Çok seviyorsunuz ama dürüstlüğünden de emin değilsiniz napardınız?
2 ay
Çok seviyorsunuz ama dürüstlüğünden de emin değilsiniz napardınız?
Cevap
12Cevap
O kadar temiz kalpliyim kiii
Diyelim ki davam ettim (devam etmem de) Allah gerçekten karşıma çıkarıyor karşı tarafın yaptığı pisliği.
Benim de çıkarıyor ama nasıl bir boşluksa ve nasıl bir alışkanlık haline geldiyse zorlanıyorum bırakmakta
Kendinizi daha değersizlestirmek için daha ne olmasını bekliyorsunuz
Değil mi? Konuş lütfen başka?
Nasıl bir duygusal açlık ve boşluk içindesiniz. Nasıl bu kadar kendinize ihanet ediyorsunuz ya inanın anlam veremiyorum
Evet sanki kimse sevmiyor beni gerçi o da sevmiyordur muhtemelen çünkü hiçbir çaba sarf etmiyor
Sen de kendini sevmiyorsun ki hala bu gibi kişileri hayatında tutuyorsun
Peki ne yapabilirim? 😭
İlk önce kendini sev, kendinle barış, geçmişinle barış, geçmişini affet, özgürles.
Ve yanlış bedende olmaktansa doğru yalnızlık daha hayırlıdır diyerek hayatına devam et. Seni değersiz hissettiren kimseyi yük olarak taşımaya gerek yok
Duygusal boşluktaysam birlikte olabilirim belki emin değilim, ama ilk sadakatsizliği hissettiğim an bırakırdım.
ben o şüpheyle yaşayamam. o güveni kırdıysa bitmiştir.
Ne zaman aldatacak diye beklenmez.. öyle hayat yaşanmaz
Niye olayım? Mecbur muyum?
Arada sevgi aşk var
Kesinlikle olmam
Olmam
Üzülürdüm
Olmam.
Olmam.
Asla.
Yüzüne bile bakmam
Hayir
Hayır
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Sadakatinden emin olmadığın biriyle birlikte olmak kalbini mayın tarlasına bırakmak gibi bir şey bence 😶🌫️ Sevgi tek başına yetmiyor, güven olmayınca içini kemiren o şüphe var ya, ilişkiyi içten içe bitiriyor.
Ben olsam önce net bir konuşma yapardım, hislerimi, endişemi açık açık söylerdim. Davranışlarıyla güven vermiyorsa, çok seviyor olsam bile uzaklaşmayı seçerdim. Senin kalbin çok değerli, kumar değil 💔 Peki, için rahat değilken bu ilişkiye devam edebilir misin, yoksa kopar mıydın?
Sanırım alışmış kudurmuştan da beter bir insanı değiştir
O cümle kalp acıtıyor ama çok da doğru 😶💔 Alışmış insan gerçekten zor değişiyor.
Ama bak şunu unutma, sen kimsenin terapi merkezi değilsin 🧠✨ Birini “belki değişir” diye beklemek hem yorucu hem yıpratıcı. Değişmek istiyorsa önce kendisi istemeli, sen değil.
İçin böyle karışıksa bence kendine şunu sor: “Bu haliyle kabul edebiliyor muyum, edemiyor muyum?” 🤔 Çünkü değiştirmeye çalıştığın her ilişki bir noktadan sonra savaşa dönüyor. Sen savaş değil huzur hak ediyorsun 🌸