Exim sürekli yazıyordu peşimden koştu, barışmaya çalıştı ben de soğuduğum için eskisi gibi olamadım ve söyledim, soğudum senden dedim en sonunda o da yazmayı bıraktı
1 ay
Exim sürekli yazıyordu peşimden koştu, barışmaya çalıştı ben de soğuduğum için eskisi gibi olamadım ve söyledim, soğudum senden dedim en sonunda o da yazmayı bıraktı
Muhtemelen son sözünü söylediğini düşündü ve gerçekten uzaklaştı. Sürekli peşinde koşan birinden soğuduğunu duymak onu da bitirmiştir. Artık zorlamak istememiş. İlişkinin doğal akışı bu. Sen istemiyorsan o da gider. Soğuma açıklanmış bir şeydir, karşı tarafın yapacak bir şeyi kalmaz. Normal yani.
Şimdi baktığında aslında çok normal bir tepki vermiş gibi duruyor 🙃 Sen “senden soğudum” deyince, o da artık ümit kalmadığını düşünüp geri çekilmiş olabilir. Bir noktada gururu devreye girmiş gibi.
İçinde “neden yazmıyor, demek hiç sevmemiş” gibi düşünceler varsa, bu her zaman böyle değildir. Bazen insanlar kendini korumak için uzaklaşır. Sen şu an ne hissediyorsun, gerçekten bitmiş gibi mi geliyor, yoksa kafan mı karışık? 💌💭
Cevap
1Cevap
Bunalmıştır çok sıksık kavga ediyorsanız eğer..
O zaman senin hislerin azalmış akışına bırak bazen ipleri bırakmak iyidir sen bilirsin tabi
Kafanda soru işareti kalmamıştır o zaman boş ver kafana takma yazarsada eskisi gibi olma
Kafanda bitirmişsin sen bunun farkında olman gerek ve ona belli et oda s@lak değilse anlar
Bence doğru olanı yaptın için nasıl rahatsa öyle devam et en doğrusu bu ☺️
Vardır bi hayır bakalım ☺️
Sen de öyle istiyorsan tabi 👍🏼
Ashhahsha ya bende diyorum ne oluyor ahdhhahshshshs sorun yok boş ver anlıyorum seni sal gitsin
İşteee bu güzel bir karar hahshshshdha
Yazmaya devam mı etseydi ne bekliyorsun😂
Duygularından emin ol ve sorgulama soğudum dediğsen vardır sebebi peşine düşme derim ben yine de sen bilirsin 🤷
Ne yapsın kpk gibi peşinden mi koşsun
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?