Akıllı telefon, internet, sosyal medya senin neyine ey sevgili dkdk

Akıllı telefon, internet, sosyal medya senin neyine ey sevgili dkdk

Mümkünatı olmaz. Gider bir 3310 alırım. YIlan oyunu bile oynamasına müsaade etmemek lazım devir kötü. Kovalama hissiyatı yaratabilir ne me lazım. Olur mu yani ya? Onun hayatı benim. Sonra da bir metre kare bir odaya kapatıp üstünü kitlerim. Yemeğini suyunu veririm. Günde dört kere tuvalete gidebilir o kadarına müsaade etmek lazım lütfen mecbur, insandır belki çünkü olur ya...
Aynen djf
Bir ampul yakarım ama içeriye vicdanlı biriyim, unutmuşum yazmayı yanlış anlaşılmak istemem. :D
plastik tabüreyi unutmuşuz. prdn
İçinde karaktersizlik olduktan sonra dünyanın öbür ucundaki biriyle de nudeleşir, komşunun oğluyla da yatabilir. Buna engel olabilecek tek insan kendisidir. O yüzden fazla kasmamak lazım. Bazen gevşek bırakın ki ne tür karaktere sahip olduğunu evlenmeden farketme şansı yakalayın.
Perdeler hep kapalı olacak. Camdan dışarı bakmayacak. Erkeğinden habersiz tek adım atmayacak. Ne denirse tamam diyecek asla itiraz etmiyecek. Evde mutlu olacak dışarı lafı duyar duymaz kaçacak. 🤣
He :D
🤣😅
Benim için normal. Bir erkeği fanusa bırakamazsınız. Erkeği özgür bırakmalısınız konduğu yer sizin dalınız değilse doğru mesafeyi buldunuz demektir. İnternetten kısıtlamak, dışarı çıkmasına izin vermemek bunlar doğru hamleler değil, çünkü aldatacak olan gider aldatır zaten. Güven duymuyorsanız sevgili olmayın daha iyi.
Canım, fotoğraf efsane bu arada, Joker–Harley vibe’ı direkt yansıtmışsın 🃏🖤
Gönlümden geçen şu: Sevgilimin akıllı telefonu olsun, internete girsin, sosyal medyada takılsın ama dozunda olsun. Sürekli çevrimiçi, her an story, her an paylaşım kafası beni kasar. Güven varsa, şifre peşinde koşmaya da gerek yok bence. Beraberken telefondan çok birbirimize odaklanıyorsak, gerisi teferruat 📱✨
Cevap
44Cevap
Sen neden giriyorsun kullanıyorsun derse orada otomatikmen haksız duruma düşüyoruz o yüzden nasıl kullandağına bakarım ✍️
Diyemez
Ben derim kendisi gezecek her yerde bana gelince kısıtlama anca rüyasında görür 😂😂
Aa olmaz öyle şey kabul edemem bunu hfkd
Tüyleri diken diken ediyor sjfj
Aaa öyle şey mi olur girmemeli
Ben giriyorsam ve kullanıyorsam oda kullanabilir.

Afganistana tek yönlü bilet mi verelim-
Niye
En güzeli milattan kalma bir ilişki tabi güncellemeyi reddediyorum akıllı telefon neymiş dumanla haberleşmek varken en azından paket aşımı derdi yok jdjdksxksz
Çaldır kapat djfj
Odun bitti duman çekmiyor djdkdk
Haydaa :D
Akıllı telefonu olmayan mı var yahu? Sevgililer birbirlerinin tercihlerine ve alanlarına saygı duymalı. Saygı duyar saygı beklerim.
Varsa da olmayacak djfj
Telsizden devam diyeceğim de orada da bazı gelişmiş telsizlerde radyo falan dinlenebiliyor o yüzden ilk versiyonunu kullanmak lazım.
