bir kişiye yalandan seni seviyorum dediniz mi?dediyseniz, neden?
Ağzımdan kaçtı
Ağlıyordu
Anlık yakınlaşma esnasında
Sarhoştum
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
valla ben söylemedim Allah söyletti :) Geçen sene beni 14 yaş büyük birisi seviyodu ben ısrarla istememe rağmen adam hayallerini benim üzerime kuruyodu.bana araba aldı ( kabul etmedim ) güzellik salonu açmak istedi felan her anımda yanımda ama. Sonra birden ne olduysa söyleyiverdim
sonra işin içinden çıkamamıştım
zor oldu ama kurtuldum.. Kız bide tekin bi herif değildi yani kaçırcam bile diyodu. Çok şükür atlattım
demedim
su cümleyi herkese söyleyipte ağzına sakız eden tiplerden nefret ederim.ASLA SEVMEDİĞİM HALDE SEVİYORUM DEMEDİM DEMEMDE HİÇBİRKIZIN/ERKEĞİN GURURUYLA OYNANMASI TARZIM DEĞİL.!
Cevap
6Cevap
söylediğim an tüm duygusallığını kaybedip karşımdaki sıradan birine dönüştüğü için gerçekten hiç söylememiş sayıyorum
D seçtim.Hiç bir zaman sevmediğim birisine seviyorum demedim.
yalan olarak dememişimdir, öyle hissetmesem bile öyle hissettiğimi sanıp demişimdir, çok kişi de bu şekilde demiştir diye düşünüyorum
demişliğim oldu. kaşındaki seni seviyorum deyince sus pus kalamıyorsun. ben de seni seviyorum diye cılız bir ses çıkıyor ağızdan ister istemez
E dedim..gercek sevsem bile solemekten zorlanirim..yalandan nasi diyim..aslaa..
demedim...
diyemiyorum..
demek istemiştim, diyemedim..
Dersin ileride .
o anın getirisi bir şey evet belki o kadar yoğun hissetmiyorsun falan ama aşk da kendimize yalan söylemekle başlamaz mı?anlık.
Sarhosken olur sadece hissetmedigim bisyi asla soylemem
a şıkkına çok güldüm..:)) ben demedim..seviyorsam seviyorumdur...
Yalandan hiç kimseye seni seviyorum demedim.
E, demedim demem anı kurtarmak için yaşamıyorum...
"Bende seni" diyorum.
Hayir demedim dememde...
Sarhoştum, hatırlamıyorum.
Bir kişiye dedim ve yalan değildi..
demis olabilirim..ama sallamamislardir
evet.hak etmişti
Demedim hiç.
demem
demedimm...
Demedim hiç öle
sarhoştum
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?