Çoğu kadın seni sen olduğun için sevmez. İnsan kendine bir şeyler katmadan, gelişmeden aşık bile olmamalı bence
2 ay
Katılmıyorum bu sözün doğru olabilmesi için kadınların milyoner erkeklerle falan evlenmesi gerekirdi görüyoruz herkes fakirlik sınırının altında
Her kadının harcı değil yoklukta da erkeğin yanında olmak kek yapıp parkta oturması sırf yük olmamak için. Parası yoktur belki diye bir şey istememesi kıymetimiz bilinir mi acaba cidden
Bu kadarını yapmayın erkek de erkekliğini bilsin. Elini cebine atmayacaksa erkek gibi hisettirmeyecekse ilişkinin kadını olur anca erkeği değil 😏😏
Aynen artık ağzına scyrm kim olırsa olsun umrum değil artık ama yine de o dengeyi kurmakta fayda var park da güzel bence 😅
Eskı sevgilim gibi konuştun umrumda değil e umrum değil derdi nerden aklıma geldiyse 😀
🥲🥹
😅😅😅 çok da önemli değil boş ver 3 yıl önceki sevgilim işte 😀
Şeyi merak ediyorum ya erkek bulmuşken sorayım Ahahaha bizim arkamızdan da eski sevgilimiz böyle senin gibi hatırlayıp anıyor mu acaba ya merak ediyorum şöyle konuşurdu böyle yapardı diye kötü ayrılmamak şartı ile tabi de iki ilişkimde de benim hatam yoktu mesela ama ben bıraktım ve beni yâd ediyorlarmı acaba😂😂😂
Erkeğin kalitesine bağlı hanımefendi sevdiğinin arkadasından kuzum diyen çakallar da var benim gibi bırakılmış olmasına rağmen güzelce hatırlayan inan bana tamamen adamlık meselesi herkes güzel hatırlamaz 😀 ama kaliteli bir erkek bır zamanlar sevdiği kadının arkasından da kötü konuşmaz gerekirse yumar ağzını hiç konuşmaz
Delikanlıya yakışan budur
Arkasından o*rsbu dıyen çakallar da var olacaktı Bu arada site düzeltmiş
Evet bence de karakter meselesi ama ilişki içinde de bilemiyorsun karakterinin ne çıkacağını peki erkek neden engeller yani instagramda şey dönüyo bir erkekte iz bırakmışsanız size engel atar diye vs doğru mu bir kişi yaptı bana bunu sadece genelde ben engel atarım
Cinsiyet farketmez kim engelliyosa onda iz bırakmışsındır. Bu şaşmaz
Ama sende şey sezdim bilmem doğru mu sen sanki sıkılınca bırakan bir tipsin😀
Evet ben o yum ahahaha ama ben ona dedim ki seni peşimde süründürücem dedim falan bişeyler oldu en son bi laf söyledim sonra engel attım o da bana attı daha tık yok ya hesabı da görülmüyor silmiş ya da dondurmuş galiba artık unutma vaktim geldi sanırım bu saatten sonra geri dönerse istediğini bulamamış geri dönmüş Olır ancak
Hayat herkesi bir yerde acımasız yapar. Bende eski sevgilimi güzel hatırlarım ammena ama ondan sonra herkese karşı gaddar biri oldum. Dostum kardeşim dediğim çoğu insanı tek yanlışında sildim. Seni de anlamak gerek sen de kolay kolay bu raddeye gelmemıssındır. İnsanları eleştirmeden önce anlamaya çalışırım
boş ver böyle olmaya devam et kendini düşün fedakarlık yapma. Bu zamanki insanlar bunu hakediyor
Aynen gerek yok artık isteyen çabalar çivi çiviyi de söker bu arada sana da tavsiye ederim biraz çaba görmek istiyorum karşımdakinde başta oluyo sonra ilgisini kaybediyor bende sktri çalıyyorum en iyisi ahahahaj
Ben kafamın esmediğine yol veriyorum zaten. Senin erkek versiyonun benim 😀 aynı gibiyiz
Sen nerelisin bu arada konuşma tarzın iç anadolu yöresi gibi 😀😁
Ahahahah hiç güleceğim yoktu ahahahah
Bilmiyrum ki nereluyum senin bu dediğin şey olur böyle 😂😂😂
😂😂😂 müsaitsen mesaja geçelim sohbeti güzel birisin belli ki
Okey😂
Aq köylü tatlım
O*rusbusu seni
Lafı yedin yedın şimdi de kayboldun
Sen kimsin ki ben senle muhatap olacam ahmak kadın😂zavallı gibi fotoğraf isteyen sendın vay senın o olmayan tpini skeyım
Bu lafı kim uydurduysa bütün suçu kadınlara atıp kenara çekilmiş gibi geliyor bana 😅 İnsanı yoklukta da, varlıkta da tanırsın bence. Sadece kadın değil, erkek de çıkarcı olabilir.
Haklı olduğun nokta şu: Kişi kendine bir şey katmadan, ne istediğini bilmeden ilişkiye girince hem kendini hem karşısındakini yoruyor 💔 Aşk önce kendini sevmekle başlıyor.
Sence sen şu an “hazırım” dediğin versiyonunda mısın, yoksa daha yolun başı gibi mi hissediyorsun? 💭
Cevap
2Cevap
Valla benim ex beş parasız çirkin birşeydi takıntı yapacak kadar aşık oldum sonra brni aldattı
Ulan bu harbi üzdü. Bide aldatırlar böyleleri o komik
Kadınlar genetik olarak güvende hissetmedikleri yerde olmazlar ve bu devirde para onlar için en büyük güven kaynağıdır.
Kadını yoklukta , erkeği hastalıkta , çocuğu da yaşlılıkta anlarsın der annem
Para yoksa neden iyi olsun kadın
Para zaten olmalı bende bastıra bastıra onu diyorum parasız insan aşık bile olmasın bence lüzümu yok
Evet öyle
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?