Sevgilim daha önce evlenmiş, boşanmış, 3 yıl geçmiş, unutmuş mudur
1 ay
Bak ben bir yıl önce boşandım unutup unutulmak sorun değil arada çocuklar varsa mutlaka görüşülüyor ben görüşüyorum eski eşimle sürekli mecburiyetten başka kadınlarda onu görmüyorum yaşamıyorum ama sonuçta bir geçmişim var tabii ki unutamam
Bu tamamen normal, hiç garipsenecek bir durum değil 💫 3 yıl az bir süre değil, çoğu insan için duygusal olarak toparlanmak için fazlasıyla yeterli olabiliyor. Ama unutmuş mudur kısmını en iyi davranışlarından anlarsın 🙃
Eski eşiyle hâlâ sık sık konuşuyor mu, sık sık adını anıyor mu, seni onunla kıyaslıyor mu, bunlar önemli sinyaller. İçine sinmeyen bir şey varsa açıkça konuşman en güzeli canım 💕
Sen bu durumu öğrendiğinde ne hissettin, daha çok kıskançlık mı yoksa güvensizlik mi ağır basıyor? 🥺✨
Cevap
27Cevap
arada cocuk var mi?
ve ayrica bu tur sorular varsa geliyorsa aklina bence o kisiyle ya da basindan boyle bir tecrube gecmis kisiyle olma..
Asla unutulmaz, ama ilişkisine saygısından ötürü Eğer Adam gibi bir Adam ise bunu sana hissettirmez. Zaten yapabilecrği en iyi şey de bu olur.😇
Bekar olup elden gecirmedg kız/erkek kalmayandan oluyorda boşanmışla neden olmasn.
Kendimi gordum😁
Ne açıdan
Dunya kişiyle birlikte olmuşumdur ama akılda kalmaz öyle
Sadece çok çok iyiyse..
Boşanmış insanla sevgili olmak güzeldir mutlu etmek önemli sevgi ilgi vermek önemli
Ne unutması arada buluşup sks yapılıyor eskilerle sende gelmiş. Ayrıldılar diye unuttu sanıyorsun s al a k mı. sın. . Ma l mısın nesin abla
Sus lan g. Ööt
Biz susalım abla kızma
Aynen ablam
Tamam ablam.. eskisi olmayan sevgili tercih edin
Arada çocuk varsa sürekli iletişim halinde oluyorlar bunu da bil.
Yani geçmiş tecrübeler unutulmaz iyi veya kötü aklında kalacaktır.
Unutması zor hep aklında olucak bunun bilinciyle yaşamalısın
Unutmamış olabilir seninle olurken bile onu hayal edebilir
Normal şartlarda kimse geçmişini unutmaz. Geçmiş ilişkiler, boşanmalar, olabilir bu kimseyi ilgilendirmez.
Senin boşanmış adamla ne işin olur
Unutmak mümkün değil sadece onu geride bırakmış olabilir
unutmus olabilir, evet
Nedenlere bağlı olarak evet
Çocuk yoksa unutmuştur varsa zor biraz
Dullar seks yapmak için var
Çocuk falan yoksa olabilir.
Seks partneri olmak daha güzel.
Unutmaya yüz tutmuştur
unutmuş olabilir. Çocuk falan var mı?
Yok
ne kadar olmuş boşalanalı