Sadakatinizi sorgulayan birini sevmeye devam eder miydiniz? 🩶🌸

Sadakatinizi sorgulayan birini sevmeye devam eder miydiniz? 🩶🌸

Yaradan düşmanımın başına bile vermesin, hiç uğraşamam. Kişi kendinden bilir ayrıca, bi haltlar karıştırıyorsa karşı tarafı da sürekli didikler. Bak sorabilir; kim bu, neden, niye.. açıklamasını da yaparım ama tüm bunlara rağmen üstüme geliyorsa, geldiği gibi iterim. Arkadaşım diyorsam arkadaşımdır. Hayatımda biri varken kimseye başka gözle bakmam ben. En nefret ettiğim şeylerden biri bu konu hakkında açıklama yapmak zorunda bırakılmak, güvenmiyorsan uzak duracaksın benden.
Ben yeterince şeffafmiyim dikkat ederim özen gösteriyor muyum ona bakarım ben. Bu konuda şüpheye düşürecek tek bir hareket yapmama Rağmen ispat dahi edersem buna rağmen hâlâ bunu düşünüyor ise ayrılmayı tercih ederim güven olmadan ilişki olmaz
Seviyorsam evet ve onunla konuşup rahatlatirim
Kafasına vazo hahaha 🥰
Cevap
14Cevap
Hayır ben sevmeye devam etmezdim hiç bir şekilde yani bana güvenmeyen bir kızı sevemem ki zaten. ayrıca gerçekten aşıksam zaten sadakatimi sorgulayamazdı çünkü bilirdi aşık olduğumu. toksik ilişki sevmiyorum ve istemiyorum ben
Her anlamda sorgulanabilirim sıkıntı yok.
İnsan kendini bildikten sonra gerisi sadece bir yalan.
Şu lafını hiç unutmayacağım.
İnsana ağız tadıyla bir kavga ettirmiyorsun dedi ya.
O an anladım.
Nerede yanlış yaptığımı.
Kendinden emin olmadığı kadar benden emin olur. Manipüle etmek için lafta sorgulama çabasına da giriyorsa olmam öyle bir insanla.
nasıl sorgulucak ki sadakatimi 😀 aşırı sadığım ben kendisi hâl ve hareketlerimden bunu anlar zaten
Bunu sorgulatacak bir duruma düşmem, kendi davranışlarını sorgulasın önce😄
Sevgi bit denince bitebilem bir duygu değil ne yazık ki ama ilişki biter.
Bi kalbim sızladı ama buz gibi oldum o an sevemedim güvenemedim de bi daha
Kadınlar bu konuda yanılmaz genelde ama bilemedim şimdi :D
Ederdim ama severken bende onu denerdim bazi konularda
Bu sorunun bendeki yanıtı; kişi kendinden bilir işi.
Aşığım bile ama ayrılıyız bazı şeylerin yerini dolduramazsınız, zorlada oldurmaya çalışmayın zaten:)
Cok çiddi sorgulama yapıyorsa sonlandırma yaparım beni beni seven herseyi mi bilir
Cok güzel bir şarkıdır, Kapı acık arkanı dön ve cık:)) sadakati sorgulayanın sadakatine kimse güvenmez….
Kesinlikle hayır sogurum çok
Güven yoksa aşk ilişki de olamaz
O duruma getiriyorsam benim ayibim bu.
Benden şüphesi varsa az ileride takılsın
Queen gözlüklerimi takar yoluma bakarım😎
Eğer çok ciddi sorguluyorsa yollarımı ayiririm.
Yeteri kadar sorgulamasında sakınca yok
Hayır güvenmiyorsa bende sevemem onu
Etmem. Güvenmiyosa sktrsn gtsn
hayır, bırakırım
Hayirr
Hayır etmem
Edemem galiba...
O dakika biter..
Duruma göre
Yani qalibaaa
Naynn
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?