İlişkimde aldatıldım ve ayrıldım. 4 ay oldu ve ailem görücü birini buldu sizce hakkına girer miyim?

Ailemin haberi vardı sevgilimden. Aldatıldığımı kimseye söylemedim kendi kendime acımı çektim. Bu görücü olan kişi daha önce de anıldı ama o zamanlar sevgilimle aram iyi olmadığı halde istemiyordum. Aldatma sonrası 1-2 aydır daha iyiyim toparladım baya. Şimdi ailem tekrar o konuyu açtılar. Tanımıyorum ama düzgün efendi biriymiş. Eniştemin tanıdığıymış aynı yerde çalışıyormuş. Ben eniştemle konuştum dedim şu an halim karışık kimsenin hakkına girmek istemiyorum (eski sevgilimden ve aldatmadan eniştemin haberi yok) ve kendi ayaklarım üstünde bi durayım dedim. Eniştem ama çoktan planları kurmuş ve bana dedi ki bi sorayım hâlâ kimse yok mu diye ve senden bahsedeyim dedi. İstemiyorum dedim çünkü gerçekten kimseyi üzüp onun da vebalini almak istemem en büyük korkum. Geçmişimi anlatmak da isterim ama nasıl ne zaman anlatılır bilmiyorum. Yüz yüze anlatmak isterim. Eğer olursa 2. buluşmada her şeyi anlatayım isterse devam görüşürüz istemezse de bırakır kararı ona bırakmak isterim. Sizce? 1. buluşma eğer kimse yoksa hayatında kesin olacak gibi. Eğer beğenmezse beni zaten bir daha buluşulmaz ve anlatmama gerek kalmaz ama eğer beğenirse 2. buluşmada anlatayım diyorum. Geç mi olur? Evlilik konusunda zor biri değilim efendi, dürüst, merhametli, imanlı, güvenilir biri olsun istiyorum sonra zaten zamanla severim. Önceki ilişkim 6 senelik uzak mesafeydi. Kabul eder mi böyle biri beni buna rağmen onu da bilmiyorum ama eğer olursa afallamak istemiyorum adımlarımı planlamak istiyorum

İlişkimde aldatıldım ve ayrıldım. 4 ay oldu ve ailem görücü birini buldu sizce hakkına girer miyim?