bi insanı çok sevmek nasıl bişeydir
uzun uzun anlatında dinliyim :((
uzun uzun anlatında dinliyim :((
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Sevgi neydi diye sorsam emekti diye cevap verirsiniz. Oysa ben onu emek vermeden çaba göstermeden sevdim. Tek taraflaydı bu ilişki. Sadece 5 gün de aşık oldum 5 gün neye uğradığımı bilmiyorum ama mutluydum. Sonra bu mutluluk git gide acı veriyor dayanılmaz hale geliyor. Dayan yüreğim diyorum o da gelecek o da sevecek diyorum hiç bir zaman gelmedi sevmedi beni. Düşünsenize 5 günlük Bişi nasıl size acı verebiliyor aradan 5 yıl geçti hala o acıyı hissediyorum unutamıyorum. Unutmak istiyor musun diye sorsanız? Hayır ben o acıya alıştım ve sevgisizliğe de korkuyorum ki unutursam daha fazla acı çekerim boşluğa düşerim. O zamanlar yeni liseye geçmiştim bir gece o kadar özledim ki onu açtım ellerimi rabbime. Rabbim dedim ya bu sevgiyi al benden ya da onu bana ve rüyalarıma bağışla duam kabul oldu. O gece rüyama geldi düşünsenize hemde beyaz gelinlikle onunla evleniyordum. Rüyadan sonra hemen uyandım ağladım Rabbime şükür olsun diye dua ediyorum rüyamda tam evlenecekken uyandım Rabbim ne olur aynı rüyaya götür beni ne olur diye dua ediyorum. Oldu da rüyada evlendim tarif edilemez edilemez bir mutluluk. Sonra her gece bu rüyalar devam etti her gece. Belki o gerçek suretiyle olmadı yanımda ama ben onu rüyalarım da ve hayallerimle yaşattım. Hala da yaşatıyorum tabi eskisi gibi rüyalarıma gelmiyor olsun yinede onu yaşatmaktan zevk alıyorum. 5 yıl boyunca hiç mi unutmadın? Diye sorsanız hayır unutmadım bir anını bile. Bu arada kimseyi sevmedin mi? Hayır sevmedim sevemedim bir gönüle iki kişi konulmaz koymadım da. Hala görüyor musun? Ara da bir görüyorum kendisi gölcükte 1500 km uzaklıkta. O uzaklıkla mı sevdin? Evet sevdim her gün her gün bıkmadan bıkamadan. O hiç mi gelmedi? Gelmedi kendimi avutuyorum bazen o da seviyor ama uzakta olduğu için gelemiyor diye. Avuntularımın biri doğru çıktı hiç gelmedi gelmeyecekti. Onu gördüğüm zaman hani kalbin vücuda dar gelir göğüs kafesini delecek gibi heyecanlanıyorum düşecek gibiyim yaşlar bir bir dökülüyor. Bunlarıyazarkenbile kendimehakkimolm
elde olmayan bir durum. karşı tarafı o kadar çok sevmek ona o kadar çok bağımlı olmak ki karşı tarafın bir arke olduğu hissine kapılmak, onu yaşam amacı yapmak kendini ona o kadar bırakmak ki, sonunda onsuz hiçbir şey yapamamak, hiç senden gitmeyecekmiş gibi ilgilenmek onunla, kendini arka plana atmak, kendi değerlerini gereksinimlerini ertelemek hep, hiçbir şeyin sonsuza kadar gitmeyeceğini unutmak, sonra gidince bir gece vakti ormana yalnız başına bırakılan küçük bir çocuk gibi aylayıp böğürmek, aptala bağlamak, nedensiz yaşamak, tek kalınca o ihmal ettiğin "ben " in sana küsmesi, hataların farkına varmak, ortadaki yanlışın farkına varmakbuna rağmen yapılanlardan hiçbir şekilde pişman ol-a-mamak. aşkın gözü kördür durumu ama insana öğrettiği en önemli şey bağlılık ile bağımlılık arasındaki o kocaman fark. sevmek ölmektir
Çok ilginç bişi
Mesela birini çok sevdiğinde canından çok sevdiğinde
Konuşmasan dahi küs olsan dahi nefes alsın ondan haber al yetiyor
Biri için endişelenmek ne dmek onu kaybetmeyi düşündüğünde içinin yanması
Başkasının ona senden başkasının dokunacak olmasını düşünmek bile delirdecek gibi olmana sebep olabilir
Sna ihtiyacım var mutsuzum dese hemen ilgilenirsin
Onun mutlu olması için üzmemeli için elinden geleni yaparsın
Ağladığında mahvların mesela
Aşırı sahiplenirsin
Onun hoşlandığı herşey le ister istemez ilgilenmeye başlarsın mesela sevdiği renkler tuttuğu takım sevdiği sevmediği yemekler nasıl uyur neler dinler bir bakmıştın her birini ezberlemesinde
O aklına geldiğinde onunla konuştukların paylaştıkların geldiğinde aklına isteksiz sırıtır kalırsın
Öyle çok seversin ki bazen herşeyi bırak bana gel dese gidebilecek aileni bile silebilicekmişsin gibi hissedersin
Ona sahip olmasan dahi uzaktan uzaktan takip edersin
O sesi duyarsın ve tüm seslere sağır olursun
Gözünde öyle bir yere gelir ki en güzeli/yakışıklısı odur bakamazlarsa doymazsın
Üşümesin hastalanmasın iyi uyusun ikameni tok mu aç mı diye düşünürsün
Attığın her adımda onu düşünürsün
İşte böyle çok sevmek
sevmek o kadar güzel bir duygu ki bir bakmışsın o seni düşünüyor sen onu ama eğer karşılıksızsa o daha kötü sadece sen onu seersin uzaktan onun kokusunu hissetmeden ona sarılamadan onun tenine deymeden benimki öyle mesela çok yakınımda ama bin katta uzağımda... herşeyi unutmaya çalıştım ama olmadı o bana bana bu kadar çok bağlanma dedi ama ben onu dinlemeyip bağlandım. onu o kadar çok seviyorumki. bu aşk bir oyunla başladı ve bana göre rüya olarak devam ediyor. ha bu arada ailem yüzünden dışarı çıkamıyorum onunla konuşamıyorum ona bakamıyorum ve onu çok özlüyorum. geceler onun sayesindebana sonsuz oldu. sevdiklerinizi hiç bırakmayın vazgeçmeyin emin olun o da sizi sevecektir (kendimi avutma sözüm o da elbet seni sevecek).
