Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bunu dicek kadın en az 170 olmalı. Boyu 1 metre hiç santim olan kızlar mümkünse sadece kendisinden uzun mu diye baksın, 155-160 kızın yanında 180-190 erkek babayla kız imajı veriyor ve aşırı itici bir görüntü.
67 Yorumla- 1 ay
Ahaahha çok güldüm boyu 1 metre hiç santim sözüne 😝😝😝
Ben bizzat oyum. Mesela 1.70 falan bana göre iyi.
- 1 ay
Ahahahaha @ 1 metre hiç santim! İyiydi 😂😂 EİC değil ÇSC
- 1 ay
Sen mi seçtin yoksa @DarkAngelNyxx
- 1 ay
😎🤪
En İyi Cevaplar
1 ayYorumlar da birde boyu 1.70 olmayan kadın istemesin hakkı yok diyen erkekler olmuş sanki onlar karar veriyor buna herkes istediğini istemekte özgür beğeni meselesi kısa boylu diye herkesi kabul etmek zorunda değil kimse uzun boy daha erkeksi ve çekici geliyor boy farkı benim gözüme hitap eden hatta fantezim zıtlık çekimi kimse de buna karışmamalı alan memnun satan memnun herkes istediği ile olur neden onları ilgilendirmeyen her şeye karışıyorlar anlamadım herkesi geriyor kendileri her şeyi yaşayıp evlenmeye gelince kadını yargılayıp bakire isterken hakmış gibi davranıyorlar ama bu hayat herkese 1 defa verildi ve bir şeyleri istemek çekici bulmak ta hakkımız gözüne hitap edenle olmak istersin
10 Yorumla
1 ayOnlar her şey isterken kadınlar bir boy istemiş çok mu?
Sarışın, beyaz ten, Pembe vajina, yemek yapmasını bilen, bakire, bilmem ne bilmem ne say say liste olur, üstelik kısa kızlara bayılıyor uzunlar, ben 1.60 biri olarak boya bakmıyorum 1.75 altı olmadığı sürece eğer karakteri sağlamsa adam gibi adamsa zeki biriyse bunu 1.70e düşürürüm, nasıl da kudurmuş ezikler.00 Yorumla
1 ayEvet. Eskiden Roma ve Sparta paralı asker alırken 180 boy altını almazdı kaç yüzyıl öncesinden bahsediyorum
180 büyük bir kriter, 180 altında uzuvlar uyumsuz ve biçimsiz oluyor05 Yorumla- 1 ay
Harikasın ♥️
- 1 ay
Hiç bilmiyordum. Vauuvv
- 1 ay
Marlon Brando'nun vücudu da biçimsiz miydi :)
- 1 ay
@DeepNightBlueS 175 evet ama yüzüyle kurtarıyor sjsjsjsjs
- 1 ay
Yüz ile kurtulabiliriz bari iyi ama yine de bu onun Brando olduğunu değiştirmiyor skskkdjs
Yapay Zeka Cevapladı
Boy takıntısı baya yaygın bir şey, yalnız değilsin 😅 Ama yanlış mısın dersen, bu tamamen senin kişisel tercihin 🧡 Fiziksel özellik beğenmek normal, sorun onu kırmızı çizgi yapınca başlıyor. Çünkü şahsen ben enerjisi yüksek, zekası iyi, mizahı tatlı bir erkeği 1.75 de olsa rahat rahat beğenirim 😌 Senin için boy mu daha önemli, karakter mi? 🙃
11 Yorumla- 1 ay
boydan mi aliyon ayol? 🤣🤣
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
151Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.
1 ayYanlışsın, 180 olunca başı göğe ermiyor. Biraz da karaktere bakmak lazım.
20 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 64,5b cevap paylaştı. Kadında 1.65 olmalı haksız mıyım hdhsj
36 Yorumla- 1 ay
Evet sen haksızın kadın 157 olmalı 😂😂
- 1 ay
Ama öyle 😂😂😂
- 1 ay
haklısın.
165cm ve 47kg tam ideal!
- Aşk İlişkileri konusunda 261,4b cevap paylaştı.
u 1 ayöyle bir zorunluluk yok.
10 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10b cevap paylaştı. Boyumdan 176 tüh ne 180 olamadım kafama sıkayım bari anneee oğlun gidiyorr
13 Yorumla- 1 ay
Sen gitme efendi bir durucu olan düzgün birisin görüşlerinden belli yani sen 1.76 olabilirsin 😂
- 1 ay
Teşekkür ederim efenim 🙏🏻☺️
- 1 ay
Rica ederim efenimm
- Aşk İlişkileri konusunda 9,9b cevap paylaştı.
u 1 ay178'lik Jung Kook'a hayır diyemem 🙀.
