Bende boyle basit dertlerden istiyorum. ☺ Kiz kardesime 19 yasina kadar ucan tekme bile atiyordum. Tabii ki kuvvet kullanarak degil. Lise ve uni icin bana minnettardi. Erkekler bile bas edemiyirmus onunla eli masali diyorlarmis 😅 Efenim fiziksel siddet diye en ufak hareketleri bile sanki adsm oldurmussun gibi abartiyorlar ve zihninize oyle kaziyorlar. Bu kadar hassas olma. Tabii ki abine bu hareketlerden hoslanmadigini belli et ki fazla ileri gitmesin. Ama basit bir itmeyle falan bu kdr kiriliyoran cok uzerler seni kanks. Affet ve cokta buyutmemeni tavsiye ediyorum.
Olsun duygu somurusu yap bir pazar alir seni goturur gornek isteyipte gidemedigin neresi varsa. Abi mekanizmasi boyle calisiyor. Illa gormek istedigin yerler varda goturmuyorsa guvendigin arkadaslarinla git kanks.
Tabiki de istiyorsun ama çekiniyor ve korkuyorsun. Ayrıca koz kardeşinin mutlu olmasını ve en büyük zevkleri yaşamasını istemeyen bir abi kesinlikle yobazdır kabul et.
Bebeğim tabiki de şart. Sen artık çocuk değilsin. Artık kadınlığın en muhteşem zevklerini ve mutluluklarını yaşaman gerek yoksa asla mutlu sağlıklı ve başarılı olamazsın anla bunu
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bende boyle basit dertlerden istiyorum. ☺ Kiz kardesime 19 yasina kadar ucan tekme bile atiyordum. Tabii ki kuvvet kullanarak degil. Lise ve uni icin bana minnettardi. Erkekler bile bas edemiyirmus onunla eli masali diyorlarmis 😅 Efenim fiziksel siddet diye en ufak hareketleri bile sanki adsm oldurmussun gibi abartiyorlar ve zihninize oyle kaziyorlar. Bu kadar hassas olma. Tabii ki abine bu hareketlerden hoslanmadigini belli et ki fazla ileri gitmesin. Ama basit bir itmeyle falan bu kdr kiriliyoran cok uzerler seni kanks. Affet ve cokta buyutmemeni tavsiye ediyorum.
ya sözünde dursa keşke gezdircem diyor unutuyor
Abiler oyle bin kere soylemen lazim😅 Duygu somurusu yap surejli soylemeyle anlamiyorsa. O sana zaman yaratir.
çalışıyor vakti yok anlıyıorum
Olsun duygu somurusu yap bir pazar alir seni goturur gornek isteyipte gidemedigin neresi varsa. Abi mekanizmasi boyle calisiyor. Illa gormek istedigin yerler varda goturmuyorsa guvendigin arkadaslarinla git kanks.
yani bişey bulucam ya
Ahhh canım yaa kıyamam
ya sözünde dursa keşke gezdircem diyor unutuyor
Senin yaşın kaç.
22
22 yaşındaki koca hatun abisiyle mi gezermiş yaa
zoruna mı gitti pardon
Neden gitsin ki. Ama senin yaşındaki bir hatuna uymayacak bir durum.
vakit geçirme diye bişey varya hani
Tamam ama senin yaşındaki bir hatun abisiyle değil partneriyle vakit geçirir. Hem de en zevklisinden vakitler. Kapiş?
abim beni kimseyle paylaşamadığı için ve kimseyle paylaşamadığı için sevgilim yok
Klasik yobaz baskıcı ve zorba türk abisi desene :/
bende sevgili istemiyorum abim beni kimseyle paylaşamaz
Güvenilir bir erkek bul sen de. O zaman onun ruhu bile duymaz ve sen de keyfine bakarsın.
ya sevgili istemiyorum tabiki ama abime yobaz diyemezsin
sevgilim yok tabikide sevgilim olmasını istemiyorum ve illa sevgilim mi olsun istemiyorum
Tabiki de istiyorsun ama çekiniyor ve korkuyorsun. Ayrıca koz kardeşinin mutlu olmasını ve en büyük zevkleri yaşamasını istemeyen bir abi kesinlikle yobazdır kabul et.
ya kimseye güvenmiyor ve bende sevgili istemiyorum ve abime yobaz dedirtmem bu devirde değil sevgili evlenmek istemiyorum yazık kafana
Sana evlen diyen mi var tatlım?
tatlım deme bide
Offf çok çekingensin sen yaaa.
pardon ben bu halimden memnunum ya
Evet çünkü daha iyisini henüz görmedin bebeğim. Görseydin asla memnun olmazdın.
çekingenlik değil kimseye güvenmiyorum hani başka erkeğe dahi güvenmiyorum
imseye güvenmiyorum hani başka erkeğe dahi güvenmiyorum
devam etsene çirkefleşmeye
E normal tabi. Resmen bir fanusta büyütmüşler seni. Antalyada olsaydın tüm bu önyargılarını zevkle yıkardım valla.
halimden memnum ben tek gezmekten memnum tek gezmeme izin veriyorlar
Pardon da bunda çirkefleşme nerede bebeğim onu söyle önce. Ayrıca tek gezmene izin veriyorlarsa zaten partnerinin olmasına engel yok ki
illa partner şart değil bişeyi tek yapmak daha güzel illa bi erkek olması şart değil ya bi
erkek olması şart değil
cevap ver yiyorsa çok yavaşsın
Bebeğim tabiki de şart. Sen artık çocuk değilsin. Artık kadınlığın en muhteşem zevklerini ve mutluluklarını yaşaman gerek yoksa asla mutlu sağlıklı ve başarılı olamazsın anla bunu
Niye ittiğine bağlı bence