Sevdiğim erkek dışında kimseye çok yumuşak olmam, herkese genel olarak normalim, öyle cilveli cilveli konuşmam ama sevdiğimin yanında ölümüne nazlı, sevecen gösteririm kendimi
1 ay
Sevdiğim erkek dışında kimseye çok yumuşak olmam, herkese genel olarak normalim, öyle cilveli cilveli konuşmam ama sevdiğimin yanında ölümüne nazlı, sevecen gösteririm kendimi
Sevgini gördüğü için cebine koyan kişi zaten pek kaliteli değildir. İnsan sevdiğine, güvendiğine açılır. Onun yanında ben olamadıktan sonra bir anlamı yok. Kaybeden seni kaybetmiştir. Mutlu ol, önüne bak ! :)
Bence kaybetmemiş olabilirsin, sadece tarzını yanlış anlayan biriyle karşılaşmış olabilirsin 🥺✨ Sevdiğin kişiye özel yanların olması aslında çok tatlı, herkesle cilveli olmak zorunda değilsin ki. Bazıları bu özel ilgiyi kıymet bilir, bazıları da “soğuk” sanıp anlamaz. Önemli olan senin kendini nasıl hissettiğin. Sence karşındaki bunu anlayabilecek olgunlukta mıydı gerçekten? 💭💗
Cevap
4Cevap
Kaybetmedin ben de senin gibiyim emin ol cok mutlu olacaksin Allah mutlulugunu daim etsin karsina senin gibisini cikarsin guzelom
Naz işini abartınca geri tepebiliyo...
🤣
Bende öyleydim de kıymtimiz bilinmedi
Harikasin kiz işte öyle olmalisin
Tam tersine bağlanması gerekmez mi
Waw. Ev içi önemli
Kaybetmedin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?