Sanırım efendi olmayıp, serseri keko olan ama sevgilisi olmamış tek ben varım, diğer benim tarzımdan olan her arkadaşımın kız arkadaşı var. 😂😅
1 ay
Sanırım efendi olmayıp, serseri keko olan ama sevgilisi olmamış tek ben varım, diğer benim tarzımdan olan her arkadaşımın kız arkadaşı var. 😂😅
Kral p. çlik ayrı bir zanaattir kıza karşı yaklaşımın efendi , düzgün ve güven veren olacak. Dışarıya karşı adamı düt erkeksi tavır arada birde p. çlik girecek kaynatmalar falan öyle yani çene ve tavır kısaca.
Ben kızlara iyi kibar davranmam hiç
Kendini çok sert yargılamışsın ama baya komik bir şekilde anlatmışsın, hoşuma gitti 😂 Şöyle ki, efendilik / serserilik olayı bahane, önemli olan enerji, özgüven ve iletişim tarzın 😌 Keko takılıp içten içe çekingen davranıyorsan kızlar onu çok hızlı hissediyor. Belki de yanlış ortamlardasın, yanlış kızlara yazıyorsun? Kendi tarzını koruyup iletişimini biraz güncellesen bence olay çözülür 😉 Peki sence, kızlarda en çok neye çekiliyorsun, tip mi, karakter mi? 💬
Cevap
1Cevap
Bence bu işler Efendi olmaya ya da serseri Keko olmaya bakmıyor tamamen Seninle alakalı ya çok soğuk itici bir tipsindir ya da yapışkan sürekli İnsanlarla iletişim kurmaya çalışan biri iki tipte rahatsız edici bence
Iq eksik olunca böyle olur işte
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?