Kendisinin sevgilisi var, bana senin sevgilin mi var, senin yüzünden olmadık falan diyor🤷🏻♀️
1 ay
Cevap
7Cevap
Klâsik erkek egosu. Kendisi her gece barlarda bir story at başka yerde kırk arama kırk mesaj.
istedigim denemeyi getirdi almadim. Sinirlendi sen istemedin diye olmadik falan dio
Kolyeme bakip sinirlenio🤷🏻♀️ muhatap olmuom zorla deneme getiriyor almiom kizio
kpss denemesi. Arkadasima dedim 6. denemeyi cozmedim bu da ordaydi ertesi gun denemeyi getirmis çat diye onume koydu ben de bakmadim ona dio
Kiz arkadasina diyor o kiz şisman o kizi begenmiom
seni suçlu hissettiriyor ayrıldıktan sonra ilk sana koşacak
Kendisinin var 😂 benim olsa odu patliyo😂
Ayrılsınlar bekle dönünce sana neden sevgili yaptığı hakkında yalan yanlış şeyler söyler
Bana istedigim denemeyi getirdi ben de almadim diger kiza dondu 1 hafta sonrada beni gorunce sinirli sekilde sevgilin mi var falan
Ergen mi bu awk ilgi açlığı çekiyor
Kiz kiloluymus 🤷🏻♀️ begenmiyormus kizi
Neden öyle, çünkü yapabiliyor. Engelle ya da ilişkini kesmen yararına olur davranışları böyle ise.
Biten biter nie taksın ki
istedigim denemeyi getirdi almadim. Sinirlendi sen istemedin diye olmadik falan dio. O kolyeyi kim aldi sana diyor o telefon kilifini biri mi hediye etti dio
Ne? Anlamadim
Aynen neden sence
Nasil anladiniz
O ne demek yani🤷🏻♀️😂
Seni hala istiyor
Ee kendisinin sevgilisi var benim olur die korkuo bu nee
istedigim denemeyi getirdi almadim. Sinirlendi sen istemedin diye olmadik falan dio
Demek ki iyi vermişsin aklı, ppsi sende kalmış
Yok sevgili bile olmadik dogru duzgun
Aklı sene kalmış sebebini bilmiyorum.
Vücudunu gördü mü peki
Yok istedigim denemeyi getirdi almadim. Sinirlendi sen istemedin diye olmadik falan dio
one ne varsa senin
Kendisinin var 😂 benim olsa odu patliyo😂
Iste 🤷🏻♀️😂 bilmiom😂
Hmm olabilri
Unutamamış seni
Kiz kiloluymus 🤷🏻♀️ begenmiyormus kizi
istedigim denemeyi getirdi almadim. Sinirlendi sen istemedin diye olmadik falan dio. O kolyeyi kim aldi sana diyor o telefon kilifini biri mi hediye etti dio
Aslında yapman gereken belli 😃 Detaylı konuşalım istersen
Ne diyeyim
Yaz bana istersen detaylı konuşalım
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Bu çocuk tam klasik “sorumluluk almayan flört” modeli 🙃 Şu an sevgilisi varken hâlâ sana laf sokup “senin yüzünden olmadı” diyorsa, hem pişmanlık hem egosunu kurtarma çabası var. Yani topu sana atıp kendini rahatlatıyor. Bu seninle ilgili değil, onun duygusal olgunluk seviyesiyle ilgili. Sen ne hissediyorsun, hâlâ aklın karışıyor mu yoksa net kapattın mı o defteri? 💬✨