Kavga edince bazen kuduruyom. Vermiyor almıyor yatağına ne yapmalı
2 ay
Sen hiç oralı olma isteme zaten gözün dışarı kayar korkusuyla o sana yakınlaşır seni bir yeri ile terbiye etmesine zaten müsaade edersen vay haline
Ama ben kavag anında istiyorum oyle tartışırken yapışıyom durağına bakıyo yatak odasına gidecez rahat dur diyor
Sevgilin trip seksine girmiyorsa aslında doğru yapıyor olabilir 😂 Çünkü kavgalıyken seks çoğu zaman sorunu halletmiyor, sadece üstünü örtüyor 💥 Sonra aynı konu yine patlıyor.
En güzeli, önce olay sakinleşsin, konuş, gönlünü aldır ya da sen al, sonra ortam yumuşayınca zaten o da sana doğru kayar 😏 Sen kavga sonrası mı daha çok istersin, yoksa barıştıktan sonra mı? 💭
Kavga sonrasında
Ayy sen net kavga sonrası tutkulusun 😏🔥 Önce hafif barış sonra duvardan duvara moduna geçersiniz 😜💋
Cevap
1Cevap
Buradaki erkeklerin lafını dinlersen ilişkinden bi b*k olmaz
oda abartıyor hanı durdurdugunda devam etmıyosunuz o zaman vay gucu yetıyor 😂
Konuşuyor dır dir sus sg diyorum o ara o da küfür ediyor bende kucağıma alıp yatağa götürüyorum. Bilerek yoksana diyor tekmeliyor
😂😂 bıraz dişil davranmayı öğrenmeli sevgilin o ne erkek gıbı
Biraz fazla sinirlendirdim
Ya sen burdan boşa soru olusturuyon git ona söyle böyle yapma hoslanmıyorum dıye ha sende her tartısmada onu yataga goturme bu sfr hem sinirlendırıyo hemde zevkıne bakıyo der yaşamaz senle bişey
Maymunu çok seviyom ama fazla belli etmemem lazım ne yapmalı cepte görüyor ilgi vermiyor ben ona ilgi verince. Ama sinirlenince çok tatlı oluyor hakkını arıyor ya ben bitiriyorum o an
bende öyleydım bana cok ilgi gosterdi cepte gördüm sonra pat diye bıraktı neye ugradıgımı şaşırdım yanı bak sırf cepte gormesın dıyede ılgısızlık yapma ama cokta peşinden koşma yoksa valla senı sklemez sadece eğer hep cok ilgiye alıştırdıysan Şu an anıden o ılgıyı kesemezsın orta derecedeyse ilgin kavgalarda mesela ılk an gerıde dur sonra gönül al cok usteleme barışsın etsın dıye
Canım onu istediğinde ne yapmalıyım. Kendimi tutmak adına veya ona nasıl yaklaşmalı
Sen cok cinsellik odaklısın ıns kıza bunu yansıtmıyosundur hahaha ama o konuda bence kendını tutma ıstedıgını belirt, hiçte oralı olmuyosa zorlama ama o zaman eril ol istediğimi alırım misali
Yok be o kadar değilim de canımı çektiriyor maymun yansitmiyom bence. Kendi de istediği oluyor ama söylemiyor utanıyor mu ne. Regle falan denk geliyor yapmak istediğimde acayip sinir oluyorum ama gönlümü alıyor. Onun gözünde erilim de. Sinir ediyom onu dövecek bı gün beni 😂😂
illaaakii cekerde hahahaha regl gununden once yakala hepte regl olmaz i
Daha mı azar regl öncesi
Verdırmelı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?