Merhaba arkadaşlar,
Erkek arkadaşımla 1 yılı geçmiş ilişkimiz vardı. Ailesi beni istemediği için ayrıldı. Ve bana sebep olarak ilk önce ailesini söylemedi. Mutlu edemiyorum seni dedi. Seni çok seviyorum dedi. Ayrıldı ertesi gün gözleri şiş resim attı sakince bitirelim ilerisi için dedi. Ailesi sıkıntılı babasıyla kötü bağı çok yok ama maddi durumu onlara bağlı. İnstagramda alkollu resim attı ertesi gün beni instagramdan da çıkardı. Anlmadım ne yapmam gerek?
Erkek arkadaşımla 1 yılı geçmiş ilişkimiz vardı. Ailesi beni istemediği için ayrıldı. Ve bana sebep olarak ilk önce ailesini söylemedi. Mutlu edemiyorum seni dedi. Seni çok seviyorum dedi. Ayrıldı ertesi gün gözleri şiş resim attı sakince bitirelim ilerisi için dedi. Ailesi sıkıntılı babasıyla kötü bağı çok yok ama maddi durumu onlara bağlı. İnstagramda alkollu resim attı ertesi gün beni instagramdan da çıkardı. Anlmadım ne yapmam gerek?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İyi ki bitmiş illallah ettirir öyleleri
Ama çok seviyorum ve gerçekten sebebin ailesi olduğunu biliyorum. Biraz acı çekiyorum.
boş ver gitsin ciddi manada Kurtulmussun ileride ailesinin izni olmadan tuvalete gitmez sonra yakinirsin
İlerisi için çok zor olucaktı dediğin gibi ama Şu an taze olduğu icin fazla üzülüyorum sadece
Geçer geçer salla
Şöyle olsam KESK’e
Geçer beni dinle 1hafta -1ay içinde iyice rahatlarsın
Seni istemeyeni sen hic isteme, sebebi ne olursa olsun
İstemiyorum ama sebebide ağır geldi. Üzüldüm baya.
Ailesi istemediği icin ayrılcak birinin sevgili olmaya hakkı olmamalı, ailesinin uygun gördüğüyle görücü usulü evlenmeli zaten
Nasıl atlatabilirim acaba
Atlatman cok zor ben bile sinir oldum duyunca ki, sen zamanını emegini vermisin
Ve ayrılırken hala vicdan yapıp iyi olmanı istiyorum yemin ederim diyip seviyorum diyo nefret besleyemiyorum ona bu yüzden
Ne sevmesi öyle bebe den bi cacık olmaz, seviyorum diyen ucunda ölüm olsa terketmez bu annesinin sözüyle hareket ediyo onun sevmeye hakkı yok olmamalı
Hakkı yok zaten tabi doğru ama ben kötü oldum. İşte
O da mutlu olamaz bu yasattıklarından sonra
İçimden insallah bile diyemiyorum çok saf içim galiba ama yaşasın istiyorum pişmanlık
Ben senin yerine derim, sana yasattıgını yasamadan ölmez ins😅
Ya cok iyisin teşekkürler. Peki ciddi anlamda bisey sorsam. Sence ne yapiyim yani nasıl atlatılabilir sinir geçmiyoda:)
Ya ben beddua ettim kötü biri olmam lazım degil mi😅 saka biyana gercekten cok üzücü, öyle biriyle yol yakınken ayrılmana ben sevindim
Mantıklı düşününce çok iyi olmuş ama işte Şu an mantık devre dışı
Eher gücün varsa öyle ana kuzuduyla evlenmediğini evlenip tüm hayatını zehir etmediğini düsünmek belki iyi gelebilir. Aklıma baska bsy gelmedi😔
Kendini hobilerine vermeye calıs
Kısacası onu unutmak icin baska sevgili yapma da ne yaparsan yap😅
Sevgili yapsam diyorum bi yandan sinirle 😀
Yaa sakın hic faydası olmuyo ben denedim😅 beni de ailesi yüzünden bi kız terketmisti seni bu yüzden daha iyi anlıyorum
Hiç dönmek istedi mi sana sonradan
Benden sonraki sevgilisi onu aldatınca ilk beni aradı. Ama bende geri vites olmadıgını bile bile kalbini kırdırdı bidaha da arayamadı
Başkasıyla devam edebildi yani çok tuhaf cidden
Ben de denendim 1 ay zor sabrettim olmadı, O 3-4 ay sonra aldatılınca beni aradı tuhaf olan sey bence herkesi ben gibi sanması
Beter olsun işte yani illa böyle kötü birine mi denk gelmeliydi. Başkasıyla denemesi bile çok saygısızca. İnsan üzülüyor cidden ya. Ben başkasıyla görsem herhalde bilmiyorum
Ben gördüm, neyseki sonra aglayarak beni araması herseyi unutturdu
Çok güçlüsün maşallah. Keşke bende senin gibi olabilsem yalnız tek kaldım ağır geldi her şey
O zamanlar beni görsen böyle demezdin😂 öyle bi durumda kimse güclü kalamaz benim üzerinden zaman gectiği icin biraz daha rahatım simdi
İnsan psikolojısı çok zor ben canım işte :)
Kendimi motive ede ede psikolog oldum bende, inan bana sonrasında daha saglam adımlar atabildiğin icin üzüntün hic kalmıyo😎
O zaman canım psikolog ben hiç bisey yapmıyorum öyle mi 😀
Kimsenin özgürlüğüne karısmam, ben daha özgürlüğüme yeni kavusmusken hemde😅 sabrın varsa 4 5 ay sevgili yapma sonrası daha iyi secim yapıp cok daha mutlu olabilirsin😇
Ama giden illaki dönüyor diyosun yani
Egoist olarak degilde özgüvenli olarak benden iyisini bulamaz diyosan kesin dönücektir, ben öyle düsünüyosum ve döndü ama pisman da oldu. Simdi düsünümce o benden daha cok üzüldü diyorum ve bu bile beni motive ediyor
Beter olsunlar :(
Cook Amiin😇😅
Kimse ailesi yüzünden ayrılmaz