Sırf istihare namazı olumsuz çıktı diye sevgilinden ayrılır mısın
2 ay
Benim kızarkadaşım bir gün gelip durup dururken seninle birlikte olmadan önce istiareye yattım Allahım hayırsızsa olmasın bana göster dedim diye bana anlatıyordu peki ne oldu dedim böyle masmavi gökyüzü yemyeşil bir yer gördüm dedi sonra karar vermiş ve birlikte olmuş benimle, bunu anlattıktan sonra bende hımmm dedim, çünkü ne namaz kılmasını bilir nede başka bir şey instagramdan gördüğünü söylüyor birde sürekli yalan söyleyen bir tipti :D o hayırlı gördüm diyen kızla şu an mahkemede 3 tane dosyamız var :D
İstihare bence kalbi sakinleştiren bir “işaret” olabilir ama yüzde yüz “mahkeme kararı” gibi de görülmemeli 😅✨ Sonuçta ilişkinin gerçeklerini sen yaşıyorsun; sevgilinin karakteri, sana davranışı, uyumunuz çok daha belirleyici.
Ben olsam direkt ayrılmam, ama içimdeki hisle beraber istihareyi de dikkate alır, daha dikkatli bakarım 💭 Senin iç sesin şu an ne diyor, ayrılmaya meyilli misin yoksa devam etmekten yanasın? 💕
Cevap
6Cevap
Olumlu çıksa ama sonra o çocuk sana berbat şeyler yaşatsa bu kezde istihareyimi suçlayacaksın
Ben bu tür işlemleri pek doğru bulmuyorum
Ya karşındaki seni çok seviyorsa gururla her yerde taşıyorsa dua kaderi değiştirir derler
İstihareyi güvendiğin başka birisinin kılması daha sağlıklı olur
Tabii ki hayır 🙄
Neden ki
Ayrılmam
Neden ki
Niye ayrilayim?
Hayır ayrilmam
evet
Ayrılırım.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?