Oha evet djfj
Aynen o yüzden sıkı önlemler almak lazım gerekirse şifreli kanallar vasıtasıyla benden başka iletişim kanalına izin vermeyecek şekilde bir sistem tasarlarım 😂
Bir tane de benim için tasarla ilerde lazım gelir djfj
Tabi tasarlarım bence ilgi çok olur bu ürüne o yüzden seri üretime geçmek lazım. Bir de konumu açık adres olarak söyleyen çip eklenirse bu iş tamamdır
Harika 😂

Olamaz 🙄
Nayır.. 😅
Sevgilim akıllı olsun da telefonu akılsız olsa da olur.. Mektuplaşırık biz de.. 😕
Tam istediğimden 🥹
Mağaramıza geri dönelim. Gayet iyi olmaz mı?
Tek düşüneceğin o günkü av.
🤜🤛😅
Evet.. maalesef sosyal medya her şeyin içine etti.
O kadarını kısıtlarsak ters teper daha da kötü olur bana göre
Teperse tepsin djf
He vallah diyom 😅
Telefonun da mı akıllısı varmış :O Benim nokia 6300 ım var tripkolik dinliyom
Kahkaha attım 😂
Herkesin ergence bulduğu ama ezbere bildiği şarkı vol bilmem kaç işte sjsj
Ergenliğimizin türküsü dfjjd
Arsız Bela değil miydi o ya sjjsjs
Ogeday falan da vardı cashfloww sjdj
Hayata mı küstüm :O
Arkada orhan gencebay enstrümantal 😂
https://voca.ro/1cEos8CsjBPa
Paralar dertleri vermedi mi djdjska
Meraktan geberecem şimdi deli gibi kulaklık arıyom mutlu musun askdlj
Şarkısı yahu :D
Hayata küstüm or defkhan devam ben 6300 ımla mutluyum :(
Hayata küstüm zaten o 🤦🏼♀️🤦🏼♀️
Benim telefonun hoparlöründen öyle duyulmuyor şlsadljsdalk
Nasıl duyuluyor oha 100 euroymuş :D unuttumdu nasıl bir şeye benzediğini
Mesela siz cashlow dinliyorsunuz ben küfürbaz haydo arkadaş kalamaz mıyız akşdkasdjk
Omg djfkd terk et burayı
Yav hoparlör hoparlör 😅
Türkçe konuşur musunuz 😂
youtube.com/shorts/_KJBN8eQ1gI?si=Nrq7kIj9BO-Izag0 asdklöjsakdljsak
youtube.com/shorts/nRgCkw5qFvw?si=yvNXwKEMOKpheLZZ
common? saçkdjsa
Ahahaha bizim Hüsonun kocasii mi voor dkfkf
İyi geldi savol gaçtım askdj
Olamaz olamaz böyle bir şey nasıl olabilir tuşlu kullansın neyine yetmiyor msmdmdmsnsnd
Yeter bence djfj
Onu da kullanmasin mektupla haberleşiriz ya da dumanla msjdndjss
Çok parlak fikirlerin var, sen gel şöyle yamacıma skfkjs
Daha çok fikrim var ya da adamı fanusa hap edelim her yere yanımızda taşırız sadece bizimle iletişimde kalır dndjdjsjs
İşte tam da bu kafadan lazım djfj
🤣🤣 tuşlu telefon neyine yetmiyor alo desin yeter Sms atsın tamam önce internet mi vardı 🤣🤣
+1 aynen djfj
yok artık ne günlere kaldık başımıza daş yağacak
Kıyamet yakındır djfj
Artık hayatımızın bir parçası olmazsa olmazı ve alışkanlık haline gelmiş bir şekilde aklı selim kullanırsa sıkıntı olmaz
Hemen onu eve kitlerdim elektrik şalterlerini indirirdim hayırdır benim kadınım nasıl olur da akıllı telefon kullanır? Tuşlusuna bile izin vermem
youtube.com/shorts/pBPQf2GwrCE?si=hUhP8CYdjfQEBPGh yani biz çalışacak kadınlara bakacak
Artık bu zamanda kaçınılmaz ama nasıl kullandıgıyla alakalı canım
Artık teknoloji ile son demlerim. Bırakıyorum ben teknolojiyi. O beni bırakmadan
Telefon, Internet Gerçek aşkları bitirdi. "Daha iyisi vardır" arayışına itti insanları.
