Bulabilir miyim acaba evi olan sadık aldatmayan erkek zor mudur yoksa
Cevabın nedir?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
31Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 7,1b cevap paylaştı.
4 ayMerhaba,
İhanet etmeyen pek görmedim. 😅
Maddi durumu iyi olup etmeyeni hiç görmedim. 😅02 Yorumla
Soran4 ayFakir erkekte aldatıyor yalnız ne değişiyor rahat yaşıyorsun en azından
- 4 ay
Katılıyorum. Zaten ilk cümlemde onu söylüyor. 😅
Gönlünüzce olsun. 🌸
Aşk İlişkileri konusunda 977 cevap paylaştı. Vardır tabi aldatmak maddi durumla mı alakalı sanki fakirler aldatmıyor mu 😂😂
00 YorumlaVardır elbet bence herkes kendisi gibi birini buluyor ne yaparsa yapsın
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayKadınlar böyle maddi güce baktığı sürece, maddi gücü iyi erkeklerde her kadının tadına bakar
090 Yorumla
Soran4 ayAy allahaskiniza amma boş yapıyorsunuz ya fakir erkekler de aynısını yapıyor en azından bunun maddi durumu işte aradaki fark bu işte
Cevap sahibi4 ayYoo fakir erkek yapamıyor çünkü fakir zqten kim bakar ona
Soran4 ayYoo yapıyorlar vallaha çok şahit oluyorum en azından maddi olarak rahat olunuyor
Cevap sahibi4 aySiz bu kafayla gittikçe daha çoğu sizi s1k*p bırakır geçer
Soran4 ayBu dediklerinizi emin ol fakirlerde yapıyor en azından maddi olarak sıkıntı çekmiyorsun
Soran4 ayEvlilikte conselik olur ama maddi rahatlık ta önemli
Cevap sahibi4 ayYav maddi olarak çok rahat adam evlenmez evlenirse de sizi s1k*r üstüne başkalarınıda s1k*e. Ha siz paramı versinde s1k*rse sfks1n diyorsanız o zaman sizin 1r1sp1dan ne farkınız olur
Soran4 ayKeşke dediğin gibi en azından sadece zengin erkekler gelse cinssllik istese bende desem ki en azından bu çocuğun parasi var o yüzden egoist bakın dikkatinizi çekerim en azından ama bunu yapan bana fakir erkeklerdi en azından diyemiyorum işte birsey biliyoruz ki konuşuyorum
Cevap sahibi4 ayNiye herkese veriyosun kral sksms
Soran4 ayPara meselesi açıldığı zaman niye bu kadar kızıyorsunuz ki allahaskiniza ya lafa gelince kadın cilveli olmalı cinselluge getiriyoeuznuz habire en azından bunu evi olan birisisi yapsın işte
Soran4 ayÇok fakir erkeğin karakterini ne yapayım açıkçası merak etmem ne yapacağız bana seni seviyorum demesi ile karnımımo doyuracagum yemek mi ki o doyacagm
Cevap sahibi4 ayKadın güzel cilveli seksi olacaksa bunun karşılığıda yakışıklı s1k1 büyük sağlam s1k*n erkek olmalı. Paralı erkek değil
Cevap sahibi4 ayE o zaman s1kfl1p bırakılmaya razısın demektir. Zaten bu kadar s1k1lm1ş1 namuslu erkek almaz
Soran4 ayKendi ağzınla söylüyorsun erkek cinsellik bekler zaten zengin fakirde cinsellik bekliyor en azından zengin birisi olsa çocuk yapıp mirasçı oluruz
Soran4 ayBakireyim yalnız ben ne alaka jejejebe
Cevap sahibi4 ayArkadaşım dediğim gibi güzel kadının karşılığı para değildie yakışıklı erkektir. Ama namuslu kaliteli kadının zaten hakkı verilir
Cevap sahibi4 ayO zaman gelecekte s1k1l1p bırakılacaksın demektir ajsjsjs hem önden yemiş olmasan ne yazar arkadan ağızdan çatır çutur yemişsindir belki
Soran4 ayGüzel kadın diyorsunuz bunun makyaj malzemesi elbise parası filan bar yani kizlar erkekte pek tipe bakılmaz
Soran4 aySenin dediğin gibi olmasi için benim canım olmam gerekir Allaha çok şükür fakir erkekle cinsel ilişkiye girmem çünkü nasılsa oda kullanmak için geliyor
Cevap sahibi4 ayYav makyajla güzel olan kadınu napayım sjjdjd doğal olarak güzelliği olan önemli
Soran4 ayG*e*r*i*z*e*k*a*l*i değilim o kadar
Soran4 ayBu arada hiç opusmedim bile bir erkekle ne diyorsun sen ya jdjejwjehwhwh
Cevap sahibi4 ayYani paralı olana veriyorsun skxkxkx
Soran4 ayPuhaaaaaa kenejehdh sanki bir mekana girdiğiniz de makyajsiz kıza çok mu bakarsınız bakimli topuklu ayakkabı giyen kıza mı bakarsınız boş yapmayın
Cevap sahibi4 ayVay anasını buna rağmen kafan buysa yeni bir 1r1sp1 adayısın snskks
Soran4 ayVallahi ne hikmetse benim arkadaşlarımda dediğinizin tam tersi oluyor atiyorim gerçek hali ile kimse yazmıyor bir renkli lens takıyor bütün erkekler onun gözünde oluyor vallahi
Cevap sahibi4 ayYoo ben doğal güzelliği olana bakarım. Makyajlı olana baktıysam sadece s1k1p geçmek içindir
Soran4 ayVallaha bende doğalım ama bırak tam sevilmeyi sevgili olmak isteyen bile pek olmuyor yani o yüzden doğal güzele bakarım yalanını vazgeçin
Cevap sahibi4 ayDemekki senin aekadaşların çirkin senin gibi😂😂😂
Soran4 aySizin maddi durumunuz iyi mi ki
Cevap sahibi4 ayÇirkinsin demekki kral. Görmedim ama eminim buna
Cevap sahibi4 ayEvet hem de çok
Soran4 ayYoo bayağı güzelim taş gibi fizigimde var yani öyle derler genelde
Soran4 ayÇirkin değilim çok şükür ortalama tipim ya
Cevap sahibi4 ayDemekki bunu diyenler kör dmdödö göster o zaman inanalım sjsksks ama olmayan şeyler gösterilemez xndmd
Soran4 aySana birsey kanitlamak zorunda degilim ki. İster inan ister inanma açıkçası ne düşündüğün inan umurumda değil
Cevap sahibi4 ayOrtalama yetmez kral su gibi güzel olmalı makyajsız bile
Soran4 ayTamam iste o kadar güzel kız fakir erkege asla bakmaz haklı da gider paraliya ne bakacak fakire
Cevap sahibi4 ayAhahaha çirkşnlik ve şişkolok başa bela demekki. Neyse s1k1mde değil
Soran4 ayBen açıkçası güzel bir kızin fakir erkeğe baktığını görmedim hiç
Soran4 ayVallahi büyük göğüs ince bel geniş kalça o konuda iyiyim cok şükür vallahi şanslıyım o konuda aman ne konuşursan konuş
Cevap sahibi4 ayÖyle gerçekten güzel kızlar 1r1sp1 olmuyor bazı kendini güzel sananlar gibid dkdmdmd
Cevap sahibi4 ayİspatlamadığın sürece ne dersen de boş kral. Zaten çirkin ve obezsin o belli
Soran4 aySiz zaten bakire kız istemiyorsunuz ki güzel olsun yeterli kafasındasınız o yüzden şu namuslu demeyi bırakın
Soran4 ayPuaaa öyle olsa idim Acarkentte oturan erkek fiziğin güzel demezdi
Soran4 ayYani senin onayına ihtiyacım mi var benim sen kimsin ki allah allah modellik jürisi miki kdjdjsjsh
Cevap sahibi4 ayYoo hem duru güzel hem de bakire olacak. Ben napayımda obez çirkin kıza sırf kendini s1kt1rmemiş diye para harcayım o zaman
Cevap sahibi4 ayDjdkkd acarkentte oturunca haklı mı oluryor belliki obez fantazisi varmış dmdödld
Soran4 ayBende sana onu diyorum öyle kız kesinlikle fakir bir erkeğe bakmaz yani
Cevap sahibi4 ayVar tabi dubacan😂😂😂
Cevap sahibi4 ayCanı ister bakar sana mı soracak hfjfhgh
Soran4 ayHani nerde xjejjejehs hiç görmedim vallahi zaten cirkin erkeklerle para için evlenip nafakaya bağlayiyorlae kendilerini işte kskejsjwhshshhe
Soran4 ayAkilli kadınların hali başka olur tabi jxjebehehheheheh
Soran4 ayVallahi hiç görmedim nerde güzel kız var zengin erkek arıyor hatta bulup çocuk yapıp mirasçı oluyorlar e ne olur ne olmaz bosansa bile mirasçı oluyor işte kdjsjwjwjhe
Cevap sahibi4 ayKral ben hem maddiyatlı hem yakışıklı hem seksi hem büyük s1kl1y1m yani bu beni ilgilendirmiyor
Soran4 ayE tamam biz ne konuşuyoruz ki o zaman iyi geceler
Cevap sahibi4 ayE swn niye bu hayali kuruyorsun çirkinken yerşni bil xmxmlx
Cevap sahibi4 aySana senin bunları isteme hakkın olmadığını söylüyorum dndmd
Soran4 ayVallahi çirkin değilim sana birsey ispatlamak zorunda da değilim hemen hemen herkes hoş kızsin diyor sana birsey ispatlamak zorunda da değilim
Soran4 ayBunun hayalini kurduğumu kim söyledi ben alt tarafımı çevremden duyduklarımi sana söylüyorum
Soran4 ayBende sana diyorum ki fakir çirkin bir erkeğin pekte cinsellik isteme hakkı yok
Cevap sahibi4 ayHepsi yalancı demekki dkdkld
Cevap sahibi4 ayBu arada hoş kızsın demek erkek sözlüğünde " s1k1lesin var işte biraz" demektir mzmxöxx
Cevap sahibi4 ayBırak ya skskks
Cevap sahibi4 ayVar ve o da elde ediyor gerçektwn sevmeyi bilen kadından çünkü hayatımın bir dönemi fakirdim skmsmss ama yakışıklı s1k1 büyğk ve sağlam s1ken olunca işte
Soran4 ayNasil yani simdi bir dakika ben bir çocuğa yakışıklısın diyorum onu yatağa atmak için mi böyle diyorum jxjsbsjsbs
Soran4 ayNe diyecekti tatli bulduğu kıza ay çok çirkinsin mi diyecekti kxjsjsjsjhd
Cevap sahibi4 ayHayır sen parasını yemek için diyosun djdmdmd
Cevap sahibi4 ayTatlı diye bir tanım yok kral sadece güzel var
Soran4 ayTatlı vs güzel ikiside hemen hemen aynı şey
Soran4 ayBir ev istemek ile parasi icin gelmek aynı şey mi oluyor ya sanki 5 tane villa istedim
Cevap sahibi4 ayDeğil aw sen mi eekeksin ben mi hgjhn
Cevap sahibi4 ayBir ev kaç para biliyor musun sen zmxmd hiç ev aldın mı hayatında dmxkd
Soran4 ayBanane nerden bulsun o kadar parayı kendi ağzınla diyorsun banane guzel olsun diye bende banane nerden bulsun o kadar parayi diyorum
Cevap sahibi4 ayBen güzel olana para sağlayabilirim ama sen parası olana güzellik sağlayamazsın aradaki fark bu dkdlld
Soran4 ayBak bu sey gibi çirkin kadına kaba davranmak ve fakir erkeğe kaba davranmak aynı sey işte değişen birsey yok ne demiş atalarımız tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
Soran4 ayEmin ol o bahsettiğin ortalama üstu kızlar yakisikli değil zengin erkekle evleniyor 10 dan fazla sahit oldum bu kişiden kişiye göre değişir
Cevap sahibi4 ayYav bu senin iddian işte dkkdkd ben de diyorumki fakir erkek durumunu değiştirebilir ama sen değiştiremezsin her türlü çirkinsin skdms
Soran4 ayVallahi hemen hemen her erkek güzelsin diyor emin ol bende kendime aynaya baktığımda güzel görüyorum
Soran4 ayPuhaaa asgari ücretli erkek nasıl ev alacak 5 6 senede bile ev alabilir mi ne iddiası ya jxjsjsjsjsjsb
Cevap sahibi4 ayYav bi ticarwte atılır işi değişir miras kalır yarışma ya da loto kazanır ama sen çirkinlikten kurtulamazsın maalesef
Soran4 ayPuhaaa miras i da benden duydun ben demeseydim az evvek dedim ya çocuk yapar mirasçı olur ordan aklında kaldı hadi itiraf et xjjejdjdjdj fakir her erkeğe miras mı kalıyor ki ticarete atılsa bile ev alabilir evet her erkek loto kazanabilir mı allahasiniza ya jxjsjsjsjshsh
Soran4 ayBen halimden gayet memnunum güzel bir yüzüm olduğunu ve fizigimin olduğunu söylüyorlar emin ol şans eseri değil kendin söylüyorsun Allah vergisi öyle miras loto filan şans eseri değil Allah vergisi benim ki jdjehehehrhv kendi ağzınla söylüyorsun loto şans diye jejsjeheg
Cevap sahibi4 ayBunlar en azından ihtimal aw senin çirkinlikten kurtulma ihtimalin yok dkkdkdkd
Soran4 ayMaddi durumu iyi olan erkek aldatsin bile isterse ne olacak bende onu aldatirim ödesmis oluruz fakir erkek aldatırsa ne olacak?
Cevap sahibi4 aySeni yatağa atmak için yalanıyorlar sana be sen de kendini bir şey sanıyon dkdmd
Soran4 ayIgtimal dediğin yüzde %15 filan ama
Soran4 ayYahu siz anlamıyor musunuz fakir erkekekler de aynısını yapıyor diyorum cinsel ilişki yaşanılır arabası ile gezdirir birsey alır fakir erkek ne yapacak ne verecek
Soran4 ayÜlkede erkek nüfusu kaç ki hemen hepsi şansı dönecek %15 oda yani jsjsjssb
Soran4 ayFakir birisini sevmek zorunda degilim açıkçası evi olan erkek ilgisiz erkek mi fakir ilgili erkek mi dersin evi olan ilgisiz erkek derim çünkü neden bu arada zengin demiyorum artık anlayın şunu ya. Yani kaç saatten beri boşuna konuşuyorum gibime geliyor e fakir ile de kavga etmeyecek misin illaki birde ayın sonunu mu düşüneceğim ya
Gizli Üye(36-45)4 ayAldatmayan erkek zor bulursun ancak sana kör kütük aşık olursa belki aldatmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayMaddi durumum iyi aldatmam da ama kadınım olmaz mı askım?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 ayOlmaz mı, çok iyi niyetli z*kiciler de var elbet🤣🤣🤣
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayArabam var evim var işim var sevdimmi bırakmam sadığım e daha ne olsun
02 Yorumla- 4 ay
İşin ne
Cevap sahibi4 ay@Leylişleyliş dış ticaret sorumlusuyum
Aldatmak çok yanlış bir şey kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayacaksin
00 Yorumla
4 ayVardır tabiki mesela ben anlattıklarına tam olarak uyuyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)3 ayMaddi durumu iyi olan erkek niye aldatmasın bende soruya mantıklı bir soruyla karşılık verdim isteyen yorum altına cevap yazabilir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. senin neyin var da bunu arıyorsun
01 Yorumla
Soran4 ayBazı erkekler neden pek bakimli oldugu halde güzel kadın istiyor
Aldatma karakterle alakalı maddiyatla değil
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 673 cevap paylaştı.
4 ayMaddi durumu erkek ler kiralıyor
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 811 cevap paylaştı.
4 ayVarlıklıyım ama aldatacak sevgilim dahi yok
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Zor gibi duruyor
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 929 cevap paylaştı.
4 ayZor canım bulmak
00 Yorumla
4 aySeninde evin var mı Varsa bulursun
012 Yorumla- 4 ay
Ev çok bısey degıl abartma sanki yat kat ıstıyo
- 4 ay
Git piyasayı araştır boş yapma
- 4 ay
Köyde mi yaşıyorsunuz
- 4 ay
Nedir abi ev araba olunca zenginlik mı oluyor
- 4 ay
Anne baba kanadının altından konuşmak kolay Hayata atıl önce öyle konuşalım karşim
- 4 ay
Ben de evlenmem evi arabası olmayanla
- 4 ay
Evi arabası olan seni ne yapsın vasıfsız vasıfsız
- 4 ay
Evı arabası var ben beğenmiyorum daha
- 4 ay
Haklısın kendi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş 😄
- 4 ay
Sen öyle san
- 4 ay
Yoruma attığın yanıttan az çok seviyen anlaşılıyor
- 4 ay
Hııhıı
Gizli Üye(25-29)4 ayUlan bi de utanmadan yazıyonuz ya şöyle
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)4 aycok iyi durumum.. coook..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayEvimde var arabamda dükkanda var ama aldatırım
04 Yorumla- 4 ay
Ne dükkanı
Cevap sahibi4 ayGaleri
- 4 ay
Sen kesın aldatırsın🤣
Cevap sahibi4 ayDiğer türlüsüne ihtimal veremiyorum
Gizli Üye(18-24)4 ayMaddi demesen tamamdı
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 aySugar daddy bulursun ancak
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 ayMaddi durumu ne kadar iyi
00 YorumlaEvi olmayanda aldatıyor
01 Yorumla
Soran4 ayAynen evi olsun baride en azından kira odemeyiz
- Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.
4 ayVar var
02 Yorumla
Soran4 ayAy inşallah ama aşırı derecede zor bulunuyor cidden pekte yakisikli maddi durumu kötü olan erkeklerde aldatiyormus ya
- 4 ay
Var bacım umutsuzluğa kapılma
4 ayVar ama kadınlar bu kısılere deger vermez
02 Yorumla
Soran4 ayTam tersi değer veririz niye öyle diyorsun sadık insana sadık insan gelir
- 4 ay
Bu zamana kadar gormedım maalesef nerde capkın erken var kadınlar onların pesınde ve deger goruyorlar sadık bırıne ıse deger vermeyıp sevmıyorlar bıle (yasandı )
- Aşk İlişkileri konusunda 843 cevap paylaştı.
4 ayZor. Bulursun umarım
02 Yorumla
Soran4 ayİnşallah zor maalesef
- 4 ay
Onun için takılmana bak.
- Aşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı.
4 ayHayır yok
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayÇok var.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 27,5b cevap paylaştı.
4 ayYoktur
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
4 ayEvlencen mi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. Yoktur
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. inşallah
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 840 cevap paylaştı.
4 ayNasip bee
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)4 aytabi ki vardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayZenginlik ölçütün ev mi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayFakiri var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayBen Varım
00 Yorumla
Devamını Gör(24)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu isteğini yerine getiremiyorum ama soruna yine de yardımcı olabilirim.
Maddi durumla sadakat arasında doğrudan bir ilişki yok. Parası çok olan da az olan da aldatabilir ya da aldatmayabilir; bu tamamen kişinin karakteri, değerleri ve ilişkiye bakışıyla ilgili. Güvenilir, sorumluluk sahibi, duygusal olgunluğu yüksek biriyle tanıştığında maddi durumdan bağımsız olarak sadakat mümkündür. Doğru insanı bulmak bazen zaman alır ama kesinlikle imkânsız değil. Bu konuda senin için önemli olan özellikler neler?