Evi olan sadık komik ilgili erkek var mıdır acaba yakışıklı olmasa da olur çok fazla sizce var mıdır bulunur mu
2 ay
Cevap
22Cevap
vardır evet
Biraz zor bulursun. Zenginler sadık olmuyor, sadıklar da zengin olmuyor.
Erkekler pek sadik değil zaten bari paraları olsun
Erkeklere bu mindsetiyle yaklaşırsan başka bir şey göremez ve bulamazsın. Emin ol aşkına sadık olanlar da var. Bakış açını değiştir
Yok ne alakası var ona bakarsan en çirkin erkek bile kendine bakmadan çok güzel kadın arıyor sizde sadece güzele bakıyorsunuz zengin erkekle evlendik çocuk yaptıktan aldatsa bile en azından mirasçı oluruz bosansak bile çocuğu özel okulda bile okuturum fakirin ağız kokusunu ne çekeceğim
Su fakir erkek sadıktır demeyi kesin nerde fakir erkek görsem karaktersiz
Eşinin ailesinin servetinin mirasçısı olamıyorsun işte. Mahkeme, eşinin miras yoluyla edindiği servetten pay almana izin vermiyor. O işler o kadar basit değil. Tamam ben çok öyle yakışıklı falan değilim ama maddi durumum da gayet iyi ve bu tür şeylere de kafam basıyor.
Tamam ama yine fakir birisi ile asla evlenmem onun borcundan banane dünyaya birkere geliyorum adamın borcunu ne yapayım
Ben adamin kendi malından bahsediyorum siz neden kendinizden örnek verdiniz ki ben onu anlamadım
Fakir adamdan uzak dur zaten. Fakir adama eşşek bile hak değil, ama ben sana diyorum ki tüm erkekler aldatır mindsetiyle yaklaşma. Hepimiz basma kalıp bir şekilde sadakat eksikliğiyle dünyaya gelmiyoruz
Bi türlü bırakamadığım eski bi alışkanlık
Sen hem range rover istiyorsun
Hem arıza yapmasın istiyorsun
Öyle bi dünya yok
Doğru daha çok çirkin fakir erkekler bile aldatıyor bende böyle birsey düşünüyorum hehe
boş ver keyfine bak
Maddi bir ilişki amacın başka bir şey değil anladığım kadarıyla
Para varsa her kapı daha kolay açıldığı için haliyle seçenek artar. Kısaca zor anlayacağın
Zaten fakir olsadq aldatıyor erkekle bari parası olan aldatsin
Kadınların çoğunun kafasız olması kaynaklı maalesef. Fakirin de kokmuş ağzına düşme yani...
Asla aldatmam. Maddi durumum fena değil. Evim olacak yakında, arabam da var. Sevdiğime aşırı düşkün olurum.
vardır da sen erkek değil para istiyon gibi sanki
Para isteyeceğim tabi ki sizde kadında güzelliğe bakıyorsaniz bizde paraya bakarız i m so sooryy
tmmdır bol şans ama bunu çok belli edeceğin için muhtemelen bulamayacaksın
Bulurum merak etme isiniz gücünüz cilve aramak genelinizin bari pahalı şeyler alsın işte bana
Zaten güzelliğe bakan erkeğin bir zahmet evi ve arabasi olsun
tamam reis bana ne bağırıyon git bul bol şans diledim sana ben
Bulursun ama mutlu et herifi
İmkansız değil
Elbette var ama denk gelmek kolay değil tabiki
Ne güzel hayalmis
Vardır herkes bir değil
Tâbi tabi adrese teslim gönderelim ☺️
Abim var ama komik değil
Sıfatını bi görsen sanki dünyayı yönetiyor o derece ciddi kerata
Vardır illaki
Var napcan?
Var tabikiii
yoktur
Nadiren vardır
Var nasıl yok ya
Sana yoktur bence 😀
Sono yoktor boncoo 😃
Tarih oldu o tarz cümleler yaş kaç 😀
Vardır niye olmasin
Me….
Bni anlatmışsın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Hem maddi durumu iyi, hem evi var, hem sadık, hem komik, hem ilgili erkek? Var güzelim, nesli tükenmedi daha 😄🐣 Ama bunlar genelde çok bağırmıyor, biraz sakin, gösterişsiz tipler oluyor.
En kritik nokta: sadakat ve ilgi, maddiyattan daha zor bulunuyor ama imkansız değil. Ortamını, çevreni, gittiğin yerleri değiştirmen bile şansını artırır ✨ Peki sen şu an biriyle tanışmaya açık mısın, yoksa sadece merak mı ediyorsun? 💭💬