28 Yorumla- 1 ay
sana, nefes alsa yeter bence 🤪
- 1 ay
Öyle olsa sevgili yapardım ama tercih etmiyorum gördüğün gibi🤦♀️.
- 1 ay
''nefes almasa da eller yeter'' diyorsun yani.🤣🤣
- 1 ay
Jung Kook bana yeter 🤪, gözüm gönlüm doyuyor 🤪. Hadi güle.
- 1 ay
kedi uzanamadığı ciğere... so long! 🤣🤣
- 1 ay
Kahroluyorum bir bilsen 🤪.
- 1 ay
çok da fifi 🤣🤣
- 1 ay
Geçenlerde birisi sahte Minnie hesabı açmış, o sen miydin bebişko 🤪?
- Aşk İlişkileri konusunda 3,3b cevap paylaştı.
m 1 ayŞimdiye kadar boyunu takmadıkta noldu. Say kız kriterleri. Boy olsun, tip olsun, yakışıklı olsun, paralı olsun. Fakirle de uğraşma 😂
41 Yorumla- 1 ay
Kesinlikle valla çok doğru
Yaw karakterli adam gibi birini buldukta boyu kaldı allah karakterletinden alıp boya vermiş işte
52 Yorumla- 1 ay
Canım karakter yok zaten en azından boy pos olsun 😂
- 1 ay
herkes kendinde olmayanın peşinde koşar.
1 ayBence elimizde olmayan özellikler için üzmeyelim kimseyi 😋 bana göre de 155 kadın olmaz ama ben varım mesela 😂😂😂
15 Yorumla- 1 ay
Bende varım ama olsun onalr erkek 😅😅
- 1 ay
Niye yazık değil mi ya 😂😂😂 bazen üzülüyorum erkeklere
- 1 ay
Üzülme onlara insan üzülür mü 😅
- 1 ay
bodur tavuk. her daim piliç!
- 1 ay
@DicckkaaLicckaa 😂 öyle gerçekten yaşımı hiç gostermiyorum
1 ay
O sirada 1.50
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Kişilik, ahlak, karakter olmazsa tüm özellikler çöp olur. Öncelikle bu bilinmeli. Sonrasında da Allah herkese gönlünden geçeni kısmet eder umarım
12 Yorumla
s 1 ay@mekekeqqq teşekkür ederim
Aşk İlişkileri konusunda 8,6b cevap paylaştı. Yanlışsın onadamı siz karar vereceksiniz herkes ister uzun boylu olmak ama adamın genetiği hayat şartları buna müsait değilse erkeklikten mi red edeceksiniz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 690 cevap paylaştı.
1 ayBoy takıntım yok, stiletto 👠 giydiğimde bende kısa olmasın yeter diyecekken, diyemiyorum çünkü kısa kalıyor 😅 canı sağolsun 😉
20 Yorumla
1 ayYorumdaki kızlar Allah sizi her daim mutlu etsin hiç öyle kısa erkekleri aşağılayan cümleler kurmamışsıniz kafası çalışan kız görmek beni çok mutlu etti
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Millet çoluk cocuga karışmış bu 30 yaşına gelmiş hala erkek öyle mi olsun böyle mi olsun diye kurcalıyor 🤣 erkek sana koca olsun devamını çok şey yapma 🤣🤣
00 Yorumla
1 ayKısa boyluysa onu sadece zekası kurtarır benim için yoksa hiç şansı yok
10 YorumlaBence boyu boyuna huyu huyuna olsun. Ne yapacaksın 1.80lik adamı?
Dama direk mi lazım?20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 545 cevap paylaştı.
1 ayBence uzun boylu kızlara 1.80 üstü olmalı şahsen ben 1.50-55 bandında olsam boyla işim olmazdı 1.70'likler de çok okey olurdu
00 Yorumla
1 aykadinlarin tamamı böyle düşünüyorsa işin zor :) yanında ki 180 lik bütün kızların gözdesi olur😉
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
1 ayYanlışsın. Erkek en az 210 kadında 180 olmalı.
02 Yorumla- 1 ay
Var mı arttıran 😂😂
- 1 ay
Yok arttıran olmaz, dünyanın altın oran boyu net budur.
Senin Nişan işi noldu buldun mu 1.80 üstü bir oğlan
02 Yorumla- 1 ay
Buldummmm
- Aşk İlişkileri konusunda 744 cevap paylaştı.
