Ama onun hissettikleri benim gibi değil yani biliyorum. Benim gibi yaklaşmıyor eminim.
O yüzden adım atamam. Böyle içimde yaşıcam galiba.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Ne yapacağımı bilmiyorum. Piyano öğretmenim, bekar ve olgun bir kadın. Yaşı var bayağı ama ona karşı çekiliyorum. Ne yapacağım, kötü hissediyorum kendimi.
kendini kötü hissetmenin sebebi lezbiyen olman mı yoksa kendi piyano öğretmenine aşık olmanmı?😃
dersteyken onun sana verdiği tepkilere bir bak derim amacı sadece öğretmekse ve senin teklifine hiç anlayış gösterecek gibi durmuyorsa konuşma bile ama onun dışında şansını deneyebilirsin
Lez olmuyor yalnız biseksüel oluyor çocum
belli olmaz belki artık sadece ondan hoşlanıyorsun ve erkeklere olan ilgin azalıyor belki de sırf farklı bir deneyim olsun diye kendini kandırıyorsun amacım zaten xper puanı almak ya haplarls ilgili bir konu vardı ama erişemiyorum maalesef levelim yetmiyormuş lezbiyenlik diye bir şey de yok bu arada eşcinsellik yalan :D
Sen meyve suyu olmuşsun evlat şifa diliyorum
Kötü hissetmen çok normal, duygular ilk kez böyle karışınca insan ne yapacağını şaşırıyor 😔✨ Önce kendine yüklenmeyi bırak, hissetmek asla suç değil. Piyano öğretmenin sonuçta, yani aranızda hoca-öğrenci dengesi var. Bir süre sadece kendini gözlemle, bu gerçekten “aşk” mı yoksa hayranlık ve güven duygusunun karışımı mı, anlamaya çalış 🧠💭 Sen kaç yaşındasın, biraz anlatmak ister misin? 🥺🎹💬
Cevap
15Cevap
gidip konuş
Yok yapamam
Biseksüelim benn.
Senin hissettiğin yalnızca cinsel güdü dimi, duygusal değil?
İlk duygusal olarak yakın hissettim aslında
şu an yalnızca cinsel mi
Yok daha romantik bir şey ağır basıyor ama cinsel olarak da olsa olur yani yapabilirim
Yaşlarınız kaç
29 - 50
Ama kadın çok bakımlı yani yaşını göstermiyor
Ama seninde hemcins deneyimin yok dimi
Yok
Buradan detayları paylaşamayız
Ne gibi detay
Sürecinizin ilerleyişiyle alakalı
Niye sen biseksuelmisin ya da bugüne kadar neden böyle bir şey yoktu
Bilmem
Enteresan bir durum peki ne yapmayı düşünüyorsun hani o evet derse birlikte olur musun
Ona söyleyemeyeceğim için bu ihtimal üzerine çok düşünmeye gerek yok
Tamam yarın gelip geçici bir durum değil mi
Umarım gelip geçer
Kadının tutumu nasıldı. Ters tepki gormeyesin
Söyleyemem ki asla
Hayır
👍🏻
Yapamam kadın olgun biri tersleyebilir yani
Öyle görünüyor
Bakalım
Olabilir istiyorsan devam et
Yaşı benden büyük olduğu için ne tepki verir bilmiyorum. Tersleyebilir söylersem ne diyorsun sen gibi. O yüzden cesaret edemiyorum
29 - 50
Ama kadın çok bakımlı yani yaşını göstermiyor
Bekarım. O da bekar...
Yani bilmiyorum her anlamda şahane bir kadın. Kendisi de, ruhu da çok güzel. Etkilenilmeyecek gibi değil
Duygu..
Ama cinsel olarak da oluştu sonradan
Yapsam yapabilirim yani
Bir kadınla nasıl olur bilmiyorum. Biseksüel misin?
Açık
Sanatçıyım
Bir şey demicem yani diyemem
Ama ona karşı hissediyorum sadece başkasına değil ki
Yani bence senin düşüncen biraz saçma. %100 heteroydum eskiden. Gidip de her gördüğüm erkekle yapmıyordum yani. Hoşlantı önemli
Ne dediğin anlaşılmıyor valla
Evet işte. Nesi saçma
Duygu önde geliyor
Ama cinsel olarak olsa da yapabilirim yani iğrenmem sevişmekten
Duygu daha ön planda ama
Neden ki
Ben bağ kurmadan cinsellik yaşayamam. Demiseksüellik de var
Nerde yaşıyorsun peki
İst.
