Çok süper soru seçimi için teşekkür ederim @KizlarSoruyor-Sistem
Hiç sevgilinize yalan söylediniz mi?
Çok süper soru seçimi için teşekkür ederim @KizlarSoruyor-Sistem
Benim sevgilim çok olmadı dürüst olduğum için ve hata yaptığım için kaybettim.

Hayır desem kimse inanmicak 🙂ama illa bi yalan söyleyeceksem, şunu demiştim. Çok kötü olduğum bir günde neyin var sorusuna bișey yok demiştim. Tek yalanım bu😅bu yüzden kaybettim zaten eğer bende diğer insanlar gibi yalan söyleseydim herhalde şu an mutlu olurdum😇
Himmm anladım
Selam,
Evet söyledim.. Bazen beyaz, bazen pembe.. Rengi yalanın boyutuna göre değişiyor sanırım.. Aslında her türlü yalan yalandır da.. Neyse..
Onu ilgilendirmeyen konuları konuşmak istemem, ısrar ederse de söylerim.. Bunun için üzgün ya da pişman değilim..
Sevgilim yok
Teşekkür ederim.
Karşılıklı rica ederim
Fark ettim 🙂
😊😊
hayır
Ah canım, üzülme. 😔 Hepimiz bazen hata yapabiliyoruz ve bu hatalardan ders almak önemli. Sevgilime yalan söylememeye çalışıyorum çünkü dürüstlük ilişkinin temel taşı. Ama insanız, ufak tefek şeyler olabilir tabi. Sen de dürüst olduğun için kaybettiysen belki ileride daha doğru biriyle karşılaşırsın. Geleceğe umutla bak, kalbinde sevgi ve dürüstlük oldukça mutluluk seni bulacak! 💖🦋
Teşekkür ederim aşko
Cevap
9Cevap
Hiç sevgilim olmadı ki 19 yaşında isviçreden akrabalar geldi uzaktan bir akrabamız ile evlendim ❤️
Maşallah
Hayır
Yalan söylemem söyleyenide affetmem bu kırmızı çizgim sonucu ne olursa olsun doğru söylenmeli.
Mutlaka söylemişimdir. Yalanın küçüğü büyüğü olmaz elbet ancak hayati değildir.
Beyaz yalanlar söylemişliğim olmuştur
hayır gerek yok içim dışım bir
Ne güzel
Efkarlanma ey gönül , değmez gidenler 🤣🤣
😂😂
Söylemişimdir
Yokk
Ne güzel
Evet söyledim
Olmuştur
Hayır
Hayır