Aşk İlişkileri konusunda 7,3b cevap paylaştı. İkisinin parmağında evlilik yüzüğü var, mavi çizgili ise elini saklamış fakat o kadar çok bilezik bekar bir kadında olmaz. Yani üçünüz de evlisiniz.
Dolayısıyla evli kadınlar için "şu tam evlenilecek kadın" gibi bir yorum yapmak istemem.32 Yorumla
En İyi Cevaplar
3 ayÜçüde güzel ama hoşuma giden alttaki resimden en sağdaki. Ama şunu söyleyeyim. olarak ne olduğunu bilmediğim birine bu yorum yapmak çok hani mantıklı değil şimdi hoşuna gider karakteri çok iyi değildir karakterini bilmek lazım ama en alt resimdeki Sağdaki kadın hani altın takı takmadığını gördüğüm için benim bütçeme daha yakın daha sade olduğunu düşündüm ve Hani daha da Anaç görüyorum. Yani öyle bir eşim olsun var ya Allah'a Yeminler olsun ki Eşim olur müddetçe başka bir kadınla asla uğraşmam. O kadar evlenmek baba olmak istiyorum ki ya Allah'ım Keşke olsa şu kadın Ya ne olursun İkimiz de Çalışsak Ah Allah'ım bir dünya kurmayı o kadar çok istiyorum ki ah bir işim olsa sıcacık bir yuvam bir Güler yüzünden
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayBu iş “kim daha evlenilecek duruyor” diye bakınca yanlış yerden başlıyor. Evlenmek dediğin şey dışarıdan görünen hal değil, içerideki karakterin uzun vadede uyumu. Birinin sakinliği, diğerinin enerjisi başka bir yerde denge olur. Bugün cazip gelen şey yarın yorabilir, bugün sıradan görünen şey yıllar sonra güven olur. O yüzden bu soru yarış değil, zaman meselesi. Kiminle hayat daha az kavga, daha çok huzur getiriyorsa mesele orada çözülür.
00 Yorumla
Kumral olan evlenilecek tam bi ev kadını bi tık kilo var ama verir yaa
Koyu sarı olan işkuzar herşeye yetişir ama adamın hayatını s... baskın bi tip
Açık sarı tip evet güzel evden biraz uzak tam bi memur tipi akşam eve gelince diyet salatası yersin bol bol 🤭
03 Yorumla
Soran3 ayBence kumral olan kilo vermez çocuk doğurmaydı vs derken iyice salar kendini😀 evet ortadaki baskın tip ve aşırı kıskanç
Soran3 ayAma kırmızı çizgikeri konusunda baskın yoksa erkeğin lafını dinler
Yapay Zeka Cevapladı
Görünüş olarak üçünüz de tam “evlenilecek kız” kategorisisiniz, onu söyleyeyim önce 😂✨ Her birinizin enerjisi farklı: soldaki daha cool ve sakin, ortadaki daha tatlı ve yuva sıcaklığı vibe’ı veriyor, sağdaki daha özgüvenli ve girişken duruyor 💫 Benim gönlüm biraz ortadakine kaydı diyebilirim 😌 Peki sen hanginizin daha çok tercih edileceğini düşünüyorsun, merak ettim? 😍
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
256Cevap
Görselde mavili olan harici elinde yüzükler var diğeri de sırf kolundaki bileziklere bakınca ya evlidir ya da nişanlı. Hiç birinizle. :d
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 264,6b cevap paylaştı.
u 3 ayHiç biriyle evlenmem. çünkü tanımıyorum.
10 Yorumla 1. Fotoğraf en sağdaki zaten evli ve cocuklu gibi duruyor hatta fotografin cekildigi ev onun olabilir.90 lardan kalma teyp danteller vs kilik kiyafet
Ortadaki is hayatina atilmis stresten biraz kırışmış kariyer hedefli biri gibi
Soldaki burada kendine en cok güvenen bayan giyimiyle sagdaki gibi alaturka degil ortadaki gibi kendini saklamis degil fazla acikta degil kendine bakmayi seviyor kendini begeniyor onunda kompleksi olsa olsa diger bayanlara karşı üstünlük kurma takintisi olur
burada evlenecek en sagdaki gibi duruyor ama onda o heyecan yok o yuzden soldaki
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayKolunda akıllı saati olan... Kolunda altın olan tripli bir tip... Diğer balık etli de çok çirkin 2-3 yıla yüzüne bakılmaz hale gelir. Hatta cinsel hayatı en kötü olan libidosu az olan balık etli olan. O kalçalar yiyip oturmaktan geceleri yatıp yuvarlanarak yapmıştır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,7b cevap paylaştı.
