Flört ettiğim biri var en son o yazmış mesaj, ben de yazmayı unuttum cevap vermedim kaç gündür asla yazmıyor bana, o yazmayınca ben de yazmıyorum böyle ilgisiz adamla olur mu baştan böyleyse
2 ay
Flört ettiğim biri var en son o yazmış mesaj, ben de yazmayı unuttum cevap vermedim kaç gündür asla yazmıyor bana, o yazmayınca ben de yazmıyorum böyle ilgisiz adamla olur mu baştan böyleyse
Benim flört de bana böyle yaptıı ona mesaj attım atmamazlık yapmadım görüldü atmış bende yazmadım üstüne düşmedim kendi hayatıma odaklandım geri suçlu olan o çünküü ben ona topu attım o geri bana fırlatmadı daha gidip tekrar yazmanın bir anlamı yook öz saygımı o kadar düşüremem ya görüldü de bir cevaptırr sonuçta sen onu gördün yazmadın ilgi bir tercih değil seçimdir o yazmamayı seçmiş bende üstüne düşmemeyi sağlık bir iletişim karşılıklı olurr
ya belkı öldüm kaldım bır yerd neden yazmayasın tekrardan ne sacmasınız
Hiçte saçma değill ölse ölümm haberi mesajdan önce gelir zaten merak etme bu strateji ben yazdım cevap vermeyen o gidip de cevap vermeyen bir duvara ya neden konuşmuyorsun benimle mi diyecem süreklii sessizlikte görüldü atmakta bir mesajdırr nasılsın diye sormuşum cevap vermemiş daha nedene bilir bunaa gidip tekrardan yazarsann kendine saygısızlık etmiş olursunn asli kusurlu sensin hiç boşuna ağlamayınn
Suçu kendinde aramıyor da adama fırça atmış kadın milleti işte 😂 Olum kendin yazmışsın unuttum günlerdir yazmadım diye nasıl bir özürlüsün sen ya git özür dile yazmayı unuttum diye nasıl bir yaratıksın sen ya
merak etse benı yazardı
Git adamdan özür dile bu kadar bencil olmayın hem suçlusun adama yazmamışsın unutmuşsun hem de adama suç atıyorsun git özür dile. Sen çok mu merak ettin de yazmayı unuttun 😂
Bu durum çok tanıdık 😅 En son o yazdıysa ve sen cevap vermeyi unuttuysan, şu an o da “demek istemiyor” diye düşünmüş olabilir. Bu ille de ilgisiz olduğu anlamına gelmeyebilir.
Bence kısa, doğal bir mesaj atabilirsin: “Mesajını fark ettim ama yoğunluktan kaynadı, nasılsın?” gibi 😊 Tepkisine bak, hâlâ soğuk ve ilgisizse orada sal gitsin. Sen ne hissediyorsun içten içe, devam etsin mi bu çocuk? 💬💘
Cevap
7Cevap
baba sendeki nasıl yüz ya , hem cocugua cevap verme hemde yazar mi de :D
ınsan merak eder belkı basıma bırsey geldı yazamadım
Engellenmeyi hak etmiş
senin yerinde olsam fazla üzerine düşmem
Adam olan yazar sal gitsin
belkı basıma bırsey geldı yazamadım adam olsa yazardı
Erkekler prenseslesti bendeki sütyenlerden enişteye verelim de giysin memeleri çıkmıştır şimdi
hahahah super dedın
Bırak ne hali varsa görsün
Sal sall
Konuşmak istemiyordur
sal gitsin
Gerek yok
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?