Hadi hadi bilmeyecek aramızda 👀 jsdjs

Hadi hadi bilmeyecek aramızda 👀 jsdjs

Valla bırakıp gitmiyor., kendi veriyor zaten. Telefon mesaj gelirse bak , beni sorarlarsa uyuyorsun diye. Ama sessize alıp gittiği ve ben de bakmadığım için yazanları da arayanları da görmüyorum hshshs
Ben de mi terslik var acep? Hshs
Kendime para atmak için onun telefonuna girmeme gerek yok çünkü internet bankacılığı benim telefonumda yüklü zaten 😂
Asla bunu yapmadım yapmam da benim karakterime ters şeyler birinin ARKASINDAN iş çevirmem! Şüpheci ve gözlemci bir insanım ama o yokken telefonunu karıştırmaya yeltensem de üst benliğim saygı der gelince söyler yanında bakarım o ayrı..
Benim hayatım fazla ekşınlı şu ara sadece huzur depolamak istiyorum güven duymayı özledim insanlara güven sevgiden kıymetli biliyor musun boş ver aksiyonu o yüzden 😄
Tez hamak kurula semaver yakıla 😄
Havalar da buz gibi özledik be
Kar kış geliyor kandırma bizi😀
Yazın da biz yazlık giyeriz siz yanarken ne var yani 😀
Acılarınla seni yüzleştirmem lazımdı 😀
Şalgam demeyelim😁😁sizin oranın şalgamına bayılıyorum. Ama sıcaktan bayılmaktan her zaman iyidir😀
Hayatından güzel ve iyi olanları aldım sana güneşin altında kavrulmuş acılar kaldı da ondan ;)))
Ben üşüyorum fiziksel sende ruhsal üşü istedim😀
eğer sevgilim olmuşsa ona güvenmişim demektir ve isterse önümde mesaj yazsın isterse telefonunu açık unutsun o göstermek istemediği sürece bakmam onun da aynı şekil düşünmesini isterim
Girmem net bir insanım, merak ettiğim bir şey varsa sorarim söze itimat ederim. Hoş olmayan bir şeye denk gelirsem o zaman nasıl tepki verecegimi düşünürüm.
Cevap
18Cevap
Ben sevgilimin telefonunu kurcalamam tabi ki de.. çünkü sevgilime güvenirim ki mera kedersem de zaten izin alırım ilk önce
Sevgilim demeyelim, sevdiğim diyim. Sanırım onun dinlemekten bıktığı ama benim dinletmelere doyamadığım müziği açardım. Ve o da "yine mii" diye gülerek gelirdi ghgjv
Ayyy çok samimi ve içten okuyunca kafamda kurdum daaa 🤭🤭😅
ehehhehe yazarken bende bi düşündüm de çok tatlış olur hee 🥳
Yine kurduk kafamızda çok şükür jdndjdnd
tabee njkbhn
Valla şunu bi ara diyenin bile elinden telefonunu almıyorum. Beni ilgilendirmez. Yapan kendine yapa.
AsiGüneşcimm mesela yani gözünün ucu değse bu hangi uygulama olurdu jdndjd mesela yaniii
Asi 😅 eyvallah. Haritalar 🤔
Profili ne zaman görsem aklıma geliyor djndjd
Ne 😅
Konuştukça batıyor gibi hissediyorummm 😁
Çıkartalım biz seni 🫢😂
Abla söz bi daha olmayacak 😭😭
Ben bakmam telefon kurcalamak falan bence hoş davranışlar değil. Zaten kolay kolay sevgilim demem. Sevgilim dediğimde de tamamen güvenirim.
Eğer illa alacaksam Instagram herşeyin özetidir bir de Telegram 😂
Bakmam için derin şüphe lazım bakarsam da bunlar Napayım 😂
Ne alakası var bizimle değil mi 😂
Dokunmam ekranına bakarım sadece. Benim sevgilim çok zeki olur , anlar. Bende olsam anlardım.😛Güvenmek lazım.
Böyle bir şey yapmam. Kendisinin bilgisi dahilinde bakarım. Onun da sebebi kıskançlık değil sadece merak. Gizlice bakmak ezikliktir.
Benimki çok unutup gidiyordu. Bazen bilerek de yapiyordu acaba ben bakacak miyim gibisinden.. anliyordum.. Hiç de bakmadım. Gerek duymadım.
Çiçeğim çok iyisin vallahi tuzağı görüp avlanmamak bu olsa gerek🤭😅
Erkekler işte.. bizi avlayamazlar çiçeğim 😏
Normalde kimsenin özeli beni ilgilendirmez ama burada durum kritik olduğu için ben doğruca WhatsApp, telefon kaydı ve SMS uygulamalarına bakarım 😅
Açık unutup gitmesini beklemem ben, ver diyorsam verecek.
😅 tersim pistir. Güzelleştiremem, çingenelik yaparım telefon saklamak isteyen sevgiliye sabredeceğimi sanmıyorum.
Bakmam ama yanında da telefonunu kurcalayamazsam sorun olur benim için, guvenim sarsılır
Whatsapp annesi ve kız kardeşi ile yaptığı muhabbetleri merak ediyorum
İçinde ben var mıyım diye artı bir de muhabbetleri nasıl dediğin gibi araları nasıl aile wpleri genelde eğlenceli oluyor
İlk bu siteyi kullanıyor mu ona bakarım KızlarSoruyor uygulaması yüklü ise anında terk dkfjfn
Galeriden mesaj uygulamalarına transit geçiş yaparım.. silinmiş klasörü de önemli!
Detaydaki benim aklıma neden gelmedi daha önce🤔
Ben kameraya giderim bol bol fotomu çekerim ahahahah eve gittiğinde kendi görür fotolarımı😄
Hangisine bakacağımı şaşırır, zaman kaybeder ve hiç birisine bakamazdım.. 😅
😂😂
Son derece samimi olarak şunu söyleyebilirim. Sevgilimin telefonunu ne olursa olsun karıştırmam.
Alıp incelemem.
Merak ettiklerimi sorarım.
YouTube. Çünkü güvenmediğim insanla olmam. Kolay kolay güvenmem
O varken kurcalarım ya. Güvenmiyor imajı vermeyelim şimdi.
Izinsiz karıştırmam, izinli de karıştırmam sanırım. Açıkçası hiç öyle bir merakim olmadı.
Kimsenin telefonuna izinsiz girmem eğer güveniyorsam
Ben telefon kurcalamaktan hoşlanmıyorum. Bir şey varsa karşıma çıkar nasılsa
Beni nasıl kaydettiğine bakarım. Orman ayısı diye kaydetmısse tekrar aşık olma sebebi.
Gizli gizli bakmasına gerek yok veririm zaten.
Girmem uğraşmam..
ben telefonda görmesem de yapacak olan zaten yapar ki.
gerek yok
Şifresini biliyorum zaten
😂😂
Kız wp gruplarına girerim
KS ye girer onun adına görüş atarım:d
Yoooo😂
Kim yolladı onu😂
Hee doğru o. Ama illa kapatacak diye bir şart yok..
Karıştırmam karıştırmak istediğim biriyle sevgili olmam zaten
Buraya bakarım ne halt yemiş diye 😀
Bakmam ben ona güvenirim
fotograf cekerim ben de
ben hemen resımlere bakarım
kızlar soruyor'a girerdim
C2 Varsa terkederim.
Whatsap
WhatsAppa bakardım.
Kızlarla olan mesajlarına bakarım..
İnstgram
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?