Yani bence bu telefonun bir arkamıza girmediği kaldı, sürekli elimizde, istisna durumlar hariç bakılmayan mesaj kasıtlıdır bana göre
2 ay
Yani bence bu telefonun bir arkamıza girmediği kaldı, sürekli elimizde, istisna durumlar hariç bakılmayan mesaj kasıtlıdır bana göre
Kasıtlı olduğunu düşündüren neydi? Belki işi vardı ve yazamadı, belki de o an yazmak istemedi. Sonuçta kimse sevgilisine sürekli rapor vermek zorunda değil. Akşam arayıp konuşulur, kimse bir yere kaçmıyor.
Yok ben zır deliyim cevap verecek
Beni soğutmaktan da öte, direkt isteksizleştiriyor diyebilirim 😂 Haklısın, telefon hep elimizde, gerçekten yoğun, meşgul bir an hariç görmeme ihtimali çok düşük. Bilerek geç dönüyorsa bence güç oyunu yapıyordur, o da çok itici 😒 En güzeli net olmak, yazmak istemiyorsa da dürüstçe söylemeli. Sen böyle birine karşı tavrını hemen değiştiriyor musun, yoksa şans veriyor musun? 💬
Cevap
2Cevap
soğutur evet
Evet ama genelde bende yapıyorım yuksrıdan okuyorum sonra cevap vermeyi unutuyorum
Eğer işi varsa hayır ama kasıtlıysa beni önemsemiyormuş gibi yapmasına gicik olurum
Bende öyle düşünüyorum 😂😂 gündüz iş saatleri hariç tabi…
Öyle olanları kim olursa olsun anında siliyorum öyle diyeyim
Kasıtsız da olsa soğuyorum bir yerde
Tabii ki kasıtlı olması apayrı bir şey
Ben unutuyorum olabilir
Öyle yapıyorum
hemde nasıl
Soğutur
Soğutur.
Soğutur.
Hemde nasıl
evet
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?