Şimdi iki tip kadın var. Biri sizi yıllardır seven empati yapabilen utangaç ve yüzünüze bakamayan bir kadın. Ona mesaj attığınız zaman sizi dikkatle dinleyen ve cevaplayan. Her şeyinizi bilen aklında tutan. Ama sizin sadece sıkıldıkça sohbet ettiğiniz bir kadın. Cilve yapmıyor ama sizi sevdiği her halinden belli.
Diğeri ise empati yapmayan sizi daha yeni tanıyan sizin konuşmanıza çok müsade etmeyen hep ben diyen bir kadın var. Cilveli konuşkan güzel.
Sevgililik olarak hep ben diyeni seçti gördüm zaten. Daha dün güzel bulduğunuz için sevgili olduğunuz kişiyi mi yoksa sizinle ilgili her ayrıntıyı bilen sizi sevdiğinden emin olduğunuz kişiyle mi evlenirsiniz?
Diğeri ise empati yapmayan sizi daha yeni tanıyan sizin konuşmanıza çok müsade etmeyen hep ben diyen bir kadın var. Cilveli konuşkan güzel.
Sevgililik olarak hep ben diyeni seçti gördüm zaten. Daha dün güzel bulduğunuz için sevgili olduğunuz kişiyi mi yoksa sizinle ilgili her ayrıntıyı bilen sizi sevdiğinden emin olduğunuz kişiyle mi evlenirsiniz?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Evliliği tecrune edip noktalandirmis biri olarak; sevgi ve uyum cok onemli.
Sadece sevmek değil uyumlu bir çift olmak daha faydalı bence
İlk söylediğini bulsam evlenirim. Öbürüyle işim olmaz
Adam gitti 2. Kızı seçti. Sonra ondan ayrıldı ve 1 yıl sonra bana geri istek attı? Derdi ne bunun
Elinde konuşacak kimse kalmamış sen nasıl olsa ceptesin düşüncesi oluşmuş. Bu düşünceyi ona vermişsin o da başka kız buldumu seni gönderiyor onunla işi bittimi sana geri geliyor yapman gereken onu kendinden uzak tutmak bunu yapmazsan üzülen sen olursun yine
🥹 teşekkür ederim tavsiyen için
Rica ederim. Kendinize iyi bakın umarım istediğiniz gibi olur ☺️
Utangaç ve yüzüme bakamayan ezik birisi ile işim olmaz
Sanırsam sen ilkisin ve ilkiyle evlenirdim
Hiç sevgili olmadık. 9. Sınıfta tanıdım onu oda beni 10. Sınıfta. O zamandan 11. Sınıfa kadar hep konuştuk. Flört gibiydik ama değildikte. Her şeyini anlatırdı her şeyini bilirdim. Beni kırmamaya çalışırdı. Ben onu kırmamaya çalışırdım. O yıl bir kız geldi okula tüm erkeklere aynı davranan sadece ben diyen kız. Onu seçti kestik konuşmayı. Aradan 2 yıl geçti işte. Geçen sene ayrılmışlar bu yılda bana istek attı. Amacı ne ne yapıyor bilmiyorum
Sen onunla flört gibi değil de kanka gibi sırdaş gibi bişi olmuşsun şimdi de senle dertleşmek istiyor galiba
Onun ben azna sçm o zaman ahahhahsha
Yavaş kız 😂😂😂
İkinciyi seçerler bacım
Seçti zaten ablam da geri istek attı şimdi bana tam 2 yıl sonra
Pişman olmuştur. Sana tavsiyem asla yumuşama çabuk
Nasıl süründüreceğim Bunu
İsteğini silme ve kabul de etme. Öylece kalsın. Ama takipçilerin azalıp artsın
Anladım teşekkür ederim
Tepki verme ilk etapta. Mesaj yazarsa da görüldü yap ve bırak. Lütfen yüz bulmasın. Değiştiğini bilsin
Beni seveni seçerim.
Adam gitti 2. Kızı seçti. Sonra ondan ayrıldı ve 1 yıl sonra bana geri istek attı? Derdi ne bunun
Kabul edip kendini düşürme.
Bu devirde ahlaksız kadın çok efendi arıyoz
Seven ile
Seni avucunda biliyor
Yani pişman olduğu için değil dimi 🥹
Nasıl pişman ederim bu iti
Görmezden gel yüz verme
Selam sence