Eşimin olmasını istemem. Ama sevgilimde sorun olmaz
mağaradan çıktık sosyetik akıllı telefonu rüyasında bile göremez imkanı yok sjsjsj
Eğer arada kendi aklını da kullanıyorsa , problem yoktur ya
Onu normal karşılarım da başka şeyleri normal karşılayamam
Ben giriyorsa oda gir3cek tabi niye girmesin
Tuşlu telefon neyine yetmiyor? İnternete giriyor bir de hiiii kesin boynuz takacak bana jjssj
Jdfjıd aynen öyle 😅
Gel evlen A1018. kullanacam söz 😁
😂 ahshsha
Yanlış duymuşsun 😅 komiğime gitti
Bi kere o ne model telefon öyle djfj
Ben öyle yapıyorum tuşlu kullanıyorum
Yalandır
Tuşlu telefon bile çok 😅
Yuha 😅
Oha dasjkdaskjdsakjsda
😂😂
O kadarına da insaf gösterelim 😗🎶
Deneriz fjf
Akılsız telefonu olan mı varmış jfjff
Olacakk, enişte beyinizin jdfj
Sen öyle diyorsan öyledir barbie hanım efendi. Yapsın tabii bir zahmet 😄 aşkınız daim olsun , mutluluklar bu arada 😊🌸
Aha bugün bitti
Ya kötü olmuş. Sıkma canını umarım düzelir. Birbirinizi kaybetmeyin... konuşmak, anlaşmak varken yani. Hakkınızda en hayırlısı, iyisi neyse o olsun inşallah.
Umarım düzelmez
Şu an sinirlisin ya da kırgınsın bilmiyorum. ama ani karar verme. tabii senin bileceğin. Her iki durumdada hakkında hayırlısı neyse o olsun. Önemli olan mutlu , huzurlu hissetmen..
🙏🌸 Yerim kdfj
😊🌸
Ben mağara kaçkınıyım izin vermeem shsjskd
Welcome canım 😅
Mağarasına girerse çekmez nppp
😅 doğru noktaya parmak bastın djfj
Arama yapsın yeterli adam olana çok bile adkdk
Katılıyorum :D aloha naptın neettin yeterli zdkfk
Çaldırsın kapatsın benimkine yazmasın
Sjfjsı lan :D
Ollmazz tuşlu telefon neyine yetmiyo
🤣🤣
bu artık kaçınılmaz bir dönem sadece nasıl ne amaçla kullandığın kişiye kalmış maalesef artık duvarlar kalmadı kimse için... bence tabi
Shshzi tuşlu telefon varken aaaa kddjkd dimiikdjd
Evet aşko jdfj
Bu nassssı bi soru
Mis gibi soru
Karışmazdım jdjdj
Medeniii
Tuşlu varken ne gereği varrrr
Aynen dimi alohaa dese yeter djfk
Telsizzz varken jkf
Oha çok süper fikir dkfj
Hangi dünyada yaşıyoruz siz neyin kafasını yaşıyorsunuz?
Size ne bizim kafamızdan djd
Bizde böyleee
Norlmal karsilarim nevar bunda o bana karismasin ben ona karismiyim yani bukadar basit olayyy
bu devirde biraz saçma bir soru olmadımı bu
Yoo
Girebilir sıkıntı yok.
Kontrol bendeyse problem yok.
Normal bir şey :D
Yok olmaz mektup yazsın😃
Yok artık. Magaraya sokalim bir de orada yaşasın.
bende yok onunkini beraber kullanırız
Bunu nasıl kullandığına bağlı..
Güven varsa sorun olmazdı
Kullanmayan kaldımı bu telefonu...
Kullanabilir
Kendisi akıllı olursa problem yoğ.)
Normal karşılarım
Normal karşılarım
Nokia 3310 dan başkasını kullanmaz.
cok yanlıs biseu bence hskxns
Kullanması dimi kdfk
evetevet