Küfür eden sevgiliye ne yapmalı?

Benim 3 senelik ciddi ilişkim var kendisi ilk başlarda yanımda başkasına dahi küfür etmeye utanan çekinen biriydi lakin bu son 1 sene içerisinde ağzı çok bozuldu bana karşı hiç saygısı kalmadı bi ara tartıştık bana ananı s*krm or*spu bile dedi ben ayrıldım yine barıştık bu tabii hâlâ küfürlere devam ben üniversite okuyorum kendisi çok kıskanç ve sağda solda erkek oturuyor mu diye soruyo yetmiyo kanıt olarak fotoğraf istiyor bugün sınava girmek için okula gittim haliyle o heyecanla stresle atmayı unuttum sınavdan çıkınca bi sürü arama mesaj fotoğraf atmadın yazma falan demiş bende cevap verdim direk görüntülü aradı sesimi kapattim aç aç aç sesi diyor bende sesi açtım kötü bişey de demedim sadece ona kızdım sesim babasına gitmiş herhalde bana dedi ki bir daha sesini yükseltirsen bana dinini imanını s*kerim bende yüzüne kapattım bir daha senle asla asla olmayacam diyip her yerden engelledim ve bana ulaşırsan seni rezil ederim dedim biliyorum yine ulaşmaya çalışacak sizce nasıl tepki vermelim gerçekten ettiği küfürleri çok kötü bir değil iki değil bıktım artık usandım

Küfür eden sevgiliye ne yapmalı?