Arkadaslar eski flortunuzle yolda karşılaşınca neden karşı kaldırıma geçersiniz?
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Hala hisler var olumlu veya olumsuz. Nötr olmak zordur zaten
Sadece flort iki kez kahve içtik. ufacik biseyden dolayı 20 tundur konuşmuyoruz.
Az önce bebi gördü karşı kaldırıma geçti.
Kendimi kötü hissettim.
Benden mi kaçtı acaba
Kızgın demek ki ve trip atıyor
Kizacagi bu durumda yok aslında. bilemedim
Beni görünce yol deistiriyorsa galiba hoşlanmıyor. gormek isteniyor beni
Trip atıyor, ki evet hoşlanti da yok maalesef
Mahalleden sevgili yapsam egosu incinir mu
İncinir, sanaldan yapsan daha çok 😆
Yaşlarınız kaç?
Hoslanti yoksa yine de incinir mi? Erkek gözüyle bak
Ben 30 o 38.
Yukarıda birisiyle baya yazistik yorumları okur musun. tam konuyu ogrenmeni istiyorum.
Ona göre cevap ver
İncinir evet, tamam okuyorum bi dk
Okudum, üst düzey birisi değil bunu diyeyim baştan, takıntılı ve trip atan yapısı var. Yaşı da küçük değil, bu yönden bakınca çok komik duruyor. Sanırım sorumluluk alacak birisi değil ve cinsellige vurgu yapmışsa her şey oradan belli olur zaten. Böyle insanlar kıskanır, bu sevgiden doğan değil, yedirememek olan kıskançlık.
Belli etmese de içten içe yer kendini
Özgüven sorunu da var
Aa evet ben bun sosyal medya fake hesaptan yazmıştım. Daha hiç yuzyuze görüşmeden cik niye gece cevrimici oluyorsun demişti.
Ama o mantıkla dusunu4sek de beni yedekte tutardı. neticede aynı mahalledeyiz sevgilim olursa gorcek. risk almazdı diye düşünüyorum. kafam çok karıştı
Lutfen sen bir erkeksin bana bir akıl ver. en son ben özür diledim ve yazmadı kendimi kötü hissediyorum bi sekilde egosunu sarsmam lazım.
Ne yapmalıyım?
Ozguven sorunu olduğunu sanmıyorum o konuda fazla patlama yaşıyor.
Bugun karşı kaldırıma geçince kendimi çok kötü hissettim sanki peşinden koşuyorum da kaciyor gibi oldu. bi şekilde bu durumdan kurtulmam lazım.
Yedekte tutmaz diye düşünüyorum şimdilik çünkü takıntılı insan hayatına giren birine takar ve onun üzerinden kendini var eder. Hiç umrunda değilmiş gibi davran ve kıskandırmak için biriyle birlikte olmuş gibi görün. Tabi mutlu da görün. Özgüven sorunu olduğuna eminim, sadece göstermiyor.
Instadan cikardim. wgatsaptan numarasını silmeli miyim yoksa profil resmimi görmeli mi?
Şimdilik görmese de olur, profile tanıştığını kişiyle resmini koyarsan ve görürse daha fena olur ya da benzer şeyler 😃
Cok tesekkur ederim :))
Rica ederim, konuşmak istersen yazabilirsin 🙂
Az önce profiline baktım iki tane kızı takibe almış takiplesiuorlsr.
Kendimi canım gibi hissediyorum
O zaman amacı cinsellik, maymun iştahlı demek ki, bir ihtimal pişman olmama gibi durum da olabilir tabi
Bencede cinsellikti amaci.
Ben olmaz demeye getirince bu şekilde davrandı bide üstüne ozur dileyinc3 afallsdi ne yapacağını bilemedi.
Yinede insan bisey yazar ozur dilemene gerek yok ben böyle bi ilişki ostiyorum diyebilirdi. karsi kaldırıma geçmek ne demek.
Biswt soylicem
Bunun egosunu sarsmak için hicbisey yapmicam. cunku yaptığım hersey ona kendini iyi hissettircek.
Numarasını da sildim
Aslında onu diyecektim ama kabul etmezsin diye düşündüm. Bir şey yapmaman en doğrusu. Ne sana zarar gelir ne de boşuna zaman kaybedersin. Zaten bir problemi olmasa açık açık derdi
Ozur dilemiş olmak canımı acıttı aslında haklı olan bendim.
Neyse sağlık olsun.