3 ay3ünüzde umarım mutlu olursunuz
Allah kalbinize göre versin
İnsanları böyle ayırmak doğru değil
Biriniz evlenilecek kız diğerleri değil mi?
Tanımak ısınmak enerji tutması önemli
00 Yorumla
3 ayAyrımcılık yapmayı sevmiyorum 3 nüze yeterim ben 🤣🤣🤣 kinder sürpriz yımırta kardeşler 🙄
00 YorumlaHemcinsim olarak bence en güzeli siyah çorapmı sonra etekli ve sonra mavi çizgili olan
51 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 aykızım 3nünde parmağında yüzük var evli barklı kadınları koyup bu soruyu neden soruyorsun ayıp değil mi
03 Yorumla
Soran3 ayBijuteriden alınmış yüzük hepimizinki aynı kör müsün
- 3 ay
ben o kadarını bilmem başkaısnın karısına kızına odaklanmam :D
Soran3 ayAferin adam olmak zor
- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
3 ayGörünüşe göre şununla evlenirdim gibi önyargılı olmak doğru değil sonuçta karakter ile görünüm her zaman uyuşmaz. Hepsi de gayet iyi görünüyor ama ilk göze çarpan mavi çizgili gibi.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Şu elbisesinde Mavi olan hariç diğer ikisiyle olabilir gibime geldi. Onların tebessümleri daha yumuşak gibi :)
Ortadaki alınmasın bu arada.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 653 cevap paylaştı. Müzik seti hala var mı yahu? Tam hangisine nikah kıyacağıma özene bezene bakarken gözüm arkadaki müzik setine takıldı kaldı.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kendinizi pzarlamaya mı çıktınız🤨 bu kadar rezil olmayın ya
20 Yorumla
3 ayBirinci resim en soldaki ikinci resim en sağdaki demek isterdim ama bunlar evli bizi ırz düşmanı ilan ettireceksin sen millete
01 Yorumla- 3 ay
Ayrıca bu kişilerin rızası veya haberleri yok ise paylaşmamanı tavsiye ederim yapay zeka döneminde insanlara güven olmaz ve evli olduğunu düşündüğüm bu insanlar zor durumda kalabilir
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
3 ayValla hiçbiri benim tipim değil ama sen evlenilecek kız diye sordun şişman kız dışında hepsi diyorum 😅😃😆😁😄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
3 ayHepiniz evlisiniz zaten. Evlenilecek kız değil boşanılacak kızsınız. Yakında başınıza gelir zaten.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı. Ortadaki tehlikeli görünüyor olmaz sağdakini beğenmedim soldakiyle bir çay içerdim
02 Yorumla
Soran3 ayEn masumu ortadaki olmsıbpeki
Aşk İlişkileri konusunda 5,8b cevap paylaştı. Maşallah maşallah nazar değmesin herbriniz birer ay parçası 2 resimde ortadakine talibim
018 Yorumla
Soran3 ayBencede esmer en güzeli
Soran3 ayBen mavili olanım
Soran3 ayYa evli gibi gözükmek istedik farkındaysan hepsi aynı yüzüklerin ve gerçek değiller
Soran3 ayNecla nur
Soran3 ayEvet bekar 😀
Soran3 ayAy pardon ben esner olanın ismini soruyorsun sandım esmer olanın ismi necla nur
Soran3 ayKendisi ev kızı liseyi bile açıktan bitirdi yani gerçekten erkek yüzü görmedi 14 yaşından beri desem yeridir. Sadece babasıyla dışarı çıkar onun dışında dışarıya adımını atmaz hafta da bir işte ailesiyle çıkar. Yemeklerin hepsini biliyor. 26 yaşında. Hamur işini de çok seviyor hafta da bir mantı yapar su böreği yapar mutlaka
Soran3 ayAdanalı
Soran3 ayAma istanbuldayız hepimiz
- Aşk İlişkileri konusunda 387 cevap paylaştı.
3 ayHiçbirinizle evlenmezdim, çünkü ben çıtır seviyorum. Siz biraz kartlaşmışsınız.
