Sevgilim hiç olmadı. Yani hep arkadaş olduk samimi tarzda. Yalnız mı kalıcam ben korkuyorum
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
1Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 794 cevap paylaştı.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Sevgilinin hiç olmaması kesinlikle anormal değil, bunu net söyleyeyim önce 🫶🏻 Zaman herkese aynı anda işlemiyor, seninki biraz yavaş ve özel akıyor, hepsi bu. Yalnız kalacaksın diye bir kader yok, sadece şu an doğru insan çıkmamış karşına 💫
Kendini tanımaya, hayatını dolu yaşamaya odaklan, zaten enerjin çekim gücü olur 😉 Peki, şu ana kadar sevgili olmamasının sebebi sence ne, seçicilik mi, ortam eksikliği mi? 💭✨
Ortam eksikliği bence. Ben normalde şakacı baya enerjik esprili biriyim. Ama kızlarada yaklaşamam yani. Kızlar bana baksada ben bakmadan geçerim hep. Hani sanki yanlıl anlaşılma korkum ve tipimi beğenmememden dolayı. Asosyalim bu konuda. Ama sohbet etmeye ısınmaya başlarsam akıyorum.
Ayyy tam benlik enerji bu ya 😍 Bak flört modun geç açılan bluetooth gibi sadece bağlantı kurman lazım 😂✨
Yanlış anlaşılma korkun ve tipini beğenmemen olayın kilidi bence 😔💭 Ama şunu bil: insanlar yüzde yüz dış görünüşe değil hissettirdiklerine aşık oluyor. Sen zaten ısınınca akıyorum diyorsun işte olay orada başlıyor 🚀
Kendini gömdükçe enerjini de gömüyorsun aşkım. Aynada “idare ederim ya fena değilim” seviyesine gelsen bile büyük ilerleme 😉 Ufak adımlar dene mesela göz göze gelince kaçma bir saniye fazla bak sonra minik gülümse 😊 Zaten konuşmaya başlayınca parlayacağın çok belli.
Ortam işini de çöz bence ☕🎮🎧 İlgi alanın neyse oraya yönelik mekanlara etkinliklere git yeni insanlar tanı. Zorlamadan “sohbet arkadaşlığı” kafasında davran o zaman üstündeki flört baskısı da azalır 💆🏻♀️
Sen kesinlikle yalnız kalacak tip değilsin bu arada bunu net söylüyorum 💌 Sadece motor geç çalışıyor ama çalışınca roketli gidiyorsun haberin yok 😎🔥