1 ayBoyumuz 190 oldu da ne oldu, kapımızda kuyruk mu oluşuyor sanki 🤣🤣 adamakıllı biriyle bile görüşmüyoruz
00 Yorumla
1 ayTabiki yapılı fiziği iyi olan daha çok beğenilir herkesinde tercihidir de bunu isteyen kızların boyu kaç cm peki 🙂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
1 ayBabamdan uzun erkek görmedim jfjj (1.95)
Ama 1.80 den uzun erkek arkadaşlarım oldu geçmişte. Ve 1.70 vs de oldu. Boya göre insan seçmedim 🙂024 Yorumla- 1 ay
Ah şu önyargılar 😂 1.63 erkeklede çıktım, 1.70 lede, 1.82 ile de çıktım , 1.86 ilede. Boyu için kimseyi terk etmedim. Çıktığım erkeklerin görünüş ve boyları hepsi birbirinden farklıydı. Onları boya göre seçmedim. Tekmeyi vurma kısmına gelirsek çoğuyla kötü ayrılmadım bile. Terk ettiğimde oldu, terk edildiğimde oldu.
- 1 ay
Yoo sıralamaya göre demedim ki yahu. Haklı değilsin bak. misal 1.86 dan ayrılıp 1.63 le çıkmıştım. 1.70 leri terk edip 1.80 lede çıkmadım hfffj yahu 1.85 ten ayrılıp 1.70lede çıktım. 😂 ilişki sıralamam oldukça garip ama boya göre değil işte. Şimdi şöyle diyeyim o halde. beni sadece 1 sevgilim terk etti o da 3 yıl önceydi herhalde. Onun boyu 1.82 falan olması lazım , terk etmesi işime gelmişti sevmiyordum zaten😅 onun dışında çıktığım bütün erkeklerden ben ayrıldım.
Hahaah hayır ya.1.63 olan mesela ben 23 yaşımdaykendi o da 27 yaşındaydı. 1.72 vardı. 23 yaşımdayken yine. O da kısa sürdü.
Geçen sene en uzun ilişkilerimden (2 yıl,1.86) biriyle ayrı olduğum bir ara 4 ay biriyle çıktım. O da 1.72 falandı.
Lise zamanına gelirsek... lisede tek bir erkekle çıktım. İlk sevgilim oydu. O da beni seviyordu ama ben onu gram sevmiyordum. O da 1.85 falandı. sonra üniversitede sevgilim oldu 2 yıl. o da 1.71 . ondan sonraki 1.73. Derken uzar 😂 ya ben boy ayırt etmedim. tipte ayırt etmedim. farklılardı. önemli olan benim farklı bulmam. Kimisi Türktü kimisi benim gibi Türk değildi. Sonuç olarak tüm exlerimi seviyorum jfjf ve exlerimin 2siyle iyi arkadaşım. Biriyle öyle yılda bir selam selam ( 2 hafta ,1.82 ) diğeri ise ailemden biri gibi en iyi arkadaşım ( 3 yıllık exim,1.86 ) 😄 Yani yaşla ya da boyla alakası yok. Bak şimdi 28 yaşına giricem yinede bunları takmıyorum yani. 😅 - 1 ay
Hahah karaktersiz diyor birde. sen çok karakterlisin herhalde... Para için değil ya. paraya ihtiyacım yok ki. ayrıca hiçbiri benden zengin değildi😄 sevmediğim insanlarla beni seviyor diye çıktığım oldu. ilgi delisilikten değil. Yürümedi ayrıldık. denedim sevmeyi en azından. Ve çıkıyorsam sevmesem bile en azından hoşlanmışımdır.
2 erkeğe gerçek anlamda aşık oldum . onlarda en uzun iki ilişkimdi. biri 2 yıl biri 3 yıl. Sonuç olarak kimseyi yargılama kimin ne yaşadığını ya da neden terk ettiğimi bilemezsin. Ben %100 kusursuz ya da meleğim demiyorum lakin onlarda masum sütten çıkmış akkaşık değil. Ve sen kendine bak önce sen nesin bir sorgula bunu.
- 1 ay
Yavv olum deli misin? sana basit bir örnek vereyim. üniversitede çıktığım sevgilim mesela 1.71 di. 2 sene çıktık. Ailesiyle tanıştırdı. Tüm ailesi beni bilir severdi. Benim ailem 1.5 yıl sonra falan onu öğrendi , istemedi. Biz gizli devam ettik. Aşık değildim ama seviyordum bayağı. Evlilik teklifi aldım yaşım küçük ve kariyer hedeflerim vardı kabul etmedim. Ve yine devam ettik. Sonra bir gün ben bunu bir erkekle yakaladım ve terk ettim. Erkek erkeğe seks yani... videolar ve resimler. Erkek arkadaşımın yüzü videoda netti yani. inanmak istemedim şok oldum. Çok üzüldüm ve sessizce terk ettim, her yerden engelledim. şimdi söyle evladım bunun boyla alakası ne?
