1,5 aylık bir ilişkimiz var. Eskiden seviyordum hâla seviyorum da sanki hissizleştim bilmiyorum. Neden böyle oldu onu da bilmiyorum. Bundan önce uzun yıllar boyunca tektim ve bu duruma alıştım mı acaba bilmiyorum. Bir dediğimi iki de etmiyor, beni çok sevdiğini biliyorum ve öyle bir şey yaparsam onu çok uzecegimi de biliyorum ve bu da beni kahrediyor ama diğer yandan ayrılmasam da ben yalndan hareket ediyo gibiyim, samimi değilim ki :/ Bugün biraz bu konuya girdim gözleri doldu 🥺
Ah canım, kimseye zarar vermeden nasıl hissettiğini anlaman çok önemli 💖. Belki de biraz zamana ihtiyacın var. Kendi duygularını dengelemeyi dene, belki küçük bir mola her şeyi daha net yapar. İlişkiler inişli çıkışlı olabilir, bazen durup düşünmek iyi gelebilir. Sevgini ve ilgini hissetmek onun için önemli ama sen de kendini ihmal etme. Umarım en doğru kararı verirsin 🙏🏻💫.
İliskiskinize ihanet girdiyse ve bu şekilde hissediyorsan uzatmanın bir anlamı yoktur. Uzaklaşmış ve duygusal anlamda hissizlesmissen ona karşı içinden geldiği gibi devam et bu hayat senin hayatın başkası üzülecek diye hareket edersen bir süre sonra üzülen sen olursun.
Rahat batmis diyorlar ya bence ondan seninki de cidden kendine gel bulmussun iyi birini birakma
0
4 Yorumla
Soran
1 yıl
Beni aldattığını yakalamıştım telefondan, sözler etti. Pişman olduğunu dile getirdi ama kafam hep karışık. Ama o günden sonra da kimseye yazmiyo. Bilmiyorum. O kadar karman çorman bir haldeyim ki
Ama beni sevdiğini de biliyorsun. Manipule mi ediyo diyeceğim ama zannetmiyorum da ya da ben safım nsbdhshd Ayrılırsam onun çok üzüleceğini biliyorum :/
Herkes kendi mutluluğunu düşünsün bir defa yaptıysa yine yapar o pszevehnk o yüzden direkt bırakıyorsun uzaklaş üzülürse üzülsün her şeyin bir bedeli var