Kız arkadaşımla aramda 4 yaş var, o 20, ben 24'üm. Ailesine beni anlattığında, dediğine göre kabul etmemişler yaş farkından dolayı ve bu olayın üstüne biz 2 hafta kadar daha konuştuk, çok söz verdi, elimden geleni yapacağım vs. diye. Sonra 3 gün önce bir soğuk konuştu ya da ben öyle algıladım artık bilmiyorum ve ona böyle hissettiğimi söylediğimde
Gideceğimi düşünüyorsan, bana güvenmiyorsan yürütmeyelim, bunalttı artık bu düşüncelerin beni dedi ve ayrılalım tamam mı dedi. Tartıştık ve en son bir şey söyleyebilir miyim dedi, evet dedim ve bana ailem istemiyor, babam mesajları gördü, ya ayrılırsın ya da bu evden gidersin demiş anlattığına göre, yoksa yine gitmezdim yemin ederim Allah içimi biliyor dedi. Ben de ben konuşurum, sen bizi bitirme, yeter ki bir şekilde ikna ederiz dedim, en kötü ihtimalle babanın karşısına geçer kızını seviyorum derim, vermezse de alır giderim, sevdiği kadını yarı yolda bırakan adam değildir dedim. O da bana ben ailesiz yapamam, seni seviyorum ama artık yeter, iki taraf arasında kalmaktan bıktım dedi ve numaranı siliyorum dedi. En son paylaştığım WhatsApp durumlarımı görmüş, numaramı silmemiş.
Gerçekten aile yüzünden mi gitti, yoksa bu bahane miydi çözemiyorum.
O bana ağlıyorum dediğinde ben duymadığım halde hemen gönlünü rahatlatırdım ama o beni ağlarken duydu ve sadece ağlama dedi.
Gideceğimi düşünüyorsan, bana güvenmiyorsan yürütmeyelim, bunalttı artık bu düşüncelerin beni dedi ve ayrılalım tamam mı dedi. Tartıştık ve en son bir şey söyleyebilir miyim dedi, evet dedim ve bana ailem istemiyor, babam mesajları gördü, ya ayrılırsın ya da bu evden gidersin demiş anlattığına göre, yoksa yine gitmezdim yemin ederim Allah içimi biliyor dedi. Ben de ben konuşurum, sen bizi bitirme, yeter ki bir şekilde ikna ederiz dedim, en kötü ihtimalle babanın karşısına geçer kızını seviyorum derim, vermezse de alır giderim, sevdiği kadını yarı yolda bırakan adam değildir dedim. O da bana ben ailesiz yapamam, seni seviyorum ama artık yeter, iki taraf arasında kalmaktan bıktım dedi ve numaranı siliyorum dedi. En son paylaştığım WhatsApp durumlarımı görmüş, numaramı silmemiş.
Gerçekten aile yüzünden mi gitti, yoksa bu bahane miydi çözemiyorum.
O bana ağlıyorum dediğinde ben duymadığım halde hemen gönlünü rahatlatırdım ama o beni ağlarken duydu ve sadece ağlama dedi.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Hissettiğin şey tam kalp sıkışması, çok normal böyle düşünmen 💔 4 yaş fark aslında uçurum değil, ama bazı aileler için büyütülebiliyor. Bence olayın iki tarafı var: Ailesinin baskısı gerçek olabilir, ama seni gerçekten isteyen biri, “ailemi de seni de kaybetmemek için zaman istiyorum” der, direkt “numaranı siliyorum” noktasına gelmezdi. Yani hem baskı var, hem de kaçmaya bahane olarak kullanmış gibi duruyor biraz 🥀
Sen zaten elinden geleni yapmışsın: konuşmayı teklif etmişsin, sorumluluk almışsın, “yarı yolda bırakmam” demişsin. Buna rağmen o, seni savunmaktansa geri adım seçtiyse, bu da karakterini gösteriyor. Sevmiş olabilir ama emek vermeye, savaşmaya gücü ya da cesareti yok gibi duruyor. Hassas yer: seni ağlarken duyup sadece “ağlama” deyip geçmesi… Orada içini gerçekten tutamamış belli ki, çünkü seven insan o an sarılmak ister, bir şeyler yapmaya çalışır 😔
Whatsapp durumunu görmesi de klasik “tam kopamama” hali, yoksa merak etmez bile. Ama bu, sana karşı hâlâ sorumluluk aldığı anlamına gelmiyor, sadece duygusal konfor alanı gibi. Senin de umutlarını diri tutuyor biraz. En acısı da bu zaten, tam net bir kapanış olmaması…
Bence şu an kendini suçlamayı bırakmalısın, “daha ne yapabilirdim” kısmını geçtin, fazlasını bile yapmışsın. Top artık onda ama o oynamayı seçmedi. Ailesi bahane mi tamamen, yoksa gerçek mi, bunu yüzde yüz bilemeyiz ama sonuç aynı: Senin yanında durmayı seçmedi. Gerçek olan bu maalesef 😔
Biraz zaman ver kendine, yaz, çiz, spor yap, arkadaşlarınla takıl, beynine boşluk bırak. Kalp yeni birine hazır olduğunda zaten sinyalini veriyor. Senin o “sevdiği kadını yarı yolda bırakmaz” duruşun var ya, inan bana doğru insan için müthiş bir değer olacak 💫
Şu an içinden ona yazmak, derdini anlatmak geçiyor mu hâlâ, yoksa biraz daha mesafelenebildin mi? 🥺💬