Cevap
10Cevap
Asik olmak hayattaki en guzel sey. Sevdigin icin olumu bile goze alirsin onusuz 1 dakikan bile cehennem gibidir. Yanindakiler ise cehhennemin icindeki seytana benzerler senin icin hayatin eziyete doner. Icersin icersin surekli icersin onun hayalini.kurarsin sebebsizce guler sebepsizce aglarsin dostlarina dert yanarsin onlar seni dinler ve.senin biraz tebessum etmen icin ellerinden gelen her turlu saklabanligi yaparlar. Onun o kokusu dunyadaki hicbir gulde yoktur o esi bulunmamis bir elmas gibidir onun o gozleri senin denizindir ve onunla yasadigin hayatin senin cennetindir...
Ama sadece gercek seven öyledir oda nadir bizlere rastlamaz
Hayatının bir parçası olur o.Hep aklına gelir,isteyerek ya da istemeyerek de olsa gelir aklına.Sende kalıcı olmuştur iz bırakmıştır sende.Başka şeylere odaklanmaya çalışırsın ama bir bakarsın ki yine odağın ona kayar.Sevmek güzel bişey ama karşılığı varsa.Yoksa felaket
Sevmek okadar güzel bir seyki sevdigin yanındayken sanki dünyanın en mutlu insanıynissin gibi bı mutluluk kaplar içini ona baktıkça o gözlerinin içindeki ışığı gördükçe git gide daha fazla aşık olursun yüzüne baktıkca içine mutluluk huzur dolar ellerini tutunca dünyalar senin olur için içine sigmaz gerçekten sevmek aşık olmak karsindakimden hiç bir beklentin olmadan ona herşeyini verebilmektir sevmek onu mutlu edebilmek için elinden geleni yapmaktır sevmek sevmek Çok güzel şeydir ama gerçekten deyer bilene.
Aptallaşıyorsun, dünya sana daha bir toz pembe mi desem daha güzel,canlı,heyecan verici, rengarenk geliyor. enerji dolu oluyorsun. sanki tüm dünyan o oluyormuş gibi. ondan öncesi sanki çok boşmuş gibi oluyor :) tabı o sevgi karşılıklı ise. tek taraflıysa tam tersi :)
Aşk yaşaması güzel hissetmesi en yoğun duygulardan biri olsa gerek engel olamadığnız üzüntüleri ve melankolik duyguları peşinden sürükleyen bu duygu insan doğası gereği iyi veya kötü arası bir duygudur bana göre aslında karşıdaki insana aşık olmakdan cok o kişinin hayalinizdeki hal ve hareketlerine ve hayallerinizdeki bireyi yansıtıp yansıtmadığına göre aşık olabiliriz, BENCE HAYALLERİMİİZE AŞIK OLUYORUZ
canım ya anlatacak birşey yok hiç sevmedim imalatımda sevgi tohumu eksik benim birisi anlatsında bende dinleyim bari merak ettim şimdi.(
Her defasında ilk defa görüyormuş gibi , onu gördüğünde ölüyormuş gibiymiş aşk :)
Uzun uzun anlatılmaz ..
İğrenç bir duygu efenim ..
Kendinden geçiyorsun zaman mefhumun ortadan kalkıyor. Her daim bulutlar üzerinde dolanıyorsun.
sımdı burada yazarlar soyle böyle dıye ama hepsı hayellerını yazar senın bahsettıgın gıbı bır sevgı yok
onu hayatının tek merkezi yapabilmektir bir anda ve karşılıksız
Güzel bir duygu hayatın değşiyor sanki ama sonu hep hüsranla bitiyor :)
film gibisiniz robotlar vardır ya aşkı sevgiyi merak ederler duygu isterler kalp isterler kromozomunuz eksik sizin
Karşılık yoksa Ölmek gibi birşeydir ..
anlatmayayım uygulamaya gecelim direk;)
sevdiğinin otuna bokuna katlanmaktır bence
anlatılmaaaaazzz
Sadece acı verir.
iğrenç bir duygu..
b.k gibi
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar