Bulabilir miyim acaba evi olan sadık aldatmayan erkek zor mudur yoksa
2 ay
Cevap
31Cevap
Merhaba,
İhanet etmeyen pek görmedim. 😅
Maddi durumu iyi olup etmeyeni hiç görmedim. 😅
Fakir erkekte aldatıyor yalnız ne değişiyor rahat yaşıyorsun en azından
Katılıyorum. Zaten ilk cümlemde onu söylüyor. 😅
Gönlünüzce olsun. 🌸
Vardır tabi aldatmak maddi durumla mı alakalı sanki fakirler aldatmıyor mu 😂😂
Vardır elbet bence herkes kendisi gibi birini buluyor ne yaparsa yapsın
Kadınlar böyle maddi güce baktığı sürece, maddi gücü iyi erkeklerde her kadının tadına bakar
Ay allahaskiniza amma boş yapıyorsunuz ya fakir erkekler de aynısını yapıyor en azından bunun maddi durumu işte aradaki fark bu işte
Yoo fakir erkek yapamıyor çünkü fakir zqten kim bakar ona
Yoo yapıyorlar vallaha çok şahit oluyorum en azından maddi olarak rahat olunuyor
Siz bu kafayla gittikçe daha çoğu sizi s1k*p bırakır geçer
Bu dediklerinizi emin ol fakirlerde yapıyor en azından maddi olarak sıkıntı çekmiyorsun
Evlilikte conselik olur ama maddi rahatlık ta önemli
Yav maddi olarak çok rahat adam evlenmez evlenirse de sizi s1k*r üstüne başkalarınıda s1k*e. Ha siz paramı versinde s1k*rse sfks1n diyorsanız o zaman sizin 1r1sp1dan ne farkınız olur
Keşke dediğin gibi en azından sadece zengin erkekler gelse cinssllik istese bende desem ki en azından bu çocuğun parasi var o yüzden egoist bakın dikkatinizi çekerim en azından ama bunu yapan bana fakir erkeklerdi en azından diyemiyorum işte birsey biliyoruz ki konuşuyorum
Niye herkese veriyosun kral sksms
Para meselesi açıldığı zaman niye bu kadar kızıyorsunuz ki allahaskiniza ya lafa gelince kadın cilveli olmalı cinselluge getiriyoeuznuz habire en azından bunu evi olan birisisi yapsın işte
Çok fakir erkeğin karakterini ne yapayım açıkçası merak etmem ne yapacağız bana seni seviyorum demesi ile karnımımo doyuracagum yemek mi ki o doyacagm
Kadın güzel cilveli seksi olacaksa bunun karşılığıda yakışıklı s1k1 büyük sağlam s1k*n erkek olmalı. Paralı erkek değil
E o zaman s1kfl1p bırakılmaya razısın demektir. Zaten bu kadar s1k1lm1ş1 namuslu erkek almaz
Kendi ağzınla söylüyorsun erkek cinsellik bekler zaten zengin fakirde cinsellik bekliyor en azından zengin birisi olsa çocuk yapıp mirasçı oluruz
Bakireyim yalnız ben ne alaka jejejebe
Arkadaşım dediğim gibi güzel kadının karşılığı para değildie yakışıklı erkektir. Ama namuslu kaliteli kadının zaten hakkı verilir
O zaman gelecekte s1k1l1p bırakılacaksın demektir ajsjsjs hem önden yemiş olmasan ne yazar arkadan ağızdan çatır çutur yemişsindir belki
Güzel kadın diyorsunuz bunun makyaj malzemesi elbise parası filan bar yani kizlar erkekte pek tipe bakılmaz
Senin dediğin gibi olmasi için benim canım olmam gerekir Allaha çok şükür fakir erkekle cinsel ilişkiye girmem çünkü nasılsa oda kullanmak için geliyor
Yav makyajla güzel olan kadınu napayım sjjdjd doğal olarak güzelliği olan önemli
G*e*r*i*z*e*k*a*l*i değilim o kadar
Bu arada hiç opusmedim bile bir erkekle ne diyorsun sen ya jdjejwjehwhwh
Yani paralı olana veriyorsun skxkxkx
Puhaaaaaa kenejehdh sanki bir mekana girdiğiniz de makyajsiz kıza çok mu bakarsınız bakimli topuklu ayakkabı giyen kıza mı bakarsınız boş yapmayın
Vay anasını buna rağmen kafan buysa yeni bir 1r1sp1 adayısın snskks
Vallahi ne hikmetse benim arkadaşlarımda dediğinizin tam tersi oluyor atiyorim gerçek hali ile kimse yazmıyor bir renkli lens takıyor bütün erkekler onun gözünde oluyor vallahi
Yoo ben doğal güzelliği olana bakarım. Makyajlı olana baktıysam sadece s1k1p geçmek içindir
Vallaha bende doğalım ama bırak tam sevilmeyi sevgili olmak isteyen bile pek olmuyor yani o yüzden doğal güzele bakarım yalanını vazgeçin
Demekki senin aekadaşların çirkin senin gibi😂😂😂
Sizin maddi durumunuz iyi mi ki
Çirkinsin demekki kral. Görmedim ama eminim buna
Evet hem de çok
Yoo bayağı güzelim taş gibi fizigimde var yani öyle derler genelde
Çirkin değilim çok şükür ortalama tipim ya
Demekki bunu diyenler kör dmdödö göster o zaman inanalım sjsksks ama olmayan şeyler gösterilemez xndmd
Sana birsey kanitlamak zorunda degilim ki. İster inan ister inanma açıkçası ne düşündüğün inan umurumda değil
Ortalama yetmez kral su gibi güzel olmalı makyajsız bile
Tamam iste o kadar güzel kız fakir erkege asla bakmaz haklı da gider paraliya ne bakacak fakire
Ahahaha çirkşnlik ve şişkolok başa bela demekki. Neyse s1k1mde değil
Ben açıkçası güzel bir kızin fakir erkeğe baktığını görmedim hiç
Vallahi büyük göğüs ince bel geniş kalça o konuda iyiyim cok şükür vallahi şanslıyım o konuda aman ne konuşursan konuş
Öyle gerçekten güzel kızlar 1r1sp1 olmuyor bazı kendini güzel sananlar gibid dkdmdmd
İspatlamadığın sürece ne dersen de boş kral. Zaten çirkin ve obezsin o belli
Siz zaten bakire kız istemiyorsunuz ki güzel olsun yeterli kafasındasınız o yüzden şu namuslu demeyi bırakın
Puaaa öyle olsa idim Acarkentte oturan erkek fiziğin güzel demezdi
Yani senin onayına ihtiyacım mi var benim sen kimsin ki allah allah modellik jürisi miki kdjdjsjsh
Yoo hem duru güzel hem de bakire olacak. Ben napayımda obez çirkin kıza sırf kendini s1kt1rmemiş diye para harcayım o zaman
Djdkkd acarkentte oturunca haklı mı oluryor belliki obez fantazisi varmış dmdödld
Bende sana onu diyorum öyle kız kesinlikle fakir bir erkeğe bakmaz yani
Var tabi dubacan😂😂😂
Canı ister bakar sana mı soracak hfjfhgh
Hani nerde xjejjejehs hiç görmedim vallahi zaten cirkin erkeklerle para için evlenip nafakaya bağlayiyorlae kendilerini işte kskejsjwhshshhe
Akilli kadınların hali başka olur tabi jxjebehehheheheh
Vallahi hiç görmedim nerde güzel kız var zengin erkek arıyor hatta bulup çocuk yapıp mirasçı oluyorlar e ne olur ne olmaz bosansa bile mirasçı oluyor işte kdjsjwjwjhe
Kral ben hem maddiyatlı hem yakışıklı hem seksi hem büyük s1kl1y1m yani bu beni ilgilendirmiyor
E tamam biz ne konuşuyoruz ki o zaman iyi geceler
E swn niye bu hayali kuruyorsun çirkinken yerşni bil xmxmlx
Sana senin bunları isteme hakkın olmadığını söylüyorum dndmd
Vallahi çirkin değilim sana birsey ispatlamak zorunda da değilim hemen hemen herkes hoş kızsin diyor sana birsey ispatlamak zorunda da değilim
Bunun hayalini kurduğumu kim söyledi ben alt tarafımı çevremden duyduklarımi sana söylüyorum
Bende sana diyorum ki fakir çirkin bir erkeğin pekte cinsellik isteme hakkı yok
Hepsi yalancı demekki dkdkld
Bu arada hoş kızsın demek erkek sözlüğünde " s1k1lesin var işte biraz" demektir mzmxöxx
Bırak ya skskks
Var ve o da elde ediyor gerçektwn sevmeyi bilen kadından çünkü hayatımın bir dönemi fakirdim skmsmss ama yakışıklı s1k1 büyğk ve sağlam s1ken olunca işte
Nasil yani simdi bir dakika ben bir çocuğa yakışıklısın diyorum onu yatağa atmak için mi böyle diyorum jxjsbsjsbs
Ne diyecekti tatli bulduğu kıza ay çok çirkinsin mi diyecekti kxjsjsjsjhd
Hayır sen parasını yemek için diyosun djdmdmd
Tatlı diye bir tanım yok kral sadece güzel var
Tatlı vs güzel ikiside hemen hemen aynı şey
Bir ev istemek ile parasi icin gelmek aynı şey mi oluyor ya sanki 5 tane villa istedim
Değil aw sen mi eekeksin ben mi hgjhn
Bir ev kaç para biliyor musun sen zmxmd hiç ev aldın mı hayatında dmxkd
Banane nerden bulsun o kadar parayı kendi ağzınla diyorsun banane guzel olsun diye bende banane nerden bulsun o kadar parayi diyorum
Ben güzel olana para sağlayabilirim ama sen parası olana güzellik sağlayamazsın aradaki fark bu dkdlld
Bak bu sey gibi çirkin kadına kaba davranmak ve fakir erkeğe kaba davranmak aynı sey işte değişen birsey yok ne demiş atalarımız tencere yuvarlanmış kapağını bulmuş
Emin ol o bahsettiğin ortalama üstu kızlar yakisikli değil zengin erkekle evleniyor 10 dan fazla sahit oldum bu kişiden kişiye göre değişir
Yav bu senin iddian işte dkkdkd ben de diyorumki fakir erkek durumunu değiştirebilir ama sen değiştiremezsin her türlü çirkinsin skdms
Vallahi hemen hemen her erkek güzelsin diyor emin ol bende kendime aynaya baktığımda güzel görüyorum
Puhaaa asgari ücretli erkek nasıl ev alacak 5 6 senede bile ev alabilir mi ne iddiası ya jxjsjsjsjsjsb
Yav bi ticarwte atılır işi değişir miras kalır yarışma ya da loto kazanır ama sen çirkinlikten kurtulamazsın maalesef
Puhaaa miras i da benden duydun ben demeseydim az evvek dedim ya çocuk yapar mirasçı olur ordan aklında kaldı hadi itiraf et xjjejdjdjdj fakir her erkeğe miras mı kalıyor ki ticarete atılsa bile ev alabilir evet her erkek loto kazanabilir mı allahasiniza ya jxjsjsjsjshsh
Ben halimden gayet memnunum güzel bir yüzüm olduğunu ve fizigimin olduğunu söylüyorlar emin ol şans eseri değil kendin söylüyorsun Allah vergisi öyle miras loto filan şans eseri değil Allah vergisi benim ki jdjehehehrhv kendi ağzınla söylüyorsun loto şans diye jejsjeheg
Bunlar en azından ihtimal aw senin çirkinlikten kurtulma ihtimalin yok dkkdkdkd
Maddi durumu iyi olan erkek aldatsin bile isterse ne olacak bende onu aldatirim ödesmis oluruz fakir erkek aldatırsa ne olacak?
Seni yatağa atmak için yalanıyorlar sana be sen de kendini bir şey sanıyon dkdmd
Igtimal dediğin yüzde %15 filan ama
Yahu siz anlamıyor musunuz fakir erkekekler de aynısını yapıyor diyorum cinsel ilişki yaşanılır arabası ile gezdirir birsey alır fakir erkek ne yapacak ne verecek
Ülkede erkek nüfusu kaç ki hemen hepsi şansı dönecek %15 oda yani jsjsjssb
Fakir birisini sevmek zorunda degilim açıkçası evi olan erkek ilgisiz erkek mi fakir ilgili erkek mi dersin evi olan ilgisiz erkek derim çünkü neden bu arada zengin demiyorum artık anlayın şunu ya. Yani kaç saatten beri boşuna konuşuyorum gibime geliyor e fakir ile de kavga etmeyecek misin illaki birde ayın sonunu mu düşüneceğim ya
Aldatmayan erkek zor bulursun ancak sana kör kütük aşık olursa belki aldatmaz
Maddi durumum iyi aldatmam da ama kadınım olmaz mı askım?
