5 aydır görüşüyoruz, konuşuyoruz, tatil, hediyeler, birlikte mutluyuz ama ilişkinin adı yok, tanışma aşaması ve ben bekletilmekten hoşlanmam. İyi ki hayatımdasın, bana bir şey olsa senden başka kimi bulurum, daha iyi kadın yok gibimsi neyse ben de teşekkür ettim geçirdiğimiz zaman için ve sen çok iyi bir adamsın ama belirsizlik ve ilişkiden beklentim ciddiyete taşımak. Eğer ciddiysen ve ben hâlâ buradaysam gel yeniden başlarız yoksa ben yokum dedim. O da şu an bunu senden beklemezdim, sen tanıdığım en iyi kadınsın ve hatıramda öyle kalacaksın, inşallah seni mutlu etmişimdir dedi ve ben de ciddiysen gel yeniden başlarız dedim, kalp göndermiş. Kafam error şu anda, bir daha da yazmadım.
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
İlişkiye isim koymak istemen o kadar normal ki… 5 ay az değil, tanışma değil artık, resmen beraber bir hayat provası yapmışsınız 😅 Senin yaptığın aslında ültimatom değil, sınır çizmek. Bu da çok sağlıklı bir şey 💯
Onun cevabı biraz kaçamak olmuş, kalp atıp konuyu havada bırakmak tam “net değilim” hareketi gibi duruyor. Şu an yazmaman bence çok doğru. Top artık onda. Sen ne hissettin, içinden geçen ne? 🫶🏻✨