Takiestugi jiz guzel olsa içim yanmazdi neysee
Anlayacağını sanıp dilemişsin bir şey gitmez senden merak etme 🙂 güzel olsaydı en azından 😆
Herkes dengi dengine
Aynen. sagol vakit ayırdığın için
Ne demek, boş ver zaten çirkinmiş iki türlü de
Ben numarasını sildim profil fotom kalkinca o da benim numaramı silmiş son görülmesi vs yok.:D
Bırak gitsin takma
Terk ettiyse laf soler diye
Benim hakili oldugum bjr konuda tartistik ben sırf sevdiğim ozur diledim o ise cevap dahi vermedi 20 gün oldu.
Simdide böyle bisey yaptı. benden mi kaçıyor. sence beklemeli miyim bunu
Bekle bakalimm yazarmi yazmazsa vurucu darbeyi atarsin
20 gün oldu. ozur mesajıma cevap vermedi. instadan takipten ciksrdim.
Vurucu darbe nasıl yapılır lütfen taktikkk:))
Bekle biras daha cok az daha yazmazsa onemli bisey konusucam de telde daha rahat olur bu boyle olmaz senle ilgileniyorum ama bu ilgisizligin benim heycanimi baltaliyor de
Bir kez daha kendimi küçük dusurmem. ben haklıydım ozur diledim.
Cevap yazmadi.
Bide karşıya geçiyor.
Zaten artık ben bu egoyu istemiyorum da nasıl bir taktik yapmaliyim. aynu mahalledeyiz
Ozaman yokmus gibi davrancaksin hakliysan
Instadan cikardim whatsaptan mi çıkarmalı miyim?
Istiosun sanirim hala bekle cikarma ne tuaf erkekler varya ota boka trip atiolar
Konuşurken sort giyme dedi tamam dedim. sadece benum yanımda giyebilirsin dedi. niye senin yanında giyeyim falan diye çıkistim. hani cinsellik beklentin varsa olmasın falan demeye getirdim o da belli yaslardayuz dedi. bi kac gun konuşmadık sonra sen kimle beyl nasıl konuşacağına dikkat et dedi ben yine de özür diledim. konu bundan ibaret
Nasil tanistiniz bunla
Ben yazdım buna. zaten aynı mahalledeyiz buluştuk o da ben senden hoşlandım falan dedi iki kez kahve içtik. yazisirken cinsellige vurgu yaptı gibi geldi. ne demek disarda giyme sadece benim yanımda giy.
Evlenirsek olabilir dedim gülücük koydum konu buralara geldi.
Hemen evlilik muabbetine girmeyi sevmiolar erkekler yasi kac
Evlilik muhabbetine girmek istememiştim. benim yanımda giy deyince cinsellik beklentin var mi diye sordum o da belli yaslardayiz dedi.
Bende napalim o zaman dedim.
Bisey yapamayan dedi.
Bi kac gun sonra ben yazdım tartıştık.
O şekilde gelişti.
Ben belki abartmisimdir diye özür diledim hicbisey yazmadı çok saygısızca bi Davranış.
Bide yol deistiriyor:d
Kaba sey yaa bu ileride uzer seni
Cok kaba saygisuz yürüyen ego ay bi gorsen salağı tipsiz şebek.
Bide yol değiştiriyor sanki nikah dairesine goturcez:D
Mahalleden sevgili mi yapsam egosu kırılsın istiyorum
Bu arada yaşını sormuşsun 38
Ergen gbi tavirlar su yaptiiklari
Bence hoşlanan erkek bu kadar kısa sürede cinsellik konusu açmaz. bencr benim cinsellige karşı durusumu algıladığı için üslubuna dikkat et tarzi konuşup üste çıkmaya çalıştı. ben ozur dileyinc3 de şaşırdı. yapcak bisey bulamadı o yüzden sessiz.
Bu tavirlardan sonra bana yazcagini düşünmüyorum. yazsa da ben istemem.
Kendisi her yönden üst düzey birisi ben daha alt birini bulsam o mahallede görse egosu incinir mi sence
Incinir tabi ama sirf kiskandirmak amacli gidip yalnis birinide sokma hayatina
Sevgili olmam da bi kac kez mahallede gorunsem yeter cafede otursam hemen görür. cok tesekkur ederim canım
Rica ederim cnmm uzme kendimi emi.
Utanç
Utanacagi bisey yok. sadece flort ettik 20 gündür konuşmuyoruz.
Beni görünce karşı kaldırıma geçti.
Nasil zoruma gitti anlatamam
Benden mi kaçıyor sence
Utanmistir inanki
Yok canim ya aslan burcu ozguven tavan.
Tartıştığımız konuda ben haklıydım ona rağmen ozur diledim.
Mesaja cevap vermedi 20 gün oldu.
Simdide benu görünce karşı kaldırıma geçti
Ozguvensizlik
Ben geçmem 😂