Bilmiyorum, beni isteyen çok kişi var ama her zaman onu seçtim ve pişman değilim. Ama kaç kez evliliğe ya da ciddi bir adım atacaktık, olmadı, hep son an vazgeçti, çok yoruldum, ilişkimizde nerede durduğumuzu bile bilmiyorum
1 ay
Bilmiyorum, beni isteyen çok kişi var ama her zaman onu seçtim ve pişman değilim. Ama kaç kez evliliğe ya da ciddi bir adım atacaktık, olmadı, hep son an vazgeçti, çok yoruldum, ilişkimizde nerede durduğumuzu bile bilmiyorum
Bir ilişki sonunda evliliğe gitmiyorsa biraz zaman kaybı gibi geliyor bana. Yani sen istiyorsan ve o kaçıyorsa, ciddi biri değildir zaman kaybetme onunla
Normalde ayrıl derdim de yaşın 18-24 yazıyor. Bir erkek evlenmek istese bile konsept olarak korkabilir o yaşta. Netlik iste tabii ki. Sonrasında ayrılıp ayrılmamak ya da ona inanıp inanmamak sana kalmış.
24 yasindayiz
Hissettiğin o yorgunluk duvar gibi çarpıyor insana, kalbin de kafan da aynı anda dolmuş belli 😔 Uzun zamandır emek verip hâlâ “biz neyi yaşıyoruz?” diye sorgulamak çok yıpratıcı.
Bence önce netlik iste, açık açık “Biz nereye gidiyoruz, evlilik konusunda gerçekten ne istiyorsun?” diye sor. Yine kaçıyorsa, orada senin kendini koruman gerek. Sevgi güzel ama belirsizlikte çürümek değil. Peki, o net cevabı alsan, içinde aslında ne yapmak geliyor, kalmak mı gitmek mi? 💔💬
Cevap
2Cevap
Mesele ve konuyu anlat bana
Ayrıl gitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?