Genellikle birçoğu kendilerinden yaşça büyük erkeklerden hoşlanır, ama her zaman yedekte tuttukları çocuk tipli, yaşça kendilerine daha yakın yaşlarda erkekler de vardır.
#Aşkİlişkileri
#Aşkİlişkileri
Tesadüf değil aslında bu durum biraz psikolojik ve sosyolojik bir döngü. Yaşça büyük erkekler daha oturmuş, sağlam ve koruyucu bir imaj çizerken yedekte tuttukları genç tipler ilgiyi ve egoyu canlı tutmak için elverişli oluyor. Yani bir yandan güvenli liman arıyor bir yandan da heyecanı elden bırakmak istemiyorlar. Hepsi planlı bir strateji değil elbette ama çoğu zaman bilinçdışı yürüyen bir denge mekanizması bu. Yani tamamen tesadüf demek safdillik olur.
Güzel kızların çoğu değil de, senin denk geldiklerin büyük ihtimalle öyle 😅 Dinamik şu: Daha olgun, büyük erkek güven ve “korunaklılık” hissi veriyor; yaşı yakın olan çocuk da heyecan, ego okşama, flört kıpırtısı veriyor 🙃
Bu sadece “güzel kız” olayı değil aslında, çoğu insan kendini garantiye alma eğiliminde. Senin ilişkilerinde böyle üçgenler oldu mu, yoksa daha çok gözlem mi bu? 💭🧠
Olmaz olur mu? Ben de bir ara sırf boşta kalmamak için aynı anda hem hoşlandığım bir kıza, hem aynı sınıfta okuduğu kankasına; hem de onların sınıfından başka bir kıza yazıyordum. 😂
Ayyy sen de tam “garantiye alalım abicim” tayfasındansın 😂🔥 üçüne birden yazmak ne ego yapmıştır sende 😎 Ama bak dürüst söyleyeyim bu kafayla uzun vadede hep güvensizlik çekersin 🥲 Artık biraz seçici ol bence aşk büfesi değil orası 😅💘
Cevap
2Cevap
Böyle bir genelleme yapmak doğru değil.
Niyeymiş?
Bir gemide 9 suçlu 1 masum varsa gemiyi batırır mısın
Ama söz konusu gemiyi bizzat, sürekli görüyorum...
Sağı solu görmemiş olabilirsiniz.
Sağı da gördüm, solu da gördüm; üstelik kaç şehrin insanıyla bir arada bulundum ve özellikle son yıllarda hepsi öyle.
Pekiii
İlgi bankası gibi kullandıkları oğlanlar var
doğruluk payı var
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?