İki yabancıya dönüştük bir anda, ani. Bir anda değişti bütün ilmihalim. Dilimle bütünleşti o serseri mani. Yok ettin seni getiren o zor ihtimali.

İki yabancıya dönüştük bir anda, ani. Bir anda değişti bütün ilmihalim. Dilimle bütünleşti o serseri mani. Yok ettin seni getiren o zor ihtimali.

Evet var. Erkek arkadaşımla yaklaşık 2 yıllık bir ilişkim oldu. İlişki başlamadan önce, flört döneminde bana eski sevgilisini sevdiğini ve ilişki istemediğini söylemişti. Ben konuyu kestim ama sonra tekrar görüştük. O dönemde eğer başkasıyla görüşürse söyleyeceğini söyledi, ben de söylemesini istedim. Birini öğrendim, sosyal medyada mekanda gördüm ve büyük bir tartışma yaşadık, konuşmayı kestik. 3 ay sonra bana geldi ve ‘seninle ciddi bir ilişki düşünüyorum’ dedi, o zaman başladık. Ilişkinin başlarında bana yalan söylediğini ve kızlı-erkekli ortamlara gittiğini, kızların evine gittiğini öğrendim. Bu güvenimi iyice sarstı. Önceki ilişkilerinde de sürekli aldatmış biriydi. Ben bunları konuşuyordum ve güvensizlik hissediyordum, o ise ‘sen farklısın, seni aldatmıyorum, yanlış bir şey yapmıyorum, artık geçmişi açma’ diyordu. Doğru, o dönemde yanlış bir şey yapmadı ama ben bir türlü affedemedim. O müzisyen ve mekanlarda sahne alıyor, bu da sürekli kafamı kurcalıyordu; acaba bir kıza bakıyor mu, bir kız yanına gelirse konuşur mu diye sürekli endişe ettim. İte kaka 2 yıl boyunca ilişkiyi yürüttük. Ben artık ailesiyle tanışmak, ciddileşmek ve yüzük almak istiyordum. O ise ‘yaz sonu ailesi gelsin, tanışsın, yüzük alırım ama isim belli değil, nasıl yapacağız’ diyordu. En son iki hafta önce sahnesinden sonra başka bir grubu dinlemeye kaldık, iş yerinde ve arkadaşları masamıza iki kız getirdi. Bir baktım, kızlardan biri erkek arkadaşımla konuşuyor. O sırada çok alkollüydüm, uzun süredir içmemiştim, çok çarptı ve kendimi kontrol edemedim. Büyük bir kavga çıktı; ben çok sert sözler söyledim, ona saldırdım, yumruk attım, yüzüne zarar verdim. Şimdi çok pişmanım ama ilişkiyi net bir şekilde bitirdi ve geri dönüşü yok. Kendimi affedemiyorum. O da beni affetmiyor bitti kaybettim onu sonsuza kadar
İlişkilerde en çok şaşırdığım konu bu. Bir zamanlar en yakın olduğun kişi, eğlendiğin, birlikte olmaktan zevk aldığın, tek mesajınla mutlu olduğun o kişi artık yabancın.. Zamanla alışılan durum.
Artık iki yabancı olduğum insanlar var, evet. Hem de sandığımdan daha fazla. Bir zamanlar hayatımın içindeydiler, seslerini ezbere bildiğim, en küçük detaylarını bile tanıdığım insanlardı. Şimdi ise karşılaşsak belki selam verip geçeceğimiz kadar uzağız. Garip olan şu ki, bazı insanlar hayatından çıkarken bir anda gitmiyor; yavaş yavaş yabancıya dönüşüyor. Önce konuşmalar azalıyor, sonra anlamlar kayboluyor, en sonunda da hatıralar dışında hiçbir şey kalmıyor. Ama buna rağmen içimde kötü bir his yok. Herkesin yolu başka bir yere çıkıyor. Kimisi kalıcı, kimisi geçici oluyor. Demek ki bazı insanlar sadece bir döneme aitmiş. Yolları açık olsun. Mekanlarını Allah belirlesin. Benim payıma düşen ise olanı kabul edip yoluma devam etmek.
Var çok şükürde artık yabancıyım diyorum onun yüzünden kendimden çok şey feda ettim maddi manevi sağlığımdan bile oldum parmağım kırıldı onu korurken şimdi diyorum ki çok şükür benden uzakta artık
O kadar var ki be Sheldon… Bir zamanlar konum atınca 3 dakikada kapımda bitecek insanlar, şimdi story izleyip geçiyoruz. 💔 Bir noktadan sonra “iyi ki tanımışım ama iyi ki de artık yok” hissi geliyor. Acıtıyor ama büyütüyor da. Sen de anlat isterseenn, dram köşem her zaman açık 🎧📚
Cevap
24Cevap
Evet var..
Hiç olmaması gereken insanları hayatımıza alarak yanlış yapıyoruz. Ve bunu kalbimiz kırılmadan anlayamıyoruz..
Çok kişi var. Onları gömdüm ve açıkça böyle sorular görmedikçe aklıma dahi gelmiyorlar.
Vardır. Ensem ona dönük oraya konuşsun😀
Çok iyi 😂
Umurumda değil yabancı olup olmadığım
Geçmiş zamanda olmuştu şimdi ne ben onu görüyorum ne o beni gadası ama her zaman iyi olmasını dilerim
Sildiğim karaktersiz mahlukatlar var sadece.
"Seninle artık bir yabancıyız, uzaklaşmışız merhabalara..."
Var evet.
Artık iki yabancı bile olmadığım birileri evet var.
"Sonra aramıza şehirler girecek,
Hiç karşılaşmayacağız.
Tesadüfler bile bir araya getiremeyecek.
Sonra belki birimiz öleceğiz,
Diğerimiz hiç bilmeyecek."
Var evet.
Bunu sen mi yazdın? Hoşuma gitti. Evet bi anda iki yabancıya dönüşen insanlar var hayatımda...
Liste kabarık dost arkadaş akraba meslektaş sevgili ne ararsan var
Herkesin varki olmaması zaten hayatın akışına aykırı
Biraz anayasadan fırlamışa benzeyen bi söylem oldu lakin durum bu
yabancıdan çok normalleştiğim birisi varmış kendi deyimi öyle :d
Ohoo çok insan var 😄 çabuk yabancılaşan biriyim
yakın arkadaşım vardı her şeyi beraber yapardık abisiyle ayrıldık ilişkiden çok buna üzüldüm. umarım iyidir
ben onu hala seviyorum hâlâ kardeş diye kayıtlı. umarım güzel yerlere gelir ama bizim dostluğumuz laflarımızla sınandı
evet
Herkesle nerdeyse iki yabancı gibiyim kimse yanında rahat değilseniz zaten herkes yancı ya da yabancı değil midir
Validem. Hemen hemen. İlerleyen yaştan mıdır bilmem çok ters düşüyoruz artık
Evet
Evet var
Var hatta yabancı birine selam verebilirim ona anca günahımı
Evet herseyini bildiğim, bir yabancı var.
🙏🏻
Var evet boyu devrilsin mi diyim ne diyim😅
Bilmem , şu an bunu düşünmek istemiyorum.
Artık iki yabancı olduğum eski nişanlım.
Maalesef ki kader diyelim
Çok var.
Oluyor öyle şeyler..,,
Merhaba bile yok 😅
Olduk çokta güzel olduk ve İYİKİ de olduk yani psikopat bir insandan kurtulmuş oldum
maalesef var. Kizi cok iyi tanıyorum. Bir dönem hoslanmistim ama acilamadim bile
6 yıl oldu yazamıyorum çok seviyorum özledim o hayatını yaşarken ben kahroluyorum
Hiç yabancı olmayacağımı düşündüğüm adamla yabancı kaldık. Hayat sürprizlerle dolu:)
bir sürü kişi var ya iyi ki görüşmüyoruz kardeşim yesinler
Kimseyle değilim ve herkesle öyleyim
Var olmaz olur mu.
Artık bazı kişilere yabancıyım
Kim kim çıkaramadım
Eski sevgililerim
Ailemden , geçmişimden bazı kişiler.
Var çok var öyleleri ki olması gereken oydu zaten
Evet var
evet var şu an ne yaptığını bilmiyorum
Vaaarrr
Çok var kanka