Çocuğun ne evi var ne işi var, evlenelim diyor s.. ve g dememek için zor tuttum kendimi. Bir de 1 senelik sevgilim kendisi, yarın ayrılmak istediğimi yüzüne karşı söylemek çok zevkli olacak
2 ay
Çocuğun ne evi var ne işi var, evlenelim diyor s.. ve g dememek için zor tuttum kendimi. Bir de 1 senelik sevgilim kendisi, yarın ayrılmak istediğimi yüzüne karşı söylemek çok zevkli olacak
Evi olmayan kizlar evlenmese.. memkeketteki kizlarin yarisi evde kalir. Ya abla, birlite calisir birlikte mucadele eder birlikte alirsiniz. Bu ne cirkin bi bekkenti. Olmuyomu öyle. Nedemek evi yok diye evlenmemek. Senin var mı evin? Demek ki seninde yok. İki çift evkenmek istedigi zaman.. evi erkek mi temin etmeli. Valla en korkulacak.. hatta kacilacak kız tipisin. Seninle evlenmek isteyende hata, bak işi yok de anlatim. Ulen hangi birimizin evi var memlekette. Kimse evlenmesin o zaman. Ahlakli olsun, beni sevsin, sahip ciksin. İyi hissetrirsin.. sadik olsun vb. diyeceginize.. Varsa yolsa evi var mı .. meslegi ne.. ne iş yapiyo.. kazanci ne. Akillara zararsiniz valla. Yabanci kizka tanisiyorum. Ya kiz ne evimi.. ne maasimi soruyor.. ne arabami soruyor. Turk kizi ile tanisiyorum. Daha 1 hafta gecmeden bu bilgilere ulasmak istiyor. Valla akillara zararsiniz. Erekleriniz bosuna baskamadi yurt disiindan evlenmeye. Memleketin hali ciddi kotu. Evlenmek isteyen her kizin ilk onceligi.. kendini garanti altina almak istemek olmuş. Erkek napsin garibim. Bi Allahi var. Bi cani, bide 3-5 kuruş kazanci.
Peygamber efendimiz evliliği kolaylaştırin demiş ama bı erkeğin o sorumluluğu üstlenmeside önemli evi yok işi yok eee demekki cabalamamis bu veya. rahat gtu alışmış. Benim bı meslegim bı evim var. Onunda olmalı
Meslegi olmayabilir. Emekcidir, caliskandir, durusttur, Gayretli ve azimlidir. Gıy gıy etmez, sabah kalkip işine gitmeye erinmez. Ev imkani ol oluşturamamiştir, senin ev imkanindan istifade edersiniz, bir yuva kurarsiniz. Sen ondan cok kazsn sorun olmaz. Mis gibi olur. Sitem çok kotu, ekonomik kosullar, evlenme, bosanma akdindeki bir çok asama erkekleri evlilikten uzaklastiriyor. Evlenmiş boşanmiş bir abin olarak söylemek isterim ki, ekonomik kosullarin çok iyi olmasi, asla evlilikte mutluluk, istikrar ve kalitenin belirleyiecisi oluyor ne yazik ki. Bir çol arkadadim, hiç evleri yokken kiraya cikip birlikte calisip cabalayip alin terleri ile evliliklerinin ilerleyen yillarinda ev sahibi oldular. Caliskan, tuttugunu koparan, azimli bir beyefendi olsun, sende kazaniyorsun zaten. Yürür gidersiniz. Bence evinin olmasini 1. koşul olarak görme.. ne kadar sende, sana bagli, deger veriyor ve sana, sevginize sahip cikiyor bunlari onemsemeni tavsiye ederim.
Doğru söylüyorsun. Evli olan evlenmek istemeli. Evli olmayanın ne haddine adı üstünde evli değil evlenseymiş evlenmek isteyebilirmiş. Bir berber bir berbere gel beraber bir berber dükkanı açalım demiş. O da demişki sen berbersin berber dükkanı açamazsın berber olmasaydın açabilirdin demiş.🤣🤣🤣🤣
Okumasına gerek yok yüzüne karşı da söyledim. erkek dediğin cabalamasi gerek yoksa kadından bı farkı olmaz 1 senedir iş bulcam ev alcam falan diyerek oyaladı beni. Kandırdi... Eee hala oturuyor bı bok yapmıyor çaba gostermiyor ben sekreterim bı hastanede yine kendim ayaklarımın üzerinde duruyorum ailemde evlenmemi istiyor sana soruyorum sen böyle sorumsuz birine kendi kızını verir mıydın?
Soruma cevap veremedin bakıyorum..
Yav hehe devir maddiyat devri olmuş evi olmayan işi olmayan bı zahmet evde kalsın. kadınlara dediniz calismiyorsunuz çoğu kadında gül gibi çalışıyor burdaki erkekler gibi karı kız aramiyoruz bari işsiz gibi
Bu durumdan ne kadar soğuduğun o kadar belli ki satır aralarından bile hissediliyor 🔥 Bence burada asıl mesele evi olmaması değil, plansız, sorumsuz ve gerçeklerden kopuk olması. Evlilik ciddiyet ister, sen de bunu haklı olarak bekliyorsun. Ayrılma kararın da çok normal geliyor. Yarın konuşurken sakin ama net ol bence. İçinde en çok ne kırdı seni, onu söylemek ister misin? 💬✨
Cevap
9Cevap
Evi olmaması neyse de bir erkeğin işinin olmaması gerçekten kötü.
Ekonomik gücü olmayanla olmaz. benim bile mesleğim var.
Bazıları diyor ya kadına ev işi yapmak yaraşır diye onlara inat mesleğim var kazanıyorum yani 😊😄
Helal sana gurur duyuyorum böyle güçlü hemcinslerimle
Çok teşekkür ederimmm cnmm benim
❤️
Evi arabası yoksa evlenmeyeceksin yani? Tanıştığınız zaman bilmiyor muydun?
Biliyordum bildiğim halde böyle demesi beni soğuttu kendinden
1 sene neyi bekledin
Piyangodan para çıkarmı sandın ona
Baban annenle evlendiğinde babanın evi mi varmış dalyaprak
Kanındaki bozukluk sütündeki bozukluk nasıl da döküldü ortaya kanalizasyon çukurları
Evim var , arabam var. Ama evlenmek istemiyorum henüz:)
Pek gerçekçi gelmedi ama neyse
Bence de çok doğru karar
1 senedir niye konusuyon
Tamamen benim hatam idi iş bulcam dedi çabalicam dedi ama. Yok yapmiyor şans verdim ama yeter yani
Çok kötüsün
Ergenlere cevap yok
Sıkmıyorsan dediğini yap
Haklısın
Senin var mı evin
Evet
E tamam onda oturursunuz işte
Yok öyle yağma beleş olmaz öyle. ayrilcam ztn
Yapma yazıktır
burcun ne?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?