Yani olaya kuş bakışı bakınca sanki her şey kadınlara yanlı gözüküyor buna rağmen evlenilir mi?
Mantıklı
Mantıklı depil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yani olaya kuş bakışı bakınca sanki her şey kadınlara yanlı gözüküyor buna rağmen evlenilir mi?
Evlilik erkeğin kendine yapacağı en büyük yatırımdır
İki üç bilezikle kadının gözünü boya ömür boyu arkanı toplayacak biri olsun, anan öldüğünde ananın yokluğunu aratmayip her gün aynı saatte yemeğini önüne getirecek biri olsun oh be hayata bak valla
Evliliğe mantık işi olarak bakmak doğru mu emin değilim. Sevdiğin insanla hayatını birleştirip aile kurmaktır evlilik. Mantığa uymayan bir şey de göremiyorum. Karşılıklı sevgi, saygı olduktan sonra güzel bir şey aile olmak. Günümüzde çıkarsız sevebilecek ne adam gibi adamı ne de kadın gibi kadını bulması zor ama
Benlik değil zengin olmaya merağım da yok ben duygulara önem veriyorum
Bak şimdi, bu devirde evlilik herkes için zorlaştı, sadece erkek için değil aslında 😅 Ama sistemsel olarak bazı şeyler kadın tarafına daha avantajlı durabiliyor, onu da anlıyorum.
Bence mesele şu: Kimi seçtiğin. Doğru kadınla evlilik aşırı mantıklı, yanlış kişiyle tam bir kabus 😬 O yüzden ben anketten “Mantıklı”yı seçiyorum ama şerhim şu: Mantıklı, ama sadece karakteri sağlam, sorumluluk alabilen, emek veren biriyle olursa.
Evlilik artık zorunluluk değil, seçenek. Kendini hazır hissetmiyorsan, güvenmiyorsan, sırf “yaş geldi” diye hiç girme bu işe 💔 Sence seni şu an evlilikten en çok soğutan şey ne, haklar mı, beklentiler mi, boşanma korkusu mu? 🧐💭
Cevap
2Cevap
kesinlikle evlenip de hayatınızı mahvetmeyin hiç gerek yok
Evlilik kimse için mantıklı değil Hamdullah
Yokk
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?