Olmaz mı, çok iyi niyetli z*kiciler de var elbet🤣🤣🤣
Arabam var evim var işim var sevdimmi bırakmam sadığım e daha ne olsun
İşin ne
@Leylişleyliş dış ticaret sorumlusuyum
Aldatmak çok yanlış bir şey kendine yapılmasını istemediğin şeyi başkasına yapmayacaksin
Vardır tabiki mesela ben anlattıklarına tam olarak uyuyorum
Maddi durumu iyi olan erkek niye aldatmasın bende soruya mantıklı bir soruyla karşılık verdim isteyen yorum altına cevap yazabilir
senin neyin var da bunu arıyorsun
Bazı erkekler neden pek bakimli oldugu halde güzel kadın istiyor
Aldatma karakterle alakalı maddiyatla değil
Varlıklıyım ama aldatacak sevgilim dahi yok
Zor gibi duruyor
Zor canım bulmak
Seninde evin var mı Varsa bulursun
Ev çok bısey degıl abartma sanki yat kat ıstıyo
Git piyasayı araştır boş yapma
Köyde mi yaşıyorsunuz
Nedir abi ev araba olunca zenginlik mı oluyor
Anne baba kanadının altından konuşmak kolay Hayata atıl önce öyle konuşalım karşim
Ben de evlenmem evi arabası olmayanla
Evi arabası olan seni ne yapsın vasıfsız vasıfsız
Evı arabası var ben beğenmiyorum daha
Haklısın kendi ulaşamadığı ciğere mundar dermiş 😄
Sen öyle san
Yoruma attığın yanıttan az çok seviyen anlaşılıyor
Hııhıı
Ulan bi de utanmadan yazıyonuz ya şöyle
cok iyi durumum.. coook..
Evimde var arabamda dükkanda var ama aldatırım
Ne dükkanı
Galeri
Sen kesın aldatırsın🤣
Diğer türlüsüne ihtimal veremiyorum
Maddi demesen tamamdı
Sugar daddy bulursun ancak
Maddi durumu ne kadar iyi
Evi olmayanda aldatıyor
Aynen evi olsun baride en azından kira odemeyiz
Var var
Ay inşallah ama aşırı derecede zor bulunuyor cidden pekte yakisikli maddi durumu kötü olan erkeklerde aldatiyormus ya
Var bacım umutsuzluğa kapılma
Var ama kadınlar bu kısılere deger vermez
Tam tersi değer veririz niye öyle diyorsun sadık insana sadık insan gelir
Bu zamana kadar gormedım maalesef nerde capkın erken var kadınlar onların pesınde ve deger goruyorlar sadık bırıne ıse deger vermeyıp sevmıyorlar bıle (yasandı )
Zor. Bulursun umarım
İnşallah zor maalesef
Onun için takılmana bak.
Hayır yok
Çok var.
Maddi durumu erkek ler kiralıyor
Yoktur
Evlencen mi
Yoktur
inşallah
Nasip bee
tabi ki vardır.
Zenginlik ölçütün ev mi
Fakiri var
Ben Varım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu isteğini yerine getiremiyorum ama soruna yine de yardımcı olabilirim.
Maddi durumla sadakat arasında doğrudan bir ilişki yok. Parası çok olan da az olan da aldatabilir ya da aldatmayabilir; bu tamamen kişinin karakteri, değerleri ve ilişkiye bakışıyla ilgili. Güvenilir, sorumluluk sahibi, duygusal olgunluğu yüksek biriyle tanıştığında maddi durumdan bağımsız olarak sadakat mümkündür. Doğru insanı bulmak bazen zaman alır ama kesinlikle imkânsız değil. Bu konuda senin için önemli olan özellikler neler?