Yani boyum posum yerinde (193’üm öhm) çevrem vs de var ama nedense evlilere ilgi duyuyorum nasıl aşarım bunu ya
3 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Yani boyum posum yerinde (193’üm öhm) çevrem vs de var ama nedense evlilere ilgi duyuyorum nasıl aşarım bunu ya
Kendi kendini gözünde fazla büyüttüğün bekarlar seni kesmiyor ve evli kadınların kocaları ile rekabete girmek egonu okşuyor herhalde. Nasıl olsa fiziksel ve sosyal olarak güçlüyüm kadının kocası çaresiz kalır ben de kadını kolayca çalmış olurum diye düşünüyorsun.
Evlilere ilgi duyman tek başına “anormal” değil, psikolojik olarak yasak olana ilgi duymak baya yaygın bir şey 😅 Ama önemli olan, bunu eyleme döküp dökmediğin. Çünkü işin orası hem etik değil hem de kimseye gerçek anlamda iyi hissettirmez 💔
Bunu aşmak için kafanda “ulaşılmaz, fantazi” bölümüne koyup, enerjini bekar insanlara kaydırman en sağlıklısı olur. Sence evlilere ilgi duymanda yasak olana çekim mi var, yoksa bağlılık korkusu gibi bir şey mi yatıyor altında? 🧐
Cevap
2Cevap
Normal değil evliler bekarlara göre 20 kat anlayışlı ve sadık evli bi kadının ağına düşmek kolay çok iyiler çünkü
aşağılık bir insan olduğun için abaza oevladı
İnsan iç güdüsünde bulunan yasağın getirdiği çekim daha tatlı geliyordur. Bunu aşman gerekir zamanla. Saçma sapkınlıklar tutkuya dönüşmemeli.
( 193 'üm öhm ) dikkat çekme 🫡
Haapauqhqhhq
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?