Boşanma sürecinde, çocuklu ve geçmişte sadakatsizlik yaşamış biriyle ilişkiye başlamak mantıklı mı?

Birine daha tanışmadan bayağı tutuldum, beğendim ve nasip ya denk geldi, çalıştığım işyeriyle ilgili bir vesileyle muhabbetimiz açıldı, iş konusuyla küçük flörte başladık, 2 kez kahve date yaptıktan sonra gerçekten duygularımızın oluştuğunu hissettik. 3. kahve içmemizde bana daha önce evli olduğunu, 1 senedir boşanma davasının sürdüğünü, 2 çocuğu olduğunu söyledi. Boşanma gerekçesinin de sadakatsizlik ile ilgili olduğunu gördüm. Ve bunları daha ilerlemeden söylemesi gerektiğini iletti çünkü ikimizde de duygular var olmaya başlamıştı. Yaşlarımız da o 26, ben 24. Ayrıca somut şekilde gösterdiği için hepsini aramızda güvensizlik durumu yok. Ben daha önce bir nişan attım ve ben de açıkça söyledim. Ben de kimseyi geçmişiyle yargılamak istemiyorum. Ayrıca içimde ona karşı çok büyük duygular var. Denemeye değer mi?

Boşanma sürecinde, çocuklu ve geçmişte sadakatsizlik yaşamış biriyle ilişkiye başlamak mantıklı mı?