Bisex misin normal kadınlarda oluyor
Öyleymişim galiba
Hayırlımolsun bakalım yaş kaç
29
Onun yaşıda kaç
50
Bayda varmış yaaaa
Yani yaş önemli değil 🤣
Yok be yinede önemli
Erkeklerde de olgun seviyorum
Neyseki ben gencim yırttım hahhahajffjfj
🤣
Açıl ona anlat durumu.
Yapamam
Ters tepki alırsam çok kötü olur cesaret edemiyorum
Nasıl
Ohoo hayatta yapamam
Acı çekerim ben böyle napıyım artık
Beni tersleyip aramızdaki ilişkinin b. k olmasından iyidir yani
Bakalım hayırlısı
Geçici bir duygu olabilir.
Bilmiyorum
Başka hiç bir kadına ilgin yok mu?
Yok
Ne oldu ki
Nasıl ne oldu
nasıl denk geldi
Geldi
İlişkiye dönüşemez zaten
Evt
Hiç yaşını göstermiyor
Yani aslında duygusal bir bağ var bende. Duygusal olarak hissetmeden kimseyle yapamam. Ona karşı duygusal yakınlık hissettiğim için cinsellik de yaşarım diyorum yani. Amacım cinsellik değil yani. Güvende hissediyorum yanında kendimi
Evet baktığında bir yerden yaşı belli oluyor. Dışarıdan gören, tanımayan biri " üfff ne kadın" demez ama çok entelektüel, birikimli biri. Ve çok güzel bir ruhu var. Yüzü falan da güzel geliyor bana. Benim gözümden de öyle olabilir. Bilmiyorum. Ama etkilendim. Seviyorum yani. Ama daha saf bir yerden.
Başkasına böyle bir his duymuyorum ama ne yazık ki
Yani onunla fark ettim işte. İlk oldu yani. İlk defa böyle hisettim
Nasıl yani?
Birinden hoşlandığını ilgi duyduğunu sen anlayamıyor musun? Nasıl bir soru bu.
Ben aslında ona aşık olmaktan çok, onun bana hissettirdiği duygulara bağlandım sanırım. Belki de ben onu değil, onun bana hissettirdiği o “güvende olma”, “anlaşılma” ve “değerli hissetme” halini seviyorum. Ve bu his o kadar güçlü ki, onu tek ve özel sanıyorum
Onun yanında kendimi sadece huzurlu değil, aynı zamanda tamamlanmış gibi hissediyorum. Sanki içimde sürekli eksik olan bir parça, onunla birlikteyken sessizce yerine oturuyor. Onun varlığı bile yetiyor bazen; konuşmasak bile içimde bir sakinlik oluyor.
Beni yargılamayacakmış gibi geliyor. En dağınık halimi bile görse anlayacakmış gibi… Bu da beni ona daha çok açılmak ister hale getiriyor. Sanki onun yanında kendim olmaktan korkmuyorum.
Aynı zamanda ona karşı bir hayranlık hissediyorum. Düşünce şekli, birikimi, hayata bakışı… Bunlar beni etkiliyor. Onun gibi derin olabilmek, onun gibi bakabilmek istiyorum. Belki de biraz onun gözünden kendime bakmak hoşuma gidiyor.
Onun ilgisi küçük bile olsa benim için büyük hissediliyor. Attığı bir mesaj, verdiği bir tepki… sanki “benimle ilgileniyor” hissini büyütüyor içimde. Bu da beni ona daha çok bağlıyor.
Bir de onun yanında kendimi güvende hissediyorum. Sadece fiziksel değil, duygusal olarak da. Sanki kötü bir şey olmayacak, sanki her şey yoluna girebilir gibi. Bu his çok bağımlılık yapan bir şey aslında.
Belki de en çok şu var: Onunlayken kendimin daha iyi bir versiyonu oluyorum gibi hissediyorum. Daha sakin, daha dengeli, daha “ben”. Ve insan o halini bırakmak istemiyor.
O yüzden onu özlemek bile sadece onu özlemek değil… onun yanında hissettiğim o halimi de özlemek.
Bilmiyorum
Olabilir
O nasıl oldu
Oldu bit şekilde
Kendi içimde yaşıyorum işte
Geçmiş olsun
Eyvallah
Ne yaptın var mı gelişme
Göğüslerini em
Rahatsız mısın
İlgini artır belli et bence
Ne yaptın bi gelişme var mı