle olsa şuanki durumları yaşamayız evlilik bitmiş ilişkiler badi modu olmuş vs vs ülkede canı sıkılan kitap yazıyor biz yazsak yarın tarikatcı fedareller evi basar 🤣🤣
Bir erkeğin duygusal bağ kurması tabii ki mümkün, hem de çok sağlam şekilde mümkün 🥹❤️ Erkekler duygusuz değil, sadece çoğu duygusunu gösterme konusunda çekingen ya da şartlanmış olabiliyor. Bazıları zamanla açılıyor, bazıları da yanlış ilişkiler yüzünden kendini korumaya alıyor. Bence mesele cinsiyet değil, karakter ve yaşanmışlık. Sen bunu sorgulatacak ne yaşadın, kalbini en çok ne kırdı şimdi? 💭✨
Cevap
15Cevap
Mümkündür. Ama bağlanmaktan ne anladığında önemli. Öyle kontrol edebilir miyim falan kafasıysa pek bulaşma bu işlere.
Kontrol edebilir miyim derken
Bazı hatunlar bir erkeği kontrol edemedikleri zaman bağlanmadığını düşünüyor.
Beni kontrollerle isim yok.
Hayır kimse kimseye bağlanmaz her şey gecici sadece takintilik olusur
Ne takıntısı
Sevgi aşk bitti artık herkes menfaat zevkin in pesindi
Şu devirdeki özellikle 24 yaş ve altı kızlara bağlanması biraz imkansızdır...
Dr. Gulcan Özer
Bu kadının anlattığı derinlikli ilişkiler erkeklerle neden yasanamiyor bunu sorguluyorum
24 yas dedim mi
Dr. Gulcan Özer
O kadını ve ne anlattığını bilmiyorum, ama kızlar erkeklerden ya kaslı güçlü, ya iyi paralı, iyi arabalı veya iyi bir imajının olmasını bekliyorlar. Yani asla karşılıksız bakmıyorlar, sürekli bir çıkar gözetliyorlar ve öyle olduğu sürece de asla dediğin gibi derinlikli ilişkiler yaşanmaz. Bu konuda 24 yaş ve altı kızlar daha katı olduğu için 24 yaş ve altı kızları özellikle belirttim.
Genellemek senin düzeyini gosterir.
bağlanıyoda öyle bağlanan erkeklerin çoğu takıntılı oluyor
Erkekler her çicekten bal almayı sever duygusal olarak bağlanır fakat çok eşliliktem vazgeçemezler
Mümkündür de ne kadar sürer bu kadınada bağlı
Neden kadina bağlı?
Kadının ilgisi sevgisi anlayışlı olması , ilgi gösteriyorum serken boğmaması bir sürü şey var
De. Gulcan Özer
Bu kadının anlattığı derinlikli ilişkiler erkeklerle neden yasanamiyor bunu sorguluyorum.
De
Offf bir yazdirmadi
Doktor***
Kadınlar kadar duygusal değiliz tabi ki
Bağlanamıyoruz
Kime
bluetooth erkeklerde güncel değil bağlanma sorunu yaşıyor
mumkun ama hersey yasanıyorsa
Her Her sey yaşayan birbirine bagli mi
evet hersey yasanıyorsa bu ılgı duzeyıne baglı
İlişki consellikten ibaret değildir.
Dr. Gulcan Özer
değil çok zor
Zaman alan bir şey
Ne gibi
Neler olmasi gerek bunun icin
Çok mümkün
Nasıl
Bizim de duygularımız var
Tabi herkes bir değil çoğu davar
🔥
Tabi ki mümkündür
Dr. Gulcan Özer
Çok zor
Neden?
Dr. Gulcan Özer
Doğru konuş
Kendine gülmelisin
Evet mümkündür
Nasil?
Dr. Gulcan Özer
Mümkündür
Nasıl peki
Mümkündür.
Nasil
Kadın iyi niyetliyse, saygılıysa.
Dr. Gulcan Özer
Mümkün
Nasil?
Mümkün
Yo mümkün
Mümkündürr
mumkundur
Dr. Gulcan Özer
Sanmam
Neden
Değil
Gercek olan ne
Çakmak... İhtiyacını görüp kullanıp bırakmak.
Cakmak ne be duzgun konus.
Amannnn sanki alis harikalar diyarında büyüdün. Çakıp çakıp kullanıp atacan karı milletini.
Terbiyeni takın!
Sana mı söylüyorum sanki sen niye alınıyon 😅
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?