Gerçekten saf duygularla sevilmek ilgi görmek ne bileyim hediyeler almak birinin prensesi olmak nasıl bir his?
2 ay
Derin konular bunlar, bunu yaşayan yaşatana kıymet vermez genelde, kıymet vermediği için de yaşattığı umurda olmaz. Sorunda aslında aradığın Senin Seni sevmesini istediğin kişi Seni sevdiğinde nasıl hissedeceğin... Bu da zor ihtimal. Çok yaşayan olduğunu zannetmiyorum
Bence çok güzel bir his olmalı ben o duyguyu hep yaşattım o duyguyu yaşamak ayrıca da karşısındakine de o ailenin reisi olduğunu prensi olduğunu kendinin beyi olduğunu yaşamak ve yaşatmak isteyen birisini arıyorum evlenmek için hiçbir şey tek taraflı değildir yani evet bazen olur ama illa ki bazen başka bir şekilde başka bir durumda karşısındakine bunu hissettirmesi lazım iki tarafın da ben de aslında bu kafada bu düşüncelere sahip bir eş işte oldukça romantik aşk sevgi duygu dolu bir evlilik
Maalesef kalmadı senin gibiler
boş ver aslında benim gibi olmak kalmak da demek ki sıkıntıymış yani çünkü karşılığını alamıyorum bulamıyorum ki hiç
Gerçekten sevildiğini hissetmek böyle içini ısıtan, huzurla karışık güven gibi bir şey 💫 Sadece hediyeler değil, “nasılsın” diye sorması, detaylarını hatırlaması, kalbini önemsemesi esas prenseslik hissini veriyor 👑 Yanında kendin olabiliyorsan, trip atmadan duygunu söyleyebiliyorsan, ele ele yürürken “iyi ki” diyorsan, işte o bam başka… Sen hiç böyle hissettiğin bir ilişki yaşadın mı, yoksa daha beklemede misin? 💖
Cevap
9Cevap
hiç sevilmedim ama güzel bir şeydir
İlerde eşim olduğunda prensesim gibi davranıcam bebeğimmiş gibi sevicem vatanımmış gibi koruyup kollayacağım düşmanımmış gibi s2cem😃
Sonunu okuyana kadar duygulanmıştım lan
Hissiyat özürlü müsün Senin nasıl hissettiğini Biz ne bilelim
sen de algı özürlü müsün? Ben hissettiğim bişeyi sormadım hiç hissetmediğim için nasıl bir his diye sordum
Bu yaşa gelip de böyle bir soru soruyorsan senin daha büyümen için çok algıya ihtiyacın var bana ders vermeye kalkma
sen kimsin ya sanane benim hissimden de sorumdan da kafan sarmıyorsa geç gitsin
Tamam ilk attığım yorumu siler misin hepsi silinir zaten meraklı değilim
Meraklı değilsen ne diye yazıp duruyorsun ya işin gücün yok millete salça oluyorsun beyinsiz
Ya daha hakaret edip durma s****** senin belanı s********* o*******
Sil şu yorumu
amip diye bi canlı var araştırsana, senin gibi tek beyin hücresiyle yaşıyor 😂
Tamam araştıracağım daha beni bak ağzımı bozdurma sil yorumu
silmiyoruuummm onun bunun çocuğuuuuu
Sensin o o***** çocuğu
kanka biplenmicek bişey yaz da boşa gitmesin hem beyin hem kelime israfısın😂
Kankan seni altına alıp iyi bir s*** e var ya kendine gelirsin de.. Oran ne kaşınıyor Şimdi senin var ya
benim bi arkadaş grubum var 7 erkek. seni seve seve hallederler 😂 onların da gay fantezileri var zaten. şimdi anandan çıktığın yere dön dünya rahat bir nefes alsın. yallah
Ya s********* o kankaların da seni de s****** beni karşınızda görseniz küçük dilinizi yutarsınız a**** soktuğumun o*********
sesin gelmiyo anırmaaaaaaaa ırz düşmanı 😂😂😂😂😂😂
Seni öyle böyle değil g*****n s***** istiyorum
Of ya ne eğlendirdin akşam akşam enerjimi attım😂😂😂😂
Altında Anırtacam seni merak etme
Aklına s*ktumun zavallası seni bok gibi atmışlar kenara buralarda teselli arıyorsun boksun bok
Çok hissettirdim de adamlığımı yatak dışında tattıran olmadı
Ben de tatmadım bu duyguyu 😄
Yaşayanlara sormak lazım
Bende bilmiyorum o hissi
Gerçekten sevilen biri bu soruyu sormazdı
Bilmiyorum bence yok
Allah gönlümüze göre versin
Evet ya sen sevgi fakir'li misin
sevdiğini söyleyenler karaktersiz çıktı diyelim:)
Maalesef öyle karaktersizler bol var sana hak veriyorum ama her şeyinde bir zamanı vardır bence
Öyle bişi yok
Bilmem deneyimlemek lazım
Yaşamadınmı
Hiç sevilmedin mi 🥺
Değer bilirsen mükemmel bir his
Benı sogutuyor
Hiç bilmiyorum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?