Yani bence o saatte uykusundan feragat ederek mükemmel bir sofra hazırlayan kadın seni seviyorum demeyebilir Sakın bu kadının görevi tabii ki hazırlayacakcılar gelmesin aman ha :D
Sahur hazırlayan kadın seni seviyorum demese de olur mu?
Sahuru kim hazırlarsa hazırlasın karşı taraf minik bir jest yapıp eşini öpmeli ve seni seviyorum demeli ki, sahura daha bir istek ile kalkıp masa hazırlayalım 😊😜
@Boooosver Güzel kardeşim, sanırım anlamamışsın ancak hakaret etmeden, yaftalamadan önce bir sorun "abi ne demek istedin?" diye, bizde tane tane anlatalım. Şair burada demek istiyor ki, Kadın eşine o saatte kalkıp sahur hazırlıyorsa, erkeğe seni seviyorum demese de olur. Yani zaten sevdiğini göstermiştir o saatte ona yemek hazırlayarak. Eğer anlamadıysan farklı dillerde de yazmayı denerim, yobazlığım buna engel değil.
Kadin seni dusunmus kalkmis emek vermis seni seviyorum demek nedir kuru bir kelime zaten kadin bunlari yapiyorsa sevdiğinden değer verdiğinden yapiyordur kolay değil gecenin bir yarisi kalk yap emek bu. bos bos seni seviyorum ee karin doydumu? Hayir baslarim oyle sevgiye. kalkacaksin kadin hazirlamis ozenmis off off diyeceksin ellerine saglik sen diyeceksin seni seviyorum diye.. budur sevgi bana gore. Bu devirde yok boyle simdi az yede hizmetci tut derler...
Ev içinde bir hireyarşi söz konusudur. Kimisi yemek hazırlar kimisi başka şey daha eşitlikçi bireyler ise görevleri paylaşabilirler misal yemeği beraber yapmak gibi. Bunlar sevgiden ziyade uyumun göstergesidir. Zira aman aman bir sevgi duymayan çiftlerde bu uyumu gördüm. Yani kısacası ev içinde ki hireyarşiye uymak sevgi değil uyum ve sorumluluk göstergesidir. Sevgi dil ile iletilmeli öncelikle. Kelimelerin gücüne ihtiyacımız var herzaman.
Sevgi yi soylemwk yerine göstermek daha güzel bence. evet zorunda değil kadın uykusundan kalksın birde bebeği varsa uykunun her dk si kadın için kiymetliyse ve kalkiyorsa yine de bu seni seviyorum demenin en güzel halidir.
Bunlara takılmam, kendimde hazırlayabilirim. Bu kadının, görevi değil. Hazırlarsa, çok güzel bir jest olur. Onu çok güzel mutlu ederim, her gün hazırlamak ister.
@Rmzn6767 evde hem ev işi yapıp hem aynı anda çocuk bakmak dısarida çalışmaktan kat kat daha zor. O yüzden bir kadın ev hanimi bile olsa dısaridan gelen erkek kadına yardım etmeli (vicdanı varsa)
Dışarıda çalışan bir insanın mesai saatleri dışında ve ayrıyeten tatili de oluyor. Ama ev hanımlarına hiç tatil yok. O yüzden vicdanlı olup her koşulda yardim etmesi gereken siz erkeklersiniz. Kusura bakmayın