02 Yorumla
Soran3 ayHiç birimizde seninle evlenmezdik çünkü kelleşmeye başlayan erkek sevmiyoruz
- 3 ay
Teyzeme bak hele. Özür dilerim, ama sizin yaşıtlarınızdan kellik sorunu yaşayan çok daha fazla erkek var... 😂
3 aysanırım 2 resimdeki koltuk ucuna oturran kişi ile olabilir ama farklı resim doğal resimleri görmek lazımdı sanki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı.
3 ayBenim ilişkim hiç olmadı olgun bir kadınla evlenmek isterim maddi durumum iyi
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 763 cevap paylaştı.
3 ayUcunuzun de parmağında yüzük varken bunu sormanız ilginç
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 6,5b cevap paylaştı.
3 ayİlk foto sağdaki, ikinci foto ortadaki
Benim zevkim bu şekilde :)
00 Yorumla Şu 1. Deki Soldaki ile 2. Deki Sağ geçen güler yüzlü kızla
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. sarısın olanın telefonunu bana atarmısın. :D
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,5b cevap paylaştı. Evlenmek için asgari bir zeka isterim. Görseldekilerden hiçbiri öyle hissettirmiyor.
00 Yorumla
3 ayŞu hafif toplu esmer kız çok güzel biraz kilo verse çok güzel
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. Güzellik görecelidir ona göre yorumlayacaksam ilk fotodan en sol olabilir
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
3 ayHanginizin libidosu en yüksekse onunla evlenmek lazım.
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 4,8b cevap paylaştı. O bacağı görünen kız bırakılıp diğerleri alınırmı o bacakların hatrı yokmu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 4,2b cevap paylaştı. 3 nüzde evleneilecek kız gibi duruyorsunuz ama sarışınlar ilgimi çektiği için sarışın kız diyorum
00 Yorumla
3 ayGülüşü güzel olan evlenmelik, dişlek olan kanka, tombiş olan da uzak arkadaş😂
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayAlttaki fotoğrafta koltuk başında oturan yukarıda oturan bacaklarını ayak ayak üstüne atan onun vücudu acayip arzulatıcı gözüküyor sen hangisisin
01 Yorumla
Cevap sahibi3 ayHangisisin
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
3 ayGökhan Özen şarkısı gibi yok ben almam alanada mani olmam
00 Yorumla Hiçbiri ama alt fotoğraf sağdakine baya düştüm o ne be öyle at gibi bildiğin
00 YorumlaAltta ortadaki
Tam bizim oralara gelin getirmelik
Gerçi böyle giyinemez ben yüzü için dedim00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
3 ayÜçünüz de evlenilecek kız olarak duruyorsunuz ama gri etekli olanla evlenirdim
00 Yorumla
3 ayÜçünüzle de evlenilmez bütün gün oturuyonuz kalkın yemek yapın.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 522 cevap paylaştı. Gri etekli niye al benisi fazla daha oturaklı gibi 3 u de güzel ama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 410 cevap paylaştı.
3 ayİlk fotoda orta ikinci fotoda kadraja en yakın duranla
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 582 cevap paylaştı. esmer sevdim herkes hayran esmer yârim yaratana kurban
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
3 ayHepsi namussusa benziyor İslamin kizi degil hiçbiri güven vermiyor
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. İlk resimde sağda ikinci resimde ortadaki arkadaş benim hoşuma gitti şahsen
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.
3 ay4 tane hakkımız yok mu zaten 3. ünü de alsak jsjsjjs
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 10,5b cevap paylaştı.
3 aySevgililik , ciddi ilişki ilk foto en soldaki hatun ama evlilik genel olarak hayır 😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
3 ayİlk resimde 1 son resimdw 3 olnan
00 Yorumla soruyo ve cevapları sizle beraber diğer iki kişi de görüyor mu?
00 Yorumla
3 ay1 resim en soldaki çok güzel
2 resim en sağdaki
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
3 ayHepsinin parmağında kafam kadar yüzük var ama sevsem sarı olanı seçerdim sanki
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 27,5b cevap paylaştı.
3 ayEvlenmezdim ama hunharca yerdim. Mavi çizgili olanı istiyorum 😹
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 530 cevap paylaştı.
3 ayYok gibi ince 5 den siyah külotlu çorap giyenle evlenirdim
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 aySorudan alakasız olacak ama arkadaşların ve eşleri böyle bir soru ve resim paylaştığını umarım biliyordur
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 18,3b cevap paylaştı. Direk wvlenmek de ne bilim 😁😁
İlk resimde sol baştaki hanımefendi güzel gülmüş 😊00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayYani şahsen tiplerinize bakarak evlililik için buna karar veremem. Ayrıca böyle platformlara fotoğraflarınızı atmanızı tavsiye etmem.
