Eski sevgili ile aynı üniversitede olup, derslerde, otobüste, bazen durakta aynı anda karşılaşmanın zorluğu nasıl aşılır? Akşamları onu hatırlamaktan nasıl vazgeçilir. Onu görünce de görmeyince de aynı hüzünden nasıl kurtulunur
1 ay
Eski sevgili ile aynı üniversitede olup, derslerde, otobüste, bazen durakta aynı anda karşılaşmanın zorluğu nasıl aşılır? Akşamları onu hatırlamaktan nasıl vazgeçilir. Onu görünce de görmeyince de aynı hüzünden nasıl kurtulunur
Cevap
3Cevap
Eski diyebiliyorsan bitmiştir! Bitmiş bir şeyi zorlamanın mantığı yoktur
Doğru biliyorum. Bana zorluk veren şey görmem işte.🥲yan yanasın ama çok uzaklardasını, zor yani
Evet🥲acaba benim kadar hissediyor mudur diye düsünurum. Bir kere olsaydı da nasılsın dese öyle gitse idi içim yanmazdi
Hayaller yarım , elden ne gelir ki ztn🥲herkes birbiri ni ne güzel severken biz iki yabancı
Doğru acı tarafında degil de mutlu bir aşk yaşayan o kişilerden olmak isterdim gerisine kader demek düşer ne deyim
Onu kaybetmeyibilerek secmedim ama öylece çıkıverdi hayatımdan
Hayat çok uzun bir yolculuktur bazı insanlar bizlerin hayatına ya ödül ya ders olarak girer bize bu yolun bir suresince eşlik eder ve sonra doğru insan ile karşılaştıysak hayatlarımız birleşir yok yanlış insan ile karşılaştıysak hayatlarımız ayrılır. Sevmek ve sevilmek tabiki çok güzel bir duygu ama seni çok çok daha güzel sevecek insanlar var hayatta mühim olan doğru zaman doğru insan denklemi'dir !
Beni sevse idi yıkmazdı kalbimi , üzmezdi diyorum. Elimden geleni yaptım , yarıyolda bırakmak koydu bana sormadan etmeden bi anda. Güzel bitse yine acımazdı içim
Elbette öyle buna hiç şüphen olmasın! Seni gerçekten tertemiz seven bir insan seni kaybetmekten korkmaz , seni kaybetmemek için gerekirse ölür ! O seni hak etmedi ve hayatının içinde senin için ders alınması gereken di ! Hangi çocuk salıncaktan düştü diye parklara küserki? Küsme hayata , kâr'dasın yediğin dayaktan!
Güzel yazmışsınız. Ben onun için hasta oldum. Ruhum bozuldu da dönüpte arkasında kimi bırakmış bir bakmadı her şeyi geçtim en cok acıtan bu en zor anımda beni küçük düşürdü
Düsman düsmana bile böyle davranmaz
Evet güvendik belki de yaslandık ama boşluktu o şey
Çok üzüldum bu sürecte eskisi kadar olmasa da devam ediyor ama onu ve yaptığını hic unutmayacağım
maalesef ki malesef😔
Değil
Sebebini açıklar mısın🥲
Ne yapalım senin aşk hayatını ya herkesin binbintürlü derdi var aşkta neymiş
Peki , ben burada dert yarışmasında değilim , sadece yazdım okursun geçersin , herkes kendi dünyasında ztn merak etme
Ağlama yoluna bak
Ağlamıyorum , yolumdayım ama bazen de işte 🥲💔
Olur zamanla geçer ölen bile unutuluyor
Öyle öyle , görmek zorlayıcı işte.. yapacak bisi yok. Yan yanasın ama çok uzaklardasın🥲boşver gitsin
Allahım derde bak sjsj
Ah ah
Off yapma😂🥲🥲🥲😅
Ahhss gülesim geliyor ne okuyosun
Müh.
Gül gül 😑😪😀
Hsjs helal kız kolay gelsin😀
Sağol , aşkın kodları neden hata veriyor hep 😒
Aşık olmadım sevgilimde olmadı bilmiyorum
Baak işte o zaman gülmee , hiç de bulasma ztn😀😀😀 yani karşilikli olsuuun
30 olcaö mecbur o işlere gircem
Bilemiyosun ki
Hayırlısı olsun kalbinize göre olur hiç üzülmessiniz
İnşallah kardeş
😇🥲
😂😂😂
Ağlama ağlama
İyi tmm🙃
Eferin
.🙂💔
Kıyamam
Kıydılar🥲
Hayat devam ediyor
Malesef🥲
Yaş kac
23
Öğrenci mi
Evt
Bölüm ne
Niye bu kadar sordunuz boşverin
Eyvallah
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Aşk acısı tam senlik bir dram olmuş, resmen kalbin sıkışıyor şu an hissediyorum 🥺💔 Aynı üniversitede olup sürekli karşılaşmak da level atlatmış zorluğa. Kendini suçlama, bu duygular çok normal. Zaman, rutin kurma, arkadaşlarla oyalanma, sosyal ortam değiştirme baya iyi geliyor. Onu görünce ne yapacağını düşündün mü, mesela selam bile vermeden sadece kendi yoluna bakmayı denedin mi? 💫