Söylemedim
Söyledim
Yalan söylediysem cümle, alem sevsin 🤣
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Hayır ama o bana söylemiş. Aylarca başkasıyla aldatmış ve rahat rahat onunla olabilmek için de ayrılmak istemiş. Oysa sensiz boşlukta savruluyorum, sensiz bir ben düşünemiyorum, seni çok seviyorum aşığım sakın unutma, beni isteyen birçok kadın oluyor ama ben senden başkasını istemiyorum, bana güven.. daha neler neler demişti ama aylarca aldatmış. Benimle buluşma planı yaparken başkasıyla da berabermiş. O bana çok yalan söyledi ve sonunda beni de aşkımı da kaybetti.
Bir kere söylemeye çalıştım :d Ona ondan nefret ettiğimi, onun yüzünü, sesini hiçbir şeyini duymak, görmek istemediğimi söyledim. Sonra ona kıyamadım... Gerçeği söyledim... Ondan sakladığım ya da yalan söylediğim hiçbir şey yok. Ona hep net , açık sözlü ve dürüst oldum...
Söylemeyi denedim. Ama yakalıyor beni hemen.
Genelde susmayı tercih ediyorum. İşle ilgili bir aksaklık olunca susuyorum mesela 😄
Söylemesek aşk diye bir şey kalmaz 🤭
Cevap
10Cevap
Aşkım olmadı hiç olsa da yalan söylemem hiç bir şekilde.. çünkü insan sevdiğine yalan konuşmaz
Caddenin ortasında ayrılık sonrası seni tanımıyorum demisligim oldu😅 .. bunun dışında olmadı.
Milleti başımıza topladı.. yanımda başka birini görünce gözü dönmüştü.. yanımdaki adamın yanında ne diyebilirdim ki başka..
Aşkıma değilde benim hep uyguladığım bir şey var. Fazlasına layık olduğunu lüzum görenlere eksiğini anlatıyorum. Yalan değil ama eksik ve tam cevaplanmamış cevap beni yalancı çıkarmıyor. Diğerleri de cevaplarını alıyorlar. 😂
Normalde de hoşlanmam ama özellikle sevdiğim insanlara yalan söylemek bana göre değil. Yalanın üzerine kurulu ilişkiler, kandırılmış kalp, yaşanılabilecek hayal kırıklıklarının yükü çok ağır olur
Kaybetme korkumdan dolayi belki de en cok askima yalan soyledim
Aşkım hiç olmadı olsaydı da söylemezdim zaten
Yok söylemedim.
Videoya çok güldüm yaa😂
Bir kere bile yalan söylemedim yüzüne diyemedim bazı şeyleri sadece ama çok sevmistim
Söyledim ama masum beyaz tatlı bir yalandı abarttı büyüttü
Söylemedim
Yalandan tiksinirim
Yalan söylemezdim
hiç söylemedim
Söyledim ama onun içindi
Evet söyledim
kimseye söylemem
Ay söyledim 😅
Soyledim ya kotu bi insanim
Bextiyar senin aşkindi?
Yaw Azerbaycanda bu komik bir olay öylesine yazdim