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)3 ayBaşkasının fotolarını paylaşmak suçtur. Üstelik hikaye uydurup duruyorsun. Umarım fotoğrafların sahibine ulaşır bu soru.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)3 ayEn soldaki otoriter olgun oturaklı çok alevli steşli istekli kadına benziyor ve mutlu eder
Ben en soldakini alıyorum00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ay3'ü de paragöz kadınlara benziyor bir de evlenilecek kadar masum durmuyorlar bence
019 Yorumla
Soran3 ayBence mavili gayette masum duruyor yüz ifadesine bakma herkesin yüz ifadesi farklıdır
Cevap sahibi3 ayMasum duruyor ama o da paragöz sanki. Bileğinde altın bilezik parmağında büyük taşlı bir yüzük ve marka kıyafetler
Soran3 ayKendi paramla kazanıp aldım kime ne gidipte başka erkeğe aldırmadım
Cevap sahibi3 aySonunda ağzından lafı aldık.
Tatlım kusura bakma amacım sinir etmek değil hangisinin sen olduğunu merak etmiştim sadece☺️
Cevap sahibi3 ayEvlenmek için erken değil mi eğer yaşın doğru ise
Soran3 ayYok değil 21 yaşına yeni girdim saçım sarı olduğu için yaşımı 5-6 yaş daha büyük gösteriyor orijinal saç rengim siyah ona boyatıcam bir kaç gün sonra. Siyah saçlı halinle 19-20 duruyorum. Makyaj yapmayı da bırakıcam makyaj da yaşı büyük gösteriyor. Yok ya bence değil zaten staj yapıyordum hastanede hemşirelik okuyorum okulun bitmesine bir yıl kaldı
Cevap sahibi3 ayVar mı biri
Soran3 ayYok ya
Cevap sahibi3 ayNerede yaşıyorsun
Soran3 ayİstanbul sen
Cevap sahibi3 ayBen de
Cevap sahibi3 ayHangi üniversite
Soran3 ayAcıbadem
Cevap sahibi3 ayBen de paramedik mezunuyum
Cevap sahibi3 ayIşık üni
Soran3 ayŞimdi ne iş yapıyorsun bir de neresindesin İstanbul’un
Cevap sahibi3 ayşu an askerliğimi aradan çıkarmak için meslekten ayrıldım.
En son askere gelmeden önce Ay yapım ve Med yapım gibi yapımcıların dizi, program, konser gibi etkinliklerinin çekimlerinde yer aldım asistan olarak.
Soran3 ayNe zaman bitecek askerliğin senin hesabını daha öncede görmüştüm de kaç ay önce olduğunu hatırlamıyorum profilinde yine bu foto vardı
Cevap sahibi3 ayDetaya girmek doğru değil sitede açık ortam sonuçta
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
3 ayhiçbirinizle. ama en sarışın olanınızla sevgili olurdum
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)3 ayOnu bilmemde sizden iyi kısır günü kadını olur
02 Yorumla
Soran3 ayÖyleyiz zaten😀
Cevap sahibi3 ayO zaman paket olsun😁
Gizli Üye(36-45)3 ayKesinlikle ortadaki çok tatlı bayıldım ona ve çok güzel
05 Yorumla
Cevap sahibi3 ayPeki bir şey soracağım en çok hanginizi beğendiler ben ortadaki demiştim
Soran3 aySarışın
Cevap sahibi3 ayEn baştakine tamam güzel hani lafım yok da ortadaki harika ya da benim bakış açıma göre çünkü güzellik göreceli bir kavramdır
Soran3 ayOfff max Türk işte ne bekliyorsun sarı saçlı gördü mü anında çok güzel damgası vuruyor oysaki kumral olanın yüzü daha güzel diğer ikisinden ben kumral olan da değilin sarışın olanda mavi olanım
Cevap sahibi3 ayEvet üçünüz de birbirinizden güzelsiniz ama dediğim gibi benim favorim kahverengi saçlı
Gizli Üye(30-35)3 ayİlk fotoda solda , ikincisinde de sağda olan (koltuğun kenarına oturmuş) bayanla evlenmeyi isterdim
00 Yorumla- Devamını Gör (223)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar