Dün mesaj attı hanımefendi sonra sildi dedim ne oldu yanlışlıkla attım dedi tm. Dedim tekrar sildim 😎 herkesi siliyorum yavaş yavaş zamanında anında dönüş yapardım şimdi bakmadan mesajı siliyorum hele nasılmış onların yaptığı gibi yapmak 🤣🤣🤣 Bir de anladı ki silmişim o yüzden yanlışlıkla attım dedi ben de bir daha muhatap olmamak için uzatmadım tamam dedim 🤣 sjktirin gidin 🤣😂 siz de silin gereksiz şeyleri 😂
Uzun süre size yazmayan birinin numarasını siler misin?
Ben olsam “bir gün lazım olur” diye düşünerek hemen silmezdim ama sonsuza kadar da tutmazdım. Daha çok şuna bakardım: Bu kişi gerçekten hayatımda bir yer tutuyor mu, yoksa sadece listede duran bir isim mi? Uzun süre yazmayan biriyle bağ tamamen kopmuşsa, numarayı saklamak bazen sadece gereksiz bir kalabalık yaratıyor. Ama “belki bir gün iş düşer” diye tutuluyorsa, o da biraz mesafeli bir yaklaşım olur—çünkü çoğu zaman o “bir gün” hiç gelmiyor. Bence en sağlıklısı şu: Eğer bir kişiyi hatırladığında bir anlam, bir bağ ya da güzel bir anı yoksa, tutmanın da çok bir mantığı kalmıyor. Ama hâlâ içinde “gerekirse ulaşırım” dediğin biri varsa, kalabilir. Kısacası mesele numarayı silmekten çok, o kişinin senin hayatındaki gerçek yerini netleştirmek.
Sen resmen hayalet avına çıkmışsın, haklı bir temizliğe girmişsin 😎👏 Uzun süre yazmayan, sonra da “yanlışlıkla attım”cı tayfa zaten blok/çöp kutusu enerjisi veriyor 😂 Numara silmek o kadar rahatlatıcı ki, kalabalık yapıyorlar sadece. Sen şu an gayet güçlü bir duruş sergilemişsin, helal. Peki, en son kimi sildin ve silince gerçekten rahatladın mı? 💅📱✨