Bu millet nasil sevgili yapiyor yani nasıl tanışıyorlar?

Ya şimdi bakıyorum sırf sevgilim olsun amacında değilim öyle olsa evet çevremdeki kızlardan biriyle olabilirdim. Mesela bazıları var böyle kısa aralıklarla flört değişiyorlar. Yani bu insanların bağ kurma yetilerinin yalama olduğunu düşünmeye başladım.

Yani anlayamıyorum. Bir de çoğu kız ve erkek daha kimlik oluşturma aşamasında o yüzden popüler kültür etkisindeler çoğu. Bu yüzden geride duruyorum.

Benim de kriterlerim var ama mesela ilginizi çeken biriyle ne konuşuyordunuz mesela otobüste ya da kütüphanede gördüklerinizle ya da herhangi bir yer fark etmez.

Bir de böyle bazı mekanlar var vitrin gibi oraları sevmiyorum özellikle kafeler. Kafedeki insanları yadırgamıyorum ama gidenlerin çoğusu güzel giyineyim birileri baksın desin ki ben güzelim ya da yakışıklıyım vs vs.

Ben istiyorum ki karşımdaki de aynı benim gibi kendi varlığı ile, birilerinin güzel demesine gerek kalmadan yaşayabilen bir insan istiyorum ki özgüven de budur kişiliği inşa etmeye başlamak da budur.

Benim bazı kızların yanında gidip konuşmama nedenim kızın hâlâ daha aslında normal üniversitede bu, kızın hâlâ şunu düşünmesi "evet güzelim ama acaba insanlar da güzel buluyor mu" hissiyatı.

Evet insanların maskeleri zaafları onay arayışı var ama ben maskesiz ve orijinal bir insan istiyorum, aynen kendim gibi. Yalnız kalabilen.

Mesela bir kız sempatik ise onunla konuşurum gidip çünkü bilirim ki bu kız kendi başına bir bireydir ama işte ünidekilerin çoğu öyle değil. Hatta bazen 30 yaşındaki kadınların bile bazen nispet yapar gibi olduğunu görüyorum.

Ben aslında olgun ve birbiriyle yarışmayan onay aramaya çalışmayan ama onay gelirse de tamam deyip geçen insanları görmek istiyorum hem kız hem erkek. Çünkü erkeklerde böyle olmadığı zaman kıskanma aşamasına dışlama aşamasına geçiyorlar. Üniversite gibi bir yerde olgun olmaya çalışıyor insanlar fakat dönüp de içlerinde halletmeleri gerektiğini bir türlü anlayamıyorlar. Of offf.

Frekansıma uygun biri neredeyse yok.

Bir de ben mesela yeni tıraş olduğum zaman özellikle evet güzel gözüküyorum ya insanlar öyle bakıyor ki, ya aile cahil çocuk da bilge olamaz o da cahil, karşılaştırma içinde büyümüş o çocuk da üniversitedekilerin çoğu gibi. Of offff.

Kızım oğlum bak dışarıda insanlar neler yapıyor sen de yap sen de ol dışarı dışarı dışarı dışarı, bok var dışarıda.

Bu millet nasil sevgili yapiyor yani nasıl tanışıyorlar?