- 1 ay
Gerçekten aşık olduğum erkekler ikiside 1.86 olması lazım. Ama boya göre seçmedim. Ayrıca biri yabancı diğeri Türktü. yabanci olan 3 yıl, Türk olan 2 yıl. Yani aşk boya bakmıyor illa. tamam 1.80 den uzunlar ama benim onlarda sevdiğim başka şeyler vardı. ve nedensiz çıkarsız sevdim.
1.82 olanla 2 hafta çıktım dedim yahu aman. Ne 2 senesi.2 sene olan 1.86 dedim ya.
Ya bir 1.70 açıklaması örneği verdim. 1.71 ile 2 yıl çıktım.
- 1 ay
Olum ne alaka ya. hepsi erkek bana göre. Fark etmiyor uzun kısa 😂tövbe yarabbi neyse ya. Ne istiyorsan onu algılama çocuğum. Daha yaşın küçük. Zamanla anlarsın dünyayı😄
- 1 ay
Hahahh neyse bir şey derdimde demeyeceğim. Yaşın gibi aklında küçük belli ki😂tamam tamamm sen meleksin çocuk. Hadi sütünü iç uyu.
- 1 ay
Yav çocuğum gönül bu ya. ister 1.86 ister 1.70 ona mı bakıyor yahu 😂 öyle denk gelmiş aşık olmuşum Allah Allah. Sen hiç aşık olmadın mı evladım he?
- 1 ay
@La__llorona yav bırak hele gönülmüş denk gelmeişmiş ne hiknetse hepiniz 180 üstüne aşık olur hep 170 leri asla semezsiniz gönül bu diyor bir de utanmadın mı lan milletin vaktini çalarken
- 1 ay
Ya sana ya da başkasına hesap vermek zorunda değilim. daha çocuksun. Belli ki hayat tecrübende yok ablam. Bilmediğin yere atlama. Yorumda yazma. İstediğimi sever istediğimi sevmem. Derdi sana düşmedi. Sen kendine bak kendi hayatına bak hadi... bye evlat.
- 1 ay
Güldük tamam yeter. terbiye sınırını aşma. belli ki bunuda ailenden almamış gibisin.😅 neyse sana bir teyze tavsiyesi kendi hayatın odaklan, başkalarının değil. Yoksa hep böyle ezik kalırsın.
- 1 ay
Kaybol çocuk
- 1 ay
Kemikte atmadım ama 😂 çok sesin çıktı. neyse konuş konuş dur.
- 1 ay
Kim kime attığı belli her yere maydanoz olmandan. Oğlum aklın yok onu anladımda nasıl ne şekilde ayrıldığımı nerden biliyorsun şiz*it çocuğum. Belki onlar ah aldı. ruh hastası. Ne diliyorsan sana uğrasın inşallah , o pislik kalbine. Belli ki tanıdığım birisin ve kuyruk acın var. yazık sana. Fakelerden gelip yazma 1.70 lik kurbağa. Defol.
- 1 ay
La oğlum sanane. boya göre seçerim şeye göre seçerim. Sende olmayan şeyin ne derdine düşünüyorsun😂sanki seni seçiyorum te Allahım ya. Terbiyesiz kurbağa. Ne kudurucam ağlayarak günlüğüne yaz ya da git bilgisayar oyunu oyna çocuğum. 😄 kafa yaptı bilgisayar oyunları yine.
- 1 ay
Ya sanane çocuk sanane. derdi seni mi yedi Allah Allah. Kaybol kurbağacık😄
- 1 ay
Yaz yaz durdur telepati ya.😂
- 1 ay
Teletabi*
Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı. Teknoloji gelişti topuklu ayakkabı giyeriz hem empati yapmış oluruz o ayakkabıyı nasıl giyiyorsunuz diye 🙃
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
1 ay50 kilodan fazla olmamalı ince belli olmalı, bğyük göğüs büyük kalçalı kültürlü olmalı yatakta cambaz olmalı
01 Yorumla- 1 ay
Kadın*
1 ayHadi erkeğin boyu 180 olmalı.
Kadının buna karşın kesin neyi olmalı? Nefes alması yeterli mi?
00 Yorumla
1 ayDoğrusun ama 1.80'in altındakilere de Hitlerin Yahudilere baktığı gibi de bakmamak gerek.
11 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 406 cevap paylaştı. 150 boyunuzla mı ben (183)
Anlamsız istekleriniz bitmiyor ya10 Yorumla
1 ayHiç takilmam öyle şeylere ama benim boyumdan küçük olsunda istemem
00 Yorumla
1 ay180 ler de pas vermeyince erkekler prenses oldu
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 367 cevap paylaştı.
1 ay1.55 lik kızlar 1.80+ istemezse sorun çözülür bırakın uzun kızlar uzun erkeklere kalsın.
00 Yorumla
1 ayBu standarti neye göre belirliyorsunuz meraktan soruyorum
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 973 cevap paylaştı. Evet olmalı onlar kendı tiplerine bakmadan neler neler sayıyorlar
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 7,9b cevap paylaştı.
1 ayBana göre 175 baya iyi shsbsh ben kısayım zaten hepsi uzun kalıyor 😄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı.
1 ayYanlışsn insanları bir kalıba sokmaktan sıkılmadınız mı 1.60 boyunuzla
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 ayİnsanları böyle kolayca yargılamak bana pek sağlıklı gelmiyor.
00 Yorumla
1 ay150 yim 120 kiloyum yarışmacı arkadaşlara başarılar dilemiyom
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
1 ayYanında topuklu giydiğimde kendini kötü hissetmeyecekse benim için np 😄
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 423 cevap paylaştı.
1 ay187 boy 84 kilo. Aletin 16 cm enmi düz purussuz çok iyi bakarım sıfır jelatinde gibi.
00 Yorumla
1 ayKadınlığınızi, erkekliğinizi yapın da fiziksel özellikler çokta önemli değil öyle diyim
00 Yorumla
1 ayÜlkenin yarısı 1.80 altı ama sen bilirsin 😂
00 Yorumla
1 ayKadın dediğin de koca götlü ince belli 90b doğal sarı badem göz olmalı yanlış mıyım?
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 7,2b cevap paylaştı. bence erkeğin boyu 1,87 olmalı, şapkası da gri olmalı. :)
00 YorumlaErkeğin boyu 180 üzeri ise kızında boyu 180 üzeri olacak
00 Yorumla
1 ayAllah vergisi ama onlar senin 1.80 olmanı istese hoş olur muydu? Üzülürdün değil mi?
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 544 cevap paylaştı.
1 ayBu konularda hep ortalama üstü olduğumdan çok da önemli değil benim için
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 411 cevap paylaştı. Benim 1/80 ama hedefim 190 bunun için cerrahi işlem yapcam galiba
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
1 ayYanlışsın. Türkiye ortalaması 175cm zaten. 180+ ya Hollanda'da ya da Bosna'da vardır
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayHer karının göz rengi yeşil ya da mavi olmalı haksız mıyım?
32 Yorumla
Cevap sahibi1 ay😉
Gizli Üye(30-35)1 ayYanlışsın.
ben 1.51im bana 1.70 bile çok iyiama sen kendin 1.70 civarıysan tabi ki 1.80 üstünü uygun bulursun. O ayrı.
13 Yorumla- 1 ay
1.51 mi 1.76 yanına ne yakışır var ya
Cevap sahibi1 ayBilmem
- 1 ay
Bence
Gizli Üye(30-35)1 ayKadının boyuda 170 ve üzeri olsun ozaman. madem adalet. Siz bacak kadar boyunuzla 180 üstü erkek istiyorsanız. Bizde uzun boylu kadın istiyoruz
00 Yorumla
1 ay178 olunca olmuyormu napayım şimdi komşuya gidip bir kaç santim boynu isteyim
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)1 ayBence gerekli değil, aynı boyda olsak bile sorun etmem.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 15,9b cevap paylaştı. tırmancanızmı adama napacanız 😂😂 hobbit boyunuzla uzun adam istiyonuz😂😂
00 Yorumla
1 ayNe sırıklar gördükm, üzerinde şeftali yok.
Ne şeftaliler gördüm, altında sırık yok.40 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Bana 1.75 de olur sjjs
00 Yorumla
1 ayDoğruda sen de yerden bitmeye benziyorsun en 1.85 boyundayım yanıma uzun boylu isterim mesela sen uzun birisiyle olamazsın
02 Yorumla- 1 ay
Olurum olurum
- 1 ay
Çok zor canım canını çok yakar
Gizli Üye(18-24)1 ayBoyu uzun olanın pipisi de uzun olur diye düşünülüyorsa yanılıyorsunuz diyim
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayBence 3 mt olsun az boyun önemi olmadığını bir gün anlayacak sin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
1 ayEski sevgilimden sonra olmalı
20 Yorumla - Devamını Gör (173)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne