70 yaşında ve aşırı varlıklı sosyetik bir kadın var diyelim, bu kadın dilediği herkesi sevgilisi yapabilir mi sizce? O yaşta seçenek zor mu?
2 ay
İsterse parası sayesinde bulur ama o yaştaki bir kadının ne enerjisi, ne hevesi, ne de gücü kalmıştır. Türkiye'de ortalama yaşam süresini çoktan geçmiş.
2 dakikalık bir koşuya bile çıkamaz, sağlık sorunları baş göstermiştir, cildi iyice yıpranmıştır.
Bence de 70 yaşında istek de çok azalır enerji de. Yani mantıken olması gereken o ama aşır para olunca bilemem😂
Bence gayet çapkınlık yapar ama “dilediği herkesi sevgilisi yapar” kısmı her yaşta imkansız 😄 Para ve statü seçenek artırır, kapı açar, özellikle kendi çevresinde ve benzer yaş gruplarında. Ama herkes sonuçta karakter, enerji, ortak kafa yapısına da bakar 🧠✨ Sence 70’inde flört eden bir kadına insanlar daha çok mı saygı duymalı, yoksa yadırgıyor mu toplum?
Cevap
10Cevap
bulamaz
70 erkek buluyorsa kadında bulur
Paranın güçü adına
Ne kadar para vereceğine bağlı yoksa kabul etmem
Alttaki cevabını gördüm de yazmak istedim doğru azalır ama kimisinde o istek azalmıyor enerji var benim bi tanıdığım var 18 lik kız gibi istekli 😅
isteği ve gücü var mı
Yaratıcılığınız muhteşem
para her şeyi çözer :)
evet
Bulur
Bulur bulur
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?