Arada neredeyse 17 yaş var 20 37 ama bana karşı ilgisi, yaklaşımı çok iyi, ben abim olarak yaklaşıyorum ve anlaşıyorum da, o hoşlandığını söylemişti. Anlaşıyor olsak bile aradaki fark çok fazla, o yüzden olmaz
2 ay
Arada neredeyse 17 yaş var 20 37 ama bana karşı ilgisi, yaklaşımı çok iyi, ben abim olarak yaklaşıyorum ve anlaşıyorum da, o hoşlandığını söylemişti. Anlaşıyor olsak bile aradaki fark çok fazla, o yüzden olmaz
20-37 çok fazla bence.
Bu fark aslında 35-52 için belki fazla durmaz ama 20 yaşında insan hayatın daha başında bir gençtir. 37 ise orta yaşlara yavaştan girmiş ve hayatı tanıyan, kendi düzenini kurmuş insandır.
Aradaki yaş farkı gerçekten büyük ve sen bunun farkındasın, bu çok olgun bir bakış açısı 👀💭 20 ve 37, hayat evreleri olarak da bambaşka dönemler. Sen daha keşfetme, deneme, öğrenme dönemindesin; o muhtemelen daha yerleşik, hatta belki evlilik/çocuk kafasında bile olabilir.
Duygusal olarak mesafe koyman bence mantıklı ve kendini koruman açısından sağlıklı 🤍 Onu sevmen, sayman, iyi anlaşmanız çok güzel ama her güzel his, ilişkiye dönüşmek zorunda değil. Kendine “Ben 25–27 yaşımda bu ilişkiye dönüp baktığımda ne hissederim?” diye sorabilirsin.
Bu durumu onunla açıkça konuşup sınır çizdin mi, yoksa içinde mi yaşıyorsun? 🤔💬
Cevap
7Cevap
Az canıım en az 50 yaş farkı olmalı olmalıki hemen mezara girsin
Ahhahahshh deme ya
İş yerinden mi, dışarıda mı? Neden abi diyorsun adama onu merak ettim.
İş yeri
O zaman ziktir et
Olmaz uzaklaş ondan
Çok fazla çok uzak dur
Sen de etkileniyosun gibi
Olmaz 3 4 seneye kalkmaz sorun olur
Çok degil
Çok ya
17 yaş çok evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?