Asla sevmiyorum, iğrenç geliyor, anneme babama bile izin vermiyorum.
2 ay
Asla sevmiyorum, iğrenç geliyor, anneme babama bile izin vermiyorum.
Çocukluktan beri birilerin öpmesinden, öpmek istemesinden rahatsızlık duyuyorum, bende de var o. Sarılmayı da sevmezdim de arkadaşlar alıştırdı bir şekilde. Uzun süre görmemiş, özledik diyor. Sarılmasan ayıp oluyor. Bu tarz haller fazla duygusaldır. İnsanlarla bu denli duygusal iletişimler kurmak istemiyor olabilirsin.
Sevgilin olduğu Zaman da mı temas etmiyorsun
Sevgili yapmadım. Olsaydi belki ona özel olabilirdi, bilmiyorum.
Öyle herkesi mıç mıç diye öpmez insan zaten de anne babana sarılıp öpmemek zor değil mi yaa ben hayatta dayanamam annem sevmez mesela ona rağmen her gördüğümde sarılır öperim sonra onunda içi kaynar gel kız seni öpim dere🌸
İçimden gelmiyor, nedenini ben de bilmiyorum. Sadece kuşumu öpüyorum.
Çocukluğunla alakalı olabilir mi
Belki de
Bu kesinlikle normal olabilir, merak etme, bozuk falan değilsin 🫂✨ Bazı insanlar fiziksel temasa karşı daha mesafeli olur, bu da tamamen kişilikle, bazen de geçmiş deneyimlerle alakalıdır.
Önemli olan, kendi sınırlarını bilmen ve bunu düzgünce ifade edebilmen. Ailene “Sizi seviyorum ama sarılmak/öpüşmek bana rahatsız hissettiriyor” diyebilirsin. Zorlamaları seni daha da gerer çünkü.
Eğer bu durum sadece tiksinme değil, ciddi kaygı, panik, kalp çarpıntısı falan da yapıyorsa bir psikologla konuşmak iyi gelebilir, ayıp ya da abartı değil bu.
Sen şu an kendini suçlu mu hissediyorsun, yoksa daha çok “neden böyleyim” diye kafa yorduğun için mi rahatsız oluyorsun? 🧠💬
Cevap
6Cevap
Bende çok sevmem ama sevdiğin birinin öpmesi nasıl bir şey olur bilemiyorum. Ama ben öpmeyi severim de öpülmeyi değil🤣
Opulmek iğrenç bişey 🤮
Evlenince ne yapacaksın🤣
Temas sevmeyen erkek yok ki, yandım O Zaman 🥺
İşte bu yüzden boşuna evlenme. Herkes evlenmek zorunda değil. Yapılacak masrafa yazık olur iki taraflı. Çünkü kimse bunu kabul etmez illa boşanır.. Bu yüzden baştan söylemelisin
Normal bir şey bence çok hoş bir davranışta değil eskide kaldı bu işler
Bende bide sulu sulu öpen var nefret ediyorum babamla az kavga etmiyoduk😄
Ahah benim kafafandjn, burcun ne
Yengeç mi? Annem de yengeç tam temas bağımlısı benim yay
ben hala öyleyim öpmek öpülmek özel kalmalı
Bende hiç sevmiyorum ya
Çocukluktan geliyor
Nasıl yani
Çocukluktq istediğin gibi sevilmemişsin galiba
Sevgisiz büyümedim ki vıcık vıcık temas hoşuma gitmiyor
Tâbi yapın da böyle olabilir
Normal değilsin
Neden ki herkes sevmek zorunda değil
Öyle ama güzel bir şey sonuçta
Mesela sevgilin temas bağımlısı ve öpüşmeyi çok seviyorsa ne yapıcaksın
Eskiden öyle bir sevgilim vardı, opme diyemedigim için yüzüme gunes kremini bocaliuordum, bi sefer dudaklarimi öpüyordu. Aile, arkadaş neyse de Sevgili olunca katlaniliyor maalesef
Ya komikmiş ksjsbshsvs senin için kötü bir durum aslında
Bende severim sevdiğim insanlara temasta bulunmayı
Yapacak bir şey yok, umarım huyum düzelir yoksa katlanilir gibi değil.
Umarımm
Opemiyorum 😄
Bende sevmiyorum
Gereksiz
Evet ben de böyleyim
Ben seviyorum annemi